Paramount Network har erstattet Comedy Central

| tirsdag 08. jan, 2019 10:15 | opdateret 08. jan, 2019 kl. 10:25 | 5 Kommentarer
paramount network

Viacom annoncerede tilbage i slutningen af september 2018, at de lancerede den nye tv-kanal Paramount Network på det danske marked. Nu skriver vi så 8. januar, og kanalen har nu startet sine udsendelser. Paramount Network beskrives som kanalen for de store historier og karakterer og vil appellere til alle, der elsker gode historier, ikoniske øjeblikke og masser af action.

Paramount Network erstatter Comedy Central, og kanalen overtager de bedste shows og serier fra Comedy Central – fx South Park og The Daily Show.  Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste i familien, og fra kl. 05-09 vises de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Kanalen samler det bedste indhold fra brands som Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Channel 5 og TV Land. Paramount Network lanceres i kølvandet på den succesfulde lancering af streaming-tjenesten Paramount+, der blev lanceret i Danmark sidste år.

Kanalen når ud til 80 pct. af de danske tv-husstande gennem partneraftaler med YouSee, Stofa, Viasat, Boxer, Waoo, Canal Digital samt udvalgte antenneforeninger. Paramount Network bliver en del af Stofas grundpakke og erstatter Comedy Centrals plads i grundpakkerne hos YouSee og Viasat.

Paramount Network er allerede lanceret succesfuldt i USA, England og Spanien. Paramount Network er et af Viacoms største og hurtigst voksende globale brands.

 

Kilde: Viacom presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Tags: , , , , ,

Gemt under:: TV-Nyt, Canal Digital, Boxer, Waoo, Viasat, YouSee, Stofa

5
Kommentarer

for at kommentere
2 Kommentartråde
3 Svar i tråden
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Kommentarforfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Underret om
Ronson

Lyder som en skraldespandskanal hvor udtjente udsendelser fra ovenstående kanaler kan ‘genudsendes’. Det er endnu ikke helt gået op for dem hvorfor seerne siver fra åbenbart.

Per M

Mja efter at have undersøgt kanalen i USA, så skal man nok regne med at programfladen hovedsaglig vil være reality serier.
Men nå ja, så får vi da hos YouSee den her FOX kanal også, som YouSee laver i samarbejde med FOX.

Enig med dig.

Niels Petersen

Ja, var det så bare reality, men sjovt nok så har sådanne udsendelser intet at gøre med virkeligheden, det er lige som Fox News, de har alternative nyheder, og her er det så alternativ virkelighed, det skal da nok blive sjovt.?? NOT.
Når det skal være Reality, så lad det da for pokker være virkelighed som ordet jo betyder.

Kasper

Via Canal Digital i mindcraft kvalitet.