TV-NytCanal DigitalViasatNorlysYouSeeStofaWaoo

Paramount Network har erstattet Comedy Central

Viacom annoncerede tilbage i slutningen af september 2018, at de lancerede den nye tv-kanal Paramount Network på det danske marked. Nu skriver vi så 8. januar, og kanalen har nu startet sine udsendelser. Paramount Network beskrives som kanalen for de store historier og karakterer og vil appellere til alle, der elsker gode historier, ikoniske øjeblikke og masser af action.

Paramount Network erstatter Comedy Central, og kanalen overtager de bedste shows og serier fra Comedy Central – fx South Park og The Daily Show.  Morgentimerne på Paramount Network er reserveret til de mindste i familien, og fra kl. 05-09 vises de bedste børneprogrammer fra Nickelodeon

Kanalen samler det bedste indhold fra brands som Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Channel 5 og TV Land. Paramount Network lanceres i kølvandet på den succesfulde lancering af streaming-tjenesten Paramount+, der blev lanceret i Danmark sidste år.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Kanalen når ud til 80 pct. af de danske tv-husstande gennem partneraftaler med YouSee, Stofa, Viasat, Boxer, Waoo, Canal Digital samt udvalgte antenneforeninger. Paramount Network bliver en del af Stofas grundpakke og erstatter Comedy Centrals plads i grundpakkerne hos YouSee og Viasat.

Paramount Network er allerede lanceret succesfuldt i USA, England og Spanien. Paramount Network er et af Viacoms største og hurtigst voksende globale brands.

 

Kilde: Viacom presse

I samme kategori

Back to top button