Paramount Network – ny tv-kanal i Danmark erstatter Comedy Central

| onsdag 26. sep, 2018 18:23 | 4 Kommentarer
paramount network

Viacom annoncerer her 26/9, at de lancerer den nye tv-kanal Paramount Network på det danske marked. Den nye kanal får premiere i januar 2019 og byder på serier og comedy af høj kvalitet, samt film med nogle af verdens største stjerner.

Paramount Network bliver kanalen for de store historier og karakterer og vil appellere til alle, der elsker gode historier, ikoniske øjeblikke og masser af action. Kanalen samler det bedste indhold fra brands som Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Channel 5 og TV Land. Paramount Network lanceres i kølvandet på den succesfulde lancering af streaming-tjenesten Paramount+, der blev lanceret i Danmark sidste år.

”Paramount Network vil fra starten blive distribueret meget bredt i Danmark og bliver stedet, hvor seerne kan opleve alt det bedste indhold fra vores store portefølje af brands. Det bliver første gang nogensinde i Norden, at én kanal samler det absolut bedste indhold fra Viacoms mange underholdningsbrands,” siger Jesper Dahl, der er nordisk distributionschef og nyudnævnt direktør for Viacom i Norden.

Kanalen vil samlet nå ud til 80 pct. af de danske tv-husstande gennem partneraftaler med YouSee, Stofa, Viasat, Boxer, Waoo, Canal Digital samt udvalgte antenneforeninger. Paramount Network bliver en del af Stofas grundpakke og erstatter Comedy Centrals plads i grundpakkerne hos YouSee og Viasat.

Paramount Network er allerede lanceret succesfuldt i USA, England og Spanien. Paramount Network er et af Viacoms største og hurtigst voksende globale brands.

Paramount Network vil i Danmark erstatte Comedy Central, og kanalen overtager de bedste shows og serier fra Comedy Central – fx South Park og The Daily Show. Paramount Network viser også indhold fra MTV, Nickelodeon, Channel 5 og TV Land. MTV og Nickelodeon vil dog fortsat være selvstændige kanaler..

Kilde: Viacom presse
Del på:

Tags: , , , , ,

Gemt under:: TV-Nyt, Boxer TV, Canal Digital, Waoo, Viasat, YouSee, Stofa

4
Kommentarer

Please Login to comment
1 Kommentar tråde
3 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Ronson

Lyder som en skraldespandskanal hvor udtjente udsendelser fra ovenstående kanaler kan ‘genudsendes’. Det er endnu ikke helt gået op for dem hvorfor seerne siver fra åbenbart.

Per M

Mja efter at have undersøgt kanalen i USA, så skal man nok regne med at programfladen hovedsaglig vil være reality serier.
Men nå ja, så får vi da hos YouSee den her FOX kanal også, som YouSee laver i samarbejde med FOX.

Enig med dig.

Niels Petersen

Ja, var det så bare reality, men sjovt nok så har sådanne udsendelser intet at gøre med virkeligheden, det er lige som Fox News, de har alternative nyheder, og her er det så alternativ virkelighed, det skal da nok blive sjovt.?? NOT.
Når det skal være Reality, så lad det da for pokker være virkelighed som ordet jo betyder.