Streamingnyt

Paramount+ åbner på Apple TV app’en og hos eksisterende tv-udbyder partnere

ViacomCBS annoncerer, at deres nye streamingtjeneste Paramount+ fra den 25. marts bliver tilgængelig via Apple TV-kanaler i Apple TV-app’en.

Apple TV-app’en er tilgængelig i Norden på iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch og MacBooks, på udvalgte smart-TV fra Samsung, LG og Sony samt på PlayStation og Xbox.

Det nye Paramount+ bliver lanceret som bland-selv-produkt hos YouSee fra den 25. marts og vil være en fast del af YouTv. Derudover kan man også få Paramount+ med Allente. Senere i april bliver tjenesten tilgængelig direkte via en ny Paramount+ app.

”Paramount+ har en stærk position til at opbygge en tilstedeværelse som en central aktør i det nordiske streaminglandskab,” siger Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS. Han fortsætter:

“Paramount+ tilbyder et bredt udvalg af indhold på tværs af alle de vigtigste genrer. Vi er glade for at kunne tilbyde vores streamingtjeneste til forbrugerne via Apple TV-kanaler samt via vores lokale partnere, inden vi introducerer tjenesten som sin egen særskilte app senere i april.”

Med mere end 6.000 episoder og film klar til streaming i løbet af året, bliver Paramount+ hjemstedet for ikoniske hits fra SHOWTIME®, CBS og Paramount Studios samt for et udvalg af Paramount+ originalproduktioner, eksklusive “first-run”-film og scriptede dramaer, serier fra Nickelodeon, MTV-shows, film fra Paramount og en bred vifte af globalt og lokalt premium-indhold på tværs af genrer.

Fra lanceringen byder streamingtjenesten på en række eksklusive premierer, heriblandt på den mørke komedieserie Two Weeks to Live med Maisie Williams i hovedrollen, de første to sæsoner af indie-komedien Everyone is Doing Great, der er skrevet og instrueret af James Lafferty og Stephen Colletti, samt på de to første sæsoner af The Twilight Zone fra Jason Peele – og meget mere er på vej.

For børn og familier byder Paramount+ på nogle af verdens største og mest kendte figurer og historier, herunder SvampeBob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora Udforskeren, PAW Patrol samt en række nye, originale produktioner baseret på nogle at Nickelodeons mest elskede karakterer. Det gælder den computeranimerede serie Korallejren: SvampeBobs Underår, der er den allerførste spin-off med SvampeBob Firkant nogensinde. Der vil også være lokalt indhold tilgængeligt ved lanceringen, heriblandt første sæson af animationsserien Hunden Ib, hvor anden sæson, der er lokalt og dansk produceret for ViacomCBS International Studios, kommer denne sommer.

Filmelskere vil have et stort udvalg af blockbuster-film og klassikere at vælge mellem, heriblandt Mission Impossible, Indiana Jones og Godfather-trilogien, samt eksklusive premierer som Tesla, Capone og Escape from Pretoria.

For comedy-fans er der et bredt udvalg af komedieserier i vente – lige fra South Park, Awkwafina: Nora fra Queens, Corporate og The Other Two til The Daily Show, The Roast-franchise, Broad City, Drunk History – og meget mere.

Paramount+ har også et stort udvalg af realityshows og dokumentarfilm med nye premierer på prisvindende MTV-serier som The Hills sæson 2, der har premiere til maj. Mere end 100 episoder fra Smithsonian Channel, der dækker videnskab, natur, kultur, historie og dokumentarfilm, vil også være tilgængelige på streamingtjenesten.

Fra den 25. marts kan Apple-kunder tilmelde sig en syv-dages gratis prøveperiode og abonnere direkte på Paramount+ via Apple TV-appen.

Kilde: ViacomCBS presse

I samme kategori

Back to top button