Branche-Nyt

Panasonic uden Plasma og buede skærme

Panasonic 2014 AX800 4K-tv
Panasonic 2014 AX800 4K-tv

Panasonic trak i 2013 stikket til udviklingen af nye Plasma-TV skærme, og derfor var der da heller ikke nye af sådanne fra deres side på CES for første gang i rigtig mange år.  

På en lidt tam presseevent var der ikke de helt store nyheder at berette om. Panasonic er godt klar over at Plasma teknologien fortsat har en del feinschmecker fans, man prøvede i hvert fald ikke helt at glemme Plasma teknologien og Panasonics gode ry for billedkvalitet på disse, ved at love plasma-lignende billedkvalitet fra de nye LCD-modeller. Den påstand kan man dog betvivle lidt.

Panasonic fremviste en ny Ultra HD model,AX800, der vil blive tilgængelig i 65 og 58 tommer. Også på Full HD fronten har Panasonic nyt på vej, men det er ifølge flatpanels.dk uvist om de fremviste modeller i denne serie kommer til Europa. 

Der synes at være en udvikling mod at implentere nye Smart TV operativ systemer hos flere tv-producenter. LG har præsenteret deres webOS og hos Panasonic har man indgået et partnerskab med Mozilla om at udvikle Firefox OS til Smart TV og andre enheder.

I samme kategori

Back to top button