Branche-Nyt

Panasonic præsenterer videokameraer med HDR

Panasonic HCWX970
Panasonic HCWX970

Panasonics har præsenteret tre nye videokameraer – HC-WX970, HC-VX870 og HC-V770. De er til dig, som ønsker levende hjemmevideo i ekstrem høj opløsning. De to største modeller er verdens første 4K videokameraer med High Dynamic Range (HDR) movie-funktion til forbrugeren. Alle tilbyder avancerede optagefunktioner og nem trådløs opkobling til din smartphone, tablet og bærbar.

En film, to billeder – perfekt til den sjove hjemmevideo
Med en ny Twin kamera-funktion har du nu mulighed for at filme to billeder på samme tid. Du kan nemlig optage din egen reaktion samtidig med, at du på sædvanligvis filmer en vigtig eller sjov begivenhed med frontobjektivet. Det skyldes et ekstra objektiv på siden af LCD-skærmen, som kan vippes og optage fotografen, så det giver et sjovt billede-i-billede format.

Brug kameraet som babyalarm
Nu behøver du ikke længere både at investere i en babyalarm og i et videokamera. Med de nye videokameraer fra Panasonic kan du overvåge dit sovende barn i et andet rum på din smartphone med kameraernes nye babyalarm-funktion. Du kan tale til dit barn via din smartphone eller få besked, hvis dit barn græder, eller hvis der registreres andre lyde. Du kan også live streame video fra babyværelset over internettet ved hjælp af funktionen Ustream.

HC-V770 er tilgængelig fra medio februar til en vejledende udsalgspris på DKK 5999.

HC-VX870 er tilgængelig fra medio februar til en vejledende udsalgspris på DKK 7999.

HC-WX970 er tilgængelig fra medio februar til en vejledende udsalgspris på DKK 9499.

panasonic_camcorders_4kKilde: Panasonic Danmark presse

 

 

I samme kategori

Back to top button