Branche-NytKabel-TV udstyrAntenne-TV udstyr

Panasonic lancerer Ultra HD blu-ray recorder også med DVB-T2

Panasonic DRM UBS90 DRM UB90Panasonic har i flere år haft blu-ray harddisk optagere på markedet, indtil videre har de været uden DVB-T2, men det ændres der på nu. Der er nemlig to modeller på vej i hvert fald på det tyske marked.

Modellerne hedder  DMR-UBC90 og  DMR-UBC80 til kabel-tv/antenne-tv også DVB-T2. Samt DMR-UBS90 og  DMR-UBS80 til satellit-tv.

UBC/UBS90 har 3 tunere mod 2 tunere på UBC80. Der er indbygget 2 TB harddisk, med mulighed også for at tilslutte en ekstern USB harddisk.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Modellerne kan optage Ultra HD signaler samt afspille Ultra HD blu-ray skiver. Også Netflix i Ultra HD skulle understøttes.

Naturligvis er medieafspilning af video og fotos samt lydfiler som WAV, FLAC, MP3, AAC und WMA, DSD (5.6 MHz/2.8 MHz) og ALAC understøttet. Ligesom er der også fortsat kan streames fra recorderen til mobile enheder.

Pris og tilgængelighed

Tyske priser er €999 for UBC90 modellen, altså omkring 7500,- danske, mens UBC80 koster €849. Begge modeller skulle blive lanceret i Tyskland til april.

Panasonic Nordic oplyser overfor DIGITALT.TV at der kommer en variant til det nordiske marked til efteråret. Modelnavnet på denne ligger endnu ikke fast.

Tysk YouTube videoNeue 4K Blu-ray Recorder von Panasonic (UBC90, UBS90, UBC80, UBS80)
Neue 4K Blu-ray Recorder von Panasonic (UBC90, UBS90, UBC80, UBS80)


I samme kategori

Back to top button