[responsive_menu_pro]

Panasonic lancerer Ultra HD blu-ray recorder også med DVB-T2

| torsdag 16. feb, 2017 21:35 | opdateret 05. apr, 2017 kl. 10:53 | 10 Kommentarer

Panasonic DRM UBS90 DRM UB90Panasonic har i flere år haft blu-ray harddisk optagere på markedet, indtil videre har de været uden DVB-T2, men det ændres der på nu. Der er nemlig to modeller på vej i hvert fald på det tyske marked.

Modellerne hedder  DMR-UBC90 og  DMR-UBC80 til kabel-tv/antenne-tv også DVB-T2. Samt DMR-UBS90 og  DMR-UBS80 til satellit-tv.

UBC/UBS90 har 3 tunere mod 2 tunere på UBC80. Der er indbygget 2 TB harddisk, med mulighed også for at tilslutte en ekstern USB harddisk.

Modellerne kan optage Ultra HD signaler samt afspille Ultra HD blu-ray skiver. Også Netflix i Ultra HD skulle understøttes.

Naturligvis er medieafspilning af video og fotos samt lydfiler som WAV, FLAC, MP3, AAC und WMA, DSD (5.6 MHz/2.8 MHz) og ALAC understøttet. Ligesom er der også fortsat kan streames fra recorderen til mobile enheder.

Pris og tilgængelighed

Tyske priser er €999 for UBC90 modellen, altså omkring 7500,- danske, mens UBC80 koster €849. Begge modeller skulle blive lanceret i Tyskland til april.

Panasonic Nordic oplyser overfor DIGITALT.TV at der kommer en variant til det nordiske marked til efteråret. Modelnavnet på denne ligger endnu ikke fast.

Tysk YouTube video

Video Thumbnail

Neue 4K Blu-ray Recorder von Panasonic (UBC90, UBS90, UBC80, UBS80)

Panasonic har i flere år haft blu-ray harddisk optagere på markedet, indtil videre har de været uden DVB-T2, men det ændres der på nu. Der er nemlig to modeller på vej i hvert fald på det tyske marked. Modellerne hedder  DMR-UBC90 og  DMR-UBC80 til kabel-tv/antenne-tv også DVB-T2. Samt DMR-UBS90 og 

Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt, Antenne-TV udstyr, Kabel-TV udstyr

10
Kommentarer

Please Login to comment
3 Kommentar tråde
7 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
C. Johansen

Modellerne til kabel og antenne hedder DMR-UBC90 og DMR-UBC80 – ikke DMR-UB90 og  DMR-UB80.

C. Johansen

Kan man på nuværende tidspunkt sige noget om muligheder/begrænsninger for at optage tv, der bliver streamet?
Hvor afhængig bliver man af diverse apps.?

Per M

Med den DMR-BCT950EG det åbenbart drejer sig om, så er det alligevel en maskine der allerede kan anses som være forældet. Det er jo en maskine beregnet til det Tyske marked, et sted der er skiftet over til at anvende T2 og H265 som codec på det. Der lever maskinen slet ikke op til med dens kun alm. T tuner og H264 understyttelse alligevel. “ikke sat op til at modtage danske kanaler”, det kan lede over i, at køber ikke kunne finde Yousee, Stofa eller nogen anden Dansk kabel-tv udbyder i oversigten der dukker op over kabel-tv udbydere. Men man… Læs mere »

C. Johansen

Situationen er tilsyneladende den, at en mand i københavnsområdet har købt en DMR-BCT950EG hos Alternate. Den recorder blev sendt retur, fordi den ikke kunne bruges i DK. Det er også det, som Alternate svarer. Alternate beklager, men beklager sig faktisk også over, at producenten ikke har oplyst, at der er gennemført ændringer. Det er bestemt ikke mit indtryk, at tilbageleveringen skyldes, at man ikke kunne finde ud af at lave en kanalsøgning. Men hvad er det så, der er ændret? Jeg er bestemt ikke sikker, men hvis man nærlæser de tekniske data for tuneren, opdager man alligevel noget. Tidligere kunne… Læs mere »