TV-Nyt

På eventyr med familien Hvidt Kessler – sæson 2

Xee klar med anden sæson af “På eventyr med familien Hvidt Kessler” – en sæson, der blandt andet bringer Covid-19 meget tæt på parret og deres tre børn under deres drømmerejse.

Mikkel og Lea har altid været glade for at rejse, og da de fik deres første barn, aftalte de, at det at blive forældre ikke måtte blive en hindring i at tage ud og opleve verden. Derfor udlever familien nu rejse-drømmen, og Xee har fået lov til at lade seerne følge med.

Mikkel, Lea og deres tre børn Romeo, Rosa-lia og Helios skal denne gang ud på deres længste rejse nogensinde. I sidste sæson besøgte familien dele af Afrika, men denne gang går turen til Borneo, hvor de skal se på sjældne dyr, og derpå til New Zealand, hvor familien kører landet tyndt i en autocamper.

Sådan var planen i hvert fald, da familien rejste afsted, men i denne sæson af “På eventyr med familien Hvidt Kessler” går intet som planlagt, da Covid-19 midt i drømmerejsen lukker hele verden ned. Familien Hvidt Kessler bliver selv påvirket af den usædvanlige situation, da de ender med en længere karantæne på New Zealands største ø.

Glæd dig til en sæson spækket med helt private optagelser fra karantænen på New Zealand, samt interviews, hvor Lea og Mikkel åbner op for emner, de aldrig har talt om offentligt.

Serien kan naturligvis også streames på Xee.

Kilde: Xee presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

I samme kategori

Back to top button