Streamingnyt

Oversigt: Her er noget af det du kan streame på hayu

Reality tv streamingtjeneste hayu er i Danmark. Se Keeping Up with The Kardashians”, “The Real Housewifes” og “Laguna Beach”. Se noget af det du kan se herunder.

The Real Housewives of Dubai

The Real Housewives of Dubai
Hayu torsdag 02/06/22
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

På hayu kan du i juni stifte bekendtskab med en magtfuld gruppe af seks helt nye housewives i det nye show The Real Housewives of Dubai, der lander på Hayu torsdag den 2. juni.

I det nye show følger vi Nina Ali, Chanel Ayan, Caroline Brooks, Dr. Sara Al Madani, Lesa Milan og Caroline Stanbury, når de navigerer i deres eksklusive og glamourøse karriere og sociale liv i De Forenede Arabiske Emirater. Vi kigger med, når de ambitiøse kvinder deltager i alt fra sociale, luksuriøse events med udsøgte middage, der blandt andet inkluderer udsigt over dale med 1.000 kameler, til at de hoster årets mest overdådige bryllup i Dubai. Men dynamikken i gruppen af housewives er ikke altid en dans på roser, så det nye show kommer også til at byde på masser af kontroverser og drama i ægte The Real Housewives-stil.

NEW SERIES: Your Golden First Look at The Real Housewives of Dubai | Bravo
NEW SERIES: Your Golden First Look at The Real Housewives of Dubai | Bravo

The Real Housewives of Beverly Hills – Sæson 12

hayu Press Group Branded
Hayu torsdag 12/05/22
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Torsdag den 12. maj vender de altid underholdende kvinder fra The Real Housewives of Beverly Hills tilbage med den nye sæson 12. Der kommer til at være fuld fart over feltet, når kvinderne forsøger at balancere deres venskaber med familielivet og deres voksende forretningsforetagender. Sæsonen kommer til at byde på masser af fester, rejser og ikke mindst drama, når vi igen skal følge kvinderne i Beverly Hills.

The Real Housewives of Atlanta – Sæson 14

The Real Housewives of Atlanta
Hayu mandag 02/05/22
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Mandag den 2. maj er det endnu engang tid til at følge med i, hvad der sker hos de seks kvinder i Atlanta, når The Real Housewives of Atlanta rammer hayu. I den nye sæson 14 skal vi stifte bekendtskab med en helt ny housewife, nemlig Sanya Richards-Ross, der udover at være housewife er tidligere professionel atlet og OL-medaljevinder. 

Below Deck Down Under

Below Deck Down Under
Hayu fredag 18/03/22
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Er du fan af at følge eventyret ombord i realityshowet Below Deck, er der god grund til at glæde sig til det helt nye show i Below Deck-universet, nemlig Below Deck Down Under, hvor vi følger besætningsmedlemmerne på yachten M/Y Thalassa, der tager os med ’’Down Under’’ til de ikoniske Whitsunday Islands i Australien. Below Deck Down Under har premiere på hayu fredag den 18. marts.

Meet the Crew | Below Deck Down Under | Peacock
Meet the Crew | Below Deck Down Under | Peacock

Top Chef – Sæson 19

TopChef hayu
Hayu fredag 04/03/22
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

4. marts lander den helt nye sæson 19 af Top Chef på hayu, hvor man igen kan følge de dygtige og inspirerende kokke, når de stimler sammen i konkurrencen om at blive årets ’’Top Chef’’. 

Below Deck – Sæson 9

hayu below Deck
Hayu tirsdag 26/10/21
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Til oktober vender den populære og to gange Emmy®-nominerede serie Below Deck tilbage med en helt ny sæson ni, som kan streames og downloades på hayu fra den 26. oktober.

I det betagende azurblå hav i St. Kitts i Caribien ligger den luksuriøse super-yacht My Seanna, der byder de garvede yacht-veteraner velkommen tilbage. Det bliver et gensyn med Eddie Lucas, der vender tilbage i en ny rolle som førsteofficer, sammen med Michelin-kokken Rachel Hargrove, som er mere end klar til nye gastronomiske eventyr på yachten efter den seneste mindeværdig chartersæson.

Den kommende sæson byder både på nye og allerede kendte ansigter, når et friskt hold besætningsmedlemmer stiger ombord på yachten. Chefstewardesse Heather Chase, stewardessen Jessica Albert, stewarden Fraser Olender samt de tre nye matroser Jake Foulger, Rayna Lindsay og Wes O’Dell.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Da en uventet forsinkelse efterlader Captain Lee strandet på land, træder Captain Sean Meagher til for at føre tilsyn med skibet. Hans ledelsesstil er dog noget mere ’’hands-on’’, end hvad besætningen normalt er vant til, hvilket får dem til at længes efter deres gode gamle ’’Stud of the Sea’s,’’ Captain Lee, i håb om, at han snart kan komme ombord igen.

Allerede kort efter sin forfremmelse er Eddies nye rolle som førsteofficer usikker, da han hurtigt indser, at han muligvis er nødt til at arbejde dobbelt så meget, hvis han ønsker, at hans team skal lykkes.

Chefstewardessen Heather er ivrig efter at give gæsterne en helt uforglemmelig oplevelse, men da en af hendes stewards bliver stærkt demotiverede, må hun selv skrue op for serviceniveauet og forbedre situationen, hvis hun skal fastholde den femstjernede service.
Chef Rachel tumler med fortiden, og i et forsøg på at komme videre er hun nødt til at rive op i nogle uafklarede tvister med Eddie fra den tidligere sæson.

Efterhånden som besætningens ’’boat-mances’’ blomstrer, alliancer skabes og bånd brydes beviser skibsbesætningen, at bølgerne sagtens kan gå højt i det ellers så krystalklare caribiske hav.

Your First Look at Below Deck Season 9! | Bravo
Your First Look at Below Deck Season 9! | Bravo

The Real Housewives of Beverly Hills – sæson 11

TV RBH11 0001THE REAL HOUSEWIVES OF BEVERLY HILLS -- Season:11 -- Pictured: (l-r) Crystal Kung Minkoff, Erika Girardi, Kyle Richards, Garcelle Beauvais, Sutton Stracke, Lisa Rinna, Dorit Kemsley -- (Photo by: John Tsiavis/Bravo)
Hayu torsdag 20/05/21
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Det er endnu engang tid til en ordentlig portion drama og god underholdning, når The Real Housewives of Beverly Hills vender tilbage med en helt ny sæson 11, som kan streames og downloades på hayu fra den 20. maj.
Den nye og meget følelsesladede sæson byder på et gensyn med Kyle Richards, Lisa Rinna, Erika Girardi, Dorit Kemsley og Garcelle Beauvais.

Men nye ansigter bliver også præsenteret, når vi skal stifte yderligere bekendtskab med sydstats-socialiteen Sutton Stracke, der vender tilbage til showet som ny housewife, samt Crystal Kung Minkoff, der nok er et nyt ansigt på skærmen, men som på ingen måde er fremmed i det berømte Beverly Hills-postnummer.

Vi kan derudover se frem til, at Crystals gode veninde og Kyles søster Kathy Hilton også bliver del af den nye sæson.

Det kan vi forvente af den nye sæson:
Efter mange måneders isolation derhjemme er kvinderne i ekstase over endelig at få lov til at udvide deres sociale bobler.

Lykken er dog kortvarig, da Erika Girardi chokerer gruppen med nyheden om, at hun indgiver en skilsmisse fra sin mand gennem 21 år, hvilket vikler hende ind i et net af retssager. Erika har mere end nogensinde brug for hjælp og support fra sine venner, men i stedet må hun finde sig i haglbyger af spørgsmål fra veninderne, som er uenige om, hvorvidt de kan støtte op om Erika.

Samtidigt kæmper Kyle Richards med erkendelsen af, at hendes døtre efterhånden er så store, at hun snart skal opgive livet med hjemmeboende børn. Kyles ønske om at holde sin familie tæt, rammer hendes ældste datter Farrah, som Kyle ønsker bliver gift og får børn.

Lisa Rinna nyder at være hjemme sammen med manden Harry. Hendes største udfordring er dog at få kvalitetstid sammen med sin døtre, der efterhånden begge er i meget seriøse og travle forhold. Lisa har også selv haft travlt med sin nye lip kit-kollektion, Rinna Beauty, som endelig ser ud til at være klar til lancering. Dog er hun bange for, at timingen måske ikke helt er på hendes side, nu hvor alle går med mundbind.

Dorit Kemsley, der altid forsøger at være et skridt foran alle andre, dykker ned i nye og spændende udfordringer ved at påtage sig opgaven med at designe en kollektion af fashion-forward brudekjoler. Udfordringerne ved at arbejde hjemmefra kommer dog til at fylde en del i processen, da hendes børn har hjemmeundervisning med en tutor, alt imens hendes mand PK er optaget af sit eget arbejde.
Det kan dog rent faktisk lade sig gøre at have det hele! Det indser Garcelle Beauvais, som føler sig mere flyvende end nogensinde før. Der er konstant gang i hende, og hun bruger al sin tid på en kombination af at opdrage teenagetvillingerne, tilbede sit barnebarn og lede efter drømmemanden, alt imens hun starter på drømmejobbet som vært på et dagligt talkshow.

Den charmerende Sutton Stracke ser frem til en frisk start i en ny fase af livet, hvor hun for nyligt sendte sin datter på college og flyttede ind i et nyt hus lidt længere nede af gaden. Mens det nye hus får en kærlig hånd, bliver Sutton lejer hos nogle ret kendte udlejere.
Selvom hun er helt ny i flokken af housewives, finder Crystal Kung Minkoff, som bestemt ikke er fremmed for Beverly Hills elitens sociale kredse, sig hurtigt tilpas blandt kvinderne. Hun er en streng mor til to og gift med en af Hollywoods vigtige kanoner, Rob Minkoff. Crystal arbejder lige så hårdt som hun spiller og har ikke meget tålmodighed med mennesker, som, hun synes, er tåbelige.

Kyles søster, den helt fabelagtige Kathy Hilton, er ved Crystals side for at hjælpe hende med at navigere i gruppen. Kathy er en ubestridt dronning af 90210, der deler en familiehistorie med Kyle, og – til kvindernes helt store overraskelse – noget af en spasmager, der altid er på udkig efter et godt grin.

Botched – Sæson 7A

Hayu onsdag 19/05/21
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

The doctors are in! World-renowned Drs. Paul Nassif and Terry Dubrow bring their unparalleled surgical skills and hilarious banter back to the O.R. for another season of mind-blowing patient transformations. From heartbreaking to jaw-dropping, the doctors once again take on life-changing surgeries with patients who have not only been “botched” by bad plastic surgery, but have experienced harrowing physical trauma from inexplicable genetic defects and nightmare-inducing accidents. Featuring themed episodes like “I Got Dumped Because of My Plastic Surgery,” “I Should Have Done My Homework,” and “Surgical Secrets Revealed,” this season pushes the doctors to pursue innovative new treatments as they grapple with some of the most complicated cases of their careers

Million Dollar Listing New York – Sæson 9

maxresdefault 24
Hayu fredag 07/05/21
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

At the epicentre of the COVID-19 crisis, the city is flipped upside down. The agents must work together as city dwellers flee to more scenic locations and listing prices drop. Despite the crisis, the agents list an iconic New York landmark building and work with high-end clientele. Ryan recently opened his own brokerage and became Serhant the CEO. He seizes the chance to form new relationships with developers, while also juggling to spend time at home with his wife and daughter. Fredrik adjusts to bi-coastal life but with stay-at-home orders in place, he must innovate to keep up with his NYC listings. Steve faces the pandemic in the city with his girlfriend and baby girl, while renovating a new penthouse. He ventures Upstate where business is booming, with a little help from Dorinda Medley. Tyler continues to climb his way to the top and is determined to make a name for himself. Newcomer Kirsten Jordan is a powerhouse broker with a portfolio of over half a billion dollars in luxury properties.

The Real Housewives of New York City – sæson 13

Hayu onsdag 05/05/21
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

With a new apartment and furry friend, Leah McSweeney is on a mission to continue elevating her life. The Upper East Side welcomes back Luann de Lesseps, who is excited to settle in her new space, be closer to friends, and spark up a new romance. After spending time in Florida, Ramona Singer has returned to the city and is gearing up for her latest venture in real estate. With her friends by her side, Sonja Morgan is embracing a new chapter focused on self-love, self-care and positive energy. New housewife, Eboni K. Williams is a successful attorney, broadcaster, producer and author. Balancing work, dating, house-hunting, and expanding her group of friends amid a pandemic and racial reckoning certainly has its challenges, but as with all things in her life, Eboni embraces and faces it like the fierce, unstoppable, and strong-willed woman that she is.


I samme kategori

Back to top button