Streamingnyt

Oversigt: Her er noget af det du kan streame på hayu

Reality tv streamingtjeneste hayu er i Danmark. Se Keeping Up with The Kardashians”, “The Real Housewifes” og “Laguna Beach”. Se noget af det du kan se herunder.

The Real Housewives of Atlanta – sæson 13

?Stream og download The Real Housewives of Atlanta i Danmark?på hayu, reality on demand, fra?mandag den 7. december.
Hayu mandag 07/12/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Til december vender The Real Housewives of Atlanta tilbage til skærmen med sæson 13 af den populære serie. Hele herligheden vil kunne streames og downloades på hayu fra 7. december, hvor det første afsnit i den nye sæson lander på streamingtjenesten.

Cynthia Bailey, Kandi Burruss, Porsha Williams og Kenya Moore vender alle tilbage i den nye sæson. De får selskab af en ny housewife Drew Sidora, der udgør intet mindre end en tredobbelt-trussel. Hun er nemlig både skuespiller, sangerinde og housewife. Marlo Hampton og Tanya Sam vender tilbage som venner af castet sammen med en ny ven LaToya Ali.

Det kan vi forvente af den nye sæson:

Med sit bryllup lige på trapperne er Cynthia Bailey henrykt over at skulle giftes med drømmemanden. Og hun er ikke indstillet på at lade COVID-19 spænde ben for deres bryllupsplaner. Cynthia er fast besluttet på at skulle gå op ad kirkegulvet, pandemi eller ej, og det fører til konflikter med hendes forlovede. Tilbage på ranchen, Lake Bailey, er der fuldt hus med Cynthias søster, Mal, som har gjort ranchen til sin midlertidige bolig, hvilket betyder, at det kommende brudepar ikke får meget alenetid.

Kenya Moores eventyrlige romance fortsætter med at være lettere kølig efter et svært år. Men hun er fortsat fast besluttet på at leve sit liv på sine egen præmisser. Hun er stadig ubeslutsom ift. fremtiden af forholdet, så Kenya beslutter sig for at tage skeen i egen hånd og renovere hjemmet. Det betyder bl.a., at hun investerer i både pool og poolhus, fordi det har hun altid drømt om. Og mens hun tager moderrollen til smukke Brooklyn mere og mere til sig, bliver hun bedre og bedre venner med nytilkomne LaToya Ali, og det er lige i tide …

Mindre end et år efter at have sagt velkommen til verden til lille baby Blaze, ser det ikke ud til at Kandi Burruss nogensinde kommer ned i gear igen. Hendes restaurant-imperium fortsætter med at have fart på, og hun og Todd forbereder at åbne et high-end steakhouse i Atlanta. Til trods for en mere travl hverdag end nogensinde, fortsætter deres privatliv med at køre på skinner. Men da Riley forbereder sig på at forlade reden og starte på college i New York City, bliver Kandi bekymret for, om flytningen bliver permanent.

Porsha Williams tager sin familiearv op og investerer både sin stemme og sin energi i Black Lives Matter bevægelsen. Porsha er passioneret ift. at sætte systematisk racisme på dagsordenen, gå til demonstrationer og forstærke budskabet om retfærdighed. Mens hun er omgivet af støtte fra både moderen og søsteren forbliver datteren Pilar Jhena solstrålen i Porshas liv, mens hendes krælighedsliv må vige lidt. Porsha ser altid positivt på livet, også selvom hun arbejder en hel del på alle sine mange projekter.

Skuespiller og sanger Drew Sidora får plads i gruppen og står klar til at skabe bølger og drysse lidt krydderi ud over det hele. Ud over at hun jonglerer med karriere, så har hun også ganske meget at se til som kone og mor til tre. For tiden bor hendes mor sågar hjemme hos familien, hvilket betyder en del spændinger mellem Drew og hendes mand. Kan deres forhold overhovedet holde til hendes travle filmliv, det nye hus og hendes travle livsstil?

The Real Housewives – Salt Lake City

Hayu torsdag 12/11/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Til november bliver det muligt at dykke direkte ind i en helt ny og spændende The Real Housewives-verden, når The Real Housewives of Salt Lake City lander på hayu .

Serien, der bliver guf for de mange inkarnerede The Real Housewives-fans, følger den kvindelige elite i Salt Lake City, der består af seks succesrige kvinder, der hver især har skabt deres helt egen paradistilværelse med luksushuse, ekstravagante shoppingmuligheder og multi-million-dollar forretninger.

Den eksklusive kreds af kvinder består af Lisa Barlow, Mary Cosby, Heather Gay, Meredith Marks, Whitney Rose og Jen Shah, der lever et typisk Salt Lake City-overklasseliv med religion, skønhed, rigdom og perfektion som nogen af hovedingredienserne.

Mormonkirken fylder en del, når vi taler om kulturen i Salt Lake City, men de seks kvinder, som vi skal møde i det nye show, repræsenterer et bredt spektrum af religiøse overbevisninger, der spænder fra mormonsk over islamisk og jødisk til pinsebevægelsen. Og så er perfektion ikke noget, man stræber efter. Perfektion er obligatorisk.

Med en fælles historie, der går år tilbage, deler kvinderne et helt specielt bånd. Men det skal hurtigt vise sig, at når kredse er så intime som deres, er det kun et spørgsmål om tid, før tro og personlighed kolliderer. Uanset om de udfordrer snepisterne, deltager i fester på Sundance eller er værter for byens elite, holder kvinderne sig selv og hinanden på et ekstremt højt niveau, og de holder sig aldrig tilbage, hvis tingene ikke går helt som forventet. Kvinderne fra Salt Lake City ved nemlig, at de altid er der for hinanden, når de har allermest brug for det.

Mød de seks kvinder fra The Real Housewives of Salt Lake City

Lisa Barlow er født i New York, men har boet i Utah i mere end 20 år. Som indehaver af en marketingvirksomhed og flere tequila-brands ser hun sig selv som ’’Mormon 2.0’’, fordi hun ikke ligefrem er typen, der overholder alle de traditionelle og strenge mormon-regler. Lisa gik på Brigham Young University med Heather og har desuden været bedste veninder med Meredith i årevis. Hun er gift med John, og sammen har de to børn. Man skulle derfor mene, hun havde hele pakken. Men alligevel fylder hendes søgen efter perfektion og stræben efter urealistiske standarder så meget, at det begynder at påvirke hendes venskaber.

Med en forkærlighed for gud, couture og kun den fineste champagne er Mary Cosby, arving af sin families imperium af kirker, restauranter og meget mere, førstedame i Pinsebevægelsen. Et forbehold ift., at hun kunne overtage familiens forretninger, var dog, at hun skulle gifte sig med sin afdøde bedstemors anden mand, Robert Cosby Sr, som hun nu har været gift med i 20 år. Sammen har de to en teenagesøn. Mary er lille, men mægtig og altid smukt klædt på, og så har hendes noget ukonventionelle fortid sørget for, at hun kan leve en beskyttet tilværelse. Dog finder hun hurtigt sig selv på usikker grund i selskab med nogle af kvinderne.

Heather Gay var en yderst hengiven mormon fra fødsel og var gift med en ’’Mormon Royalty’’ i 11 år. Efter deres skilsmisse har hun dog taget afstand til kirken. Hun er en selvudråbt ’’good Mormon gone bad’’, der betragter sig selv som ’’Mormon-ish’’, eftersom hun lever efter sine helt egne spilleregler. Hun er en kærlig mor til tre døtre og ejer desuden en voksende Medical-Spa-forretning, Beauty Lab and Laser, hvor de øvrige kvinderne ofte kommer. Da Heather påbegynder det næste kapitel i sit liv, drager hun på en selvudviklingsrejse, hvor hun forsøger at finde sin stemme og leder efter kærligheden på ny.

Kendis smykkedesigneren Meredith Marks driver en butik på Main Street i Park City. Hun er af jødisk afstamning og har været gift med Seth i mere end 25 år. Hun oplever dog pludseligt at være et vanskeligt sted i livet, da parret er løbet ind i uoverensstemmelser, nu da børnene er fløjet fra reden og startet på college. Hun er lidt af en isdronning med hang til at feste, hvorfor Meredith tit er ude med Jen og Lisa, der også elsker at købe Merediths smykker. Udefra ligner Meredith en, der har det hele, men da rygterne begynder at svirre, skal hun beslutte sig for, om hun vil gå til sine veninder for at få støtte eller vil lide i stilhed.

Som efterkommer af ’’Mormon Royalty’’ har Whitney Rose i over ti år gjort sit bedste for at navigere i den verden, der ligger uden for religionen. Hun besluttede sig for at forlade kirken, da hun faldt pladask for sin chef, Justin, som hun havde en affære med. Inden for få uger besluttede de begge at forlade deres ægtefæller for at være sammen og blev derefter gift, da Whitney fandt ud af, at hun var gravid. Whitney og Justin har været gift i ti år og har sammen fået børnene Bobbi og Brooks. Whitney har dog hænderne fulde og bruger meget tid på sin far, der er afhængig af hendes hjælp. Samtidigt driver hun sit eget hudplejebrand Iris and Beau. Og lige som hun troede, at samfundet endelig var begyndt at acceptere hendes 10-årige ægteskab, begynder skandaløse rygter om hendes måske lidt for moderne forhold at blusse op.

Som tonganer og hawaiianer er Jen Shah vokset op i Salt Lake City. Hun har dog tit følt, at hun skiller sig ud i den ellers meget traditionelle hvide mormonske verden, som hun er opvokset og stadig lever i. Da hun desuden lærte om den historiske mishandling af sorte mennesker i Mormon-religionen, konverterede hun fra mormonisme til islam. Jen er en ambitiøs karrierekvinde og arbejder som CEO for tre marketingbureauer. På hjemmefronten er hun mor til to og lever med manden Sharrieff. Jen tuller altid rundt udsmykket i designermærker, og et af hendes specialer er at invitere til fester, hvor der aldrig bliver sparet på noget, fordi noget af det vigtigste for hende er, at alle ved, at hun er den bedste værtinde i hele Utah. Med en ekstravagant personlighed og en vis skraphed i stemmen kan hun gå fra 0 til 100 meget hurtigt, men hun ender dog altid med at komme tilbage med undskyldninger og kærlige ord. Til trods for det er livet ikke altid en leg for Jen i gruppen af Salt Lake City housewives, da hun pludselig finder sig selv i centrum af al dramaet.

Below Deck – sæson 8

Hayu tirsdag 03/11/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Til november vender sæson 8 af Below Deck tilbage til Caribien og til hayu, hvor vi igen kan følge Captain Lee og hans besætnings eventyr til søs. I den helt nye sæson følger vi kaptajnen, når han vender tilbage til et af sine absolut yndlingssteder, nemlig Caribien.

Oven på en noget udfordrende tid efter, at Captain Lees chefstewardesse, Kate Chastain, er gået på pension, længes han igen efter noget fortrolighed, hvilket han finder hos sin gamle ven og favorit skibsofficer Eddie Lucas.

Sæsonen byder dermed på et længeventet gensyn med veteranen Eddie Lucas, der har brugt de seneste fem år på at udvikle sig som person. Han mener derfor, at han er mere end klar til at vise besætningen, hvad det i virkeligheden kræver at være den helt store skibsofficer. Det skal dog hurtigt vise sig, at sejlads ikke altid er sjov og ballade og skumfester, og at selv en veteran kan blive udfordret og begynde at tvivle på, om livet til søs nu også er den rette karrierevej.

På yachten er også Francesca Rubi, som er perfektionist til fingerspidserne. Hun styrer skibet og sørger for, at servicen er af den højeste standard. Da hun dog finder ud af, at hendes stewardesser ikke lever op til hendes standarder, er hun så tæt på eksplosion, at hun sender chokbølger gennem hele skibet.

Den erfarne Michelin-kok, Rachel Hargrove, er ny på båden, men har mere end 14 års yacht-erfaring og fem Michelin-stjerner på CV’et. Hun sørger for at holde kabyssen i den fineste orden og kører sit helt eget kompromisløse show. Da tingene begynder at brænde på (og det ikke er hendes andeconfit, der er tale om) bliver besætningen derfor også noget bekymrede for, hvordan det hele dog skal gå, når hun flyver så hurtigt op i det røde felt, som hun tilsyneladende gør.

Et andet besætningsmedlem, som også er en del af den nye sæson, er stewardessen Elizabeth Frankini. Hun har fire års erfaring med on-and-off freelancearbejde inden for sejlads. Hun tror på astrologi og forsøger at holde en venlig namaste-stemning på båden. Men hun opdager hurtigt, at det giver dårlig energi, som end ikke krystaller kan håndtere, når hun blander business og pleasure lidt for meget.

På båden finder vi desuden den certificerede yacht-mester, Isabelle ’’Izzy’’ Wouters, der kender båden bedre end sin egen bukselomme. Hun arbejder som stewardesse på båden, men har et problem med manglende selvtillid, hvilket igen og igen spænder ben for hendes drøm om for alvor at slutte sig til de andre skibsrotter.

Manglende selvtillid synes til gengæld ikke at bekymre James Hough, som er både smart, charmerende og i det hele taget bådens helt store festfyrværkeri. Hans ’’work hard, play harder’’ attitude bliver dog hurtigt en tand for meget for flere af de kvindelige besætningsmedlemmer. Eftersom James har sagt ja til at tage med på turen, er han da også forpligtet til at udføre det nødvendige minimumsarbejde. Han får dog en brat opvågning, da han finder ud af, at hans skibskammerater ikke er helt lige så store festaber, som han havde håbet på, inden skibet lagde fra land.

I besætningen finder vi desuden den californiske surfer og miljøforkæmper, Shane Coopersmith, der forsøger at blive et navn i yacht-verdenen. Hans manglende erfaring bliver dog en noget stor mundfuld for Eddie, da hele besætningens sikkerhed pludseligt er i fare.

The Real Housewives of Cheshire

THE REAL HOUSEWIVES OF CHESHIRE SR12 01 1From Monkey Kingdom The Real Housewives of Cheshire: SR12 on ITVBe Pictured: Dawn Ward, Lauren Simon, Nicole Sealey, Lystra Adams, Rachel Lugo, Seema Malthora, Hanna Miraftab and Tanya Bardsley. This photograph is (C) Monkey Kingdom and can only be reproduced for editorial purposes directly in connection with the programme or event mentioned above, or ITV plc. Once made available by ITV plc Picture Desk, this photograph can be reproduced once only up until the transmission [TX] date and no reproduction fee will be charged. Any subsequent usage may incur a fee. This photograph must not be manipulated [excluding basic cropping] in a manner which alters the visual appearance of the person photographed deemed detrimental or inappropriate by ITV plc Picture Desk. This photograph must not be syndicated to any other company, publication or website, or permanently archived, without the express written permission of ITV Picture Desk. Full Terms and conditions are available on the website www.itv.com/presscentre/itvpictures/terms For further information please contact: james.hilder@itv.com / 0207 157 3052
Hayu søndag 18/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

The Real Housewives of Cheshire er tilbage på hayu i en ny sæson med endnu mere sjov og, denne gang, også ”social distancing”. Den nye sæson 12 kan streames og downloades på hayu fra 18. oktober 2020.

I den helt nye sæson er Dawn Ward, Ester Dohnalová, Hanna Kinsella, Lauren Simon, Nicole Sealey, Rachel Lugo, Seema Malhotra og Tanya Bardsley alle tilbage. Alt er dog ikke nødvendigvis ved det gamle, og der venter en overraskelse for damerne, når de får følgeskab af den helt nye housewife – nemlig Lystra Adams.

Lystra er født i Guyana, Sydamerika, og flyttede siden til Storbritannien på grund af en ferieromance, da hun var 20 år. Lystra er model, ejendomsinvestor, iværksætter og mor til datteren Jasmine, som også er model. Hun har desuden været en fast del af Cheshires sociale scene i årevis og flytter nu endelig til Cheshires velhaverkvarter ”The Golden Triangle”. Lystra er allerede venner med flere af de andre housewives og en succesrig investor i det nyligt etablerede 202 Kitchen i Manchester.

Lystra Adams fortæller om sin deltagelse i ”The Real Housewives of Cheshire”:

”Det er lidt af en drøm, der går i opfyldelse, at være en del af ”The Real Housewives of Cheshire”! At kunne slutte sig til mine venner på skærmen til masser af skæg og at blive vidne til dramaet på første parket, har været lidt af en øjenåbner. Men jeg er ikke genert. Jeg er klar til det hele!”

Og der er da heller aldrig et kedeligt øjeblik i Cheshire, og med Lystras ankomst kan seerne se frem til endnu mere sjov, endnu mere glamour og endnu mere sladder!

Den nye sæson er optaget lige efter, at lockdown i England blev ophævet. Og med det får Hanna at vide, at hun venter sit første barn – en vaskeægte lockdown-baby. Det løfter humøret blandt samtlige housewives. Det samme gør Nicoles tur til alteret, da hun fornyer sine bryllupsløfter. Samtidigt udforsker Rachel og Tanya nye mulige forretningsmuligheder, mens Seema forsøger at finde de perfekte partnere til sine to sønner.

Det hele tager dog en drejning, da Lauren skal lære at håndtere et ødelæggende tab, mens Dawn skal lære at håndtere familiens møde med coronavirus.

”Ovenpå en svær sommer, hvor alles liv på en eller anden måde er blevet påvirket af COVID-19, er vi glade for, at ”The Real Housewives of Cheshire” er tilbage på ITVBe, hvor vi kan afspejle den hidtil usete tid, vi befinder os i. At se vores housewives tilbage på skærmen er den slags eskapisme, som vi har brug for lige nu, og det bliver godt at indhente den seneste sladder over de kommende uger,” fortæller Amanda Stavri, Commissioning Editor, Factual Entertainment hos ITV.

”At komme tilbage til produktionen har været fantastisk for alle involverede. Og selvom vi har haft helt nye udfordringer, har vores housewives været præcist lige så underholdende som ellers, mens de har tilpasset sig vores nye måder at arbejde på. Vi er samtidigt virkeligt glade for at byde Lystra velkommen i folden, og jeg kan godt love seerne, at hun er den fødte housewife!” fortsætter Mike Swindells, Executive Producer hos Monkey.

”The Real Housewives of Cheshire” er udarbejdet af den BAFTA-vindende producent Monkey, et NBCUniversal International Studios-selskab, som er en division i Universal Studio Group. Serien er produceret af David Granger og Mike Swindells for Monkey. Bag serien står desuden ITV’s Paul Mortimer, Head og Digital Channels and Acquisitions, og Amanda Stavri, Commissioning Editor, Factual Entertainment, ITV.

The Real Housewives of Orange County – sæson 15

The Real Housewives of Orange County sæson 15
Hayu torsdag 08/10/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Uret tikker ned til endnu en god portion drama, når den helt nye sæson 15 af The Real Housewives of Orange County lander på hayu den 8. oktober. I den nye sæson kommer vi igen til at følge fem gamle kendinge fra forrige sæsoner. Men en sjette housewife bliver introduceret i den nye sæson, nemlig Elizabeth Lyn Vargas, der, med sin snart overståede skilsmisse, er mere end klar til at starte et helt nyt kapitel i sit liv – nemlig et liv som housewife i Orange County.

Lidt om den nye sæson

Sæsonen dokumenterer de seks housewives’ liv fra februar til august 2020 med hjemmefilmede optagelser under lockdown.

Bortset fra det, starter 2020 godt ud for de seks housewives med nye hjem, kærester, en forlovelse og sågar en ny hofte til en af damerne. Gamle hemmeligheder kommer dog på bordet, og der bliver sat spørgsmålstegn ved nyopstået kærlighed, når kvinderne kradser lidt i overfladen for at finde ud af, om alt nu er så godt, som det egentlig ser ud til.

Coronavirussen sætter også sine spor hos kvinderne hver især og på deres indbyrdes forhold til hinanden, præcis som situationen også påvirker dem på hjemmefronten, når de forsøger at tilpasse sig den nye virkelighed.

Det kan vi bl.a. forvente …
Kelly starter året på bedste vis og i lidt af en rus efter at være blevet forlovet med Fox News reporteren Rick Leventhal. Mens hun venter på, at Rick officielt bliver overflyttet til bureauet i Los Angeles, kan hun næsten ikke være i sig selv af spænding over at skulle flytte i deres nye hus i Newport. Under stay-at-home karantænen flyver Kelly landet rundt og besøger bl.a. New York. Det får bølgerne til at gå højt blandt de andre housewives. Og efterhånden som præsidentvalget nærmer sig, begynder Kellys politiske overbevisninger og upassende vittigheder igen at true hendes forhold til de andre kvinder.

2020 starter også godt ud for Shannon, der lever i en total lykkerus med sin kæreste John og hendes tre døtre i deres nye hus i Newport. Som det eneste medlem af Tres Amigas, der endnu er tilbage, beslutter Shannon sig for at slutte fred med Kelly. Det giver dog hurtigt bagslag ift. nogle af de andre kvinder i gruppen. Da nyheden om coronavirussen rammer, når Shannons angst dog helt nye højder. Lykkerusen kommer om end endnu mere på prøve, da nye husregler med børnene pludseligt bliver nødvendige under lockdown, som medfører visse spændinger mellem Shannon og John.

Efter et meget vanskeligt år er Gina lykkeligere end nogensinde før, da hun flytter ind i sit nye byhus med kæresten Travis og deres sammenbragte familie med intet mindre end seks børn. De andre kvinder lægger dog ikke skjul på, at de ikke synes om det nye hjem, hvilket giver visse ridser i Ginas ellers så fine lak og i forholdet med de andre kvinder.

Gina forsøger dog at være en god mor og beslutter sig for at invitere sin eksmand og hans nye kæreste med til fejringen af datterens fødselsdag. Men alt er ikke lutter lagkage, når Gina står over for en svær beslutning angående sin eksmand, der kan ændre dynamikken i familien for altid.

Da skolerne også lukker ned grundet coronavirus, står Gina igen over for helt nye udfordringer, når hun skal stå for at hjemmeskole børnene. Hjemmeskolingen medfører da også en del sure miner og kritik fra de andre housewives, da Gina dermed ikke har mulighed for at deltage til en ’’quarantine happy hour’’.

Med en ny hofte og et helt nyt syn på livet oplever Emily nærmest et helt nyt selv i ægteskabet med Shane. Hun går endda så vidt som til at lukke ’’sjove Emily’’ ud og finder på den måde en uventet allieret i gruppen. Da hun får mulighed for at designe en badedragt, springer hun endda hovedkulds ud i det.

I den svære lockdown-tid læner Emily og Shane sig op ad hinanden, hvilket i sidste ende bliver den ultimative prøvelse for deres ægteskab.

For Braunwyn er 2020 et år fyldt med fornyelse. Hun flytter ind i det nye 8.000 m2 store hjem i Newport. Hun fejrer 20 års ægteskab med manden Sean, og hun begiver sig ud på en rejse alene. Under lockdown bliver Braunwyn dog noget udfordret med pasning af de syv børn i hjemmet uden hjælp fra hverken barnepiger eller husholdersker. Braunwyn har med andre ord hænderne noget fulde, da hun stræber efter at give hvert barn individuel opmærksomhed lige fra at støtte sønnen Jacobs ønske om at klæde sig ud som drag og til at tackle børnenes bekymringer under lockdown.

Da hun dog åbner op for sin fortid over for resten af kvinderne, bliver der skabt et bånd mellem hende og den nye housewife Elizabeth. Dog kæmper Braunwyn stadig for at blive enig med de andre kvinder i gruppen om hendes deltagelse i de lokale protester og hendes politiske synspunkter. Og da gruppen finder ud af, at Braunwyns ven, Shari, er flyttet ind, begynder de at sætte spørgsmålstegn ved hendes valg.

Elizabeth bliver budt velkommen i gruppen gennem Kelly. Elizabeth er født og opvokset i Missouri og har altid drømt om at leve et luksusliv på strandene i Orange County. Med hjælp fra hendes kommende eksmand er hendes drøm nu blevet en realitet. Hun er sjov, uforbeholden, meget ambitiøs og arbejder i øjeblikket som CEO for en online musikvirksomhed.

Da hun bruger en del tid på sin igangværende skilsmisse, giver hendes livsstil, såvel som hendes komplekse og sexløse forhold til kæresten Jimmy, en masse spekulationer mellem kvinderne, og de begynder at grave i, hvem hun mon i virkeligheden er.

Backyard Envy – sæson 2

Hayu onsdag 05/08/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

De tre landskabsarkitekter, James DeSantis, Garrett Magee og Melissa Brasier, vender denne sommer tilbage med nye afsnit af Backyard Envy, der skildrer deres inspirerende og, ikke mindst, imponerende renoveringsprojekter.

I denne sæson påtager de tre kreative hjerner sig nogle af deres største opgaver nogensinde. Udover at designe både en toskansk-inspireret baghave og en japansk have, så bliver de også kastet ud i en noget anderledes opgave, når de skal designe den måske mest overdrevne World Pride Parade float, verden nogensinde har set. Mens alle de fantastiske projekter tager form, begynder der dog også at blusse drama op i teamet.

I takt med, at forretningen vokser, finder trioen nemlig ud af, at de ikke nødvendigvis er enige om hverken udvidelse, projekter og kundekartoteket. Desuden byder sæsonen også på komplicerede arbejdsforhold og dynamikker, personaleændringer, helbredsmæssige udfordringer for Melissa og ikke mindst et noget overraskende frieri.

Det bliver spændende at se, om trioen kan holde sammen, når de overtager den ene have efter den anden, eller om denne sæson bliver en definitiv slutning på deres eventyr.

The Real Housewives of Potomac – sæson 5

The Real Housewives of Potomac KeyArt
Hayu mandag 03/08/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Det er endnu engang tid til god underholdning, når The Real Housewives of Potomac vender retur med den helt nye sæson 5 på hayu . I denne sæson skal vi endnu engang følge seks gamle kendinge fra de tidligere sæsoner, men der kommer også en helt ny housewife til klanen, nemlig den meget ambitiøse housewife Wendy Osefo.

Udover Wendy Osefo byder gensynet også på selskab af Gizelle Bryant, Karen Huger, Ashley Darby, Robyn Dixon, Monique Samuels og Candiace Dillard Bassett, der hver især har gang i spændende projekter.

Fx er der kærlighed i luften, når Gizelle Bryant endnu engang indgår et forhold med sin eksmand pastor Jamal Bryant. Gizelles døtre har dog svært ved at acceptere deres nye forhold, hvilket gør tingene udfordrende for parret.

Forholdet mellem Karen Huger og Ray kommer også på prøve. Parret er netop vendt retur til Potomac i et nyt og vidunderligt hus, men da Karen finder ud af, at Rays følelser for hende muligvis ikke er lige så stærke som tidligere, begynder hun at overveje, hvorvidt deres 23-årige ægteskab nu også er så godt, som hun gik rundt og troede.

Ashley Darby og Michael lever i en babyrus med deres nyfødte baby, Dean. Men lige som alt ser ud til at gå rigtig godt, trues deres nyfundne lykke af Michaels hang til det vilde natteliv.

Robyn Dixon og Juan har været igennem en del turbulens i deres forhold. Efter seks år under samme tag med deres to sønner, er Robyn klar til at lægge kortene på bordet. Nu venter hun blot på, at Juan skal tage første skridt, eller vil hun bare tage initiativet?

Monique Samuels knokler for at holde styr på hjemmet med tre børn og sin nye fugle-ven, der alt sammen kræver en del arbejde. Og lige som man skulle tro, hun havde nok om ørerne på hjemmefronten, får hun også problemer i gruppen, da der en aften opstår drama mellem hende og Candiace, som påvirker hele gruppen.

Candiace Dillard Bassett og Chris fejrer deres et års bryllupsdag og begynder samtidigt at overveje, om de skal tilføje en baby til familien. Men inden Candiace overhovedet kan fokusere på familieidyllen, er hun nødt til at tage sig af de uløste problemer med Ashley og de voksende konflikter med Monique.

Den nye housewife, den nigeriansk-amerikanske Dr. Wendy Osefo, er en tredobbelt trussel, da hun både er professor, politisk analytiker og iværksætter. Hun har været gift i ni år og har tre børn, heriblandt en nyfødt datter. Wendy er den type kvinde, der aldrig bør undervurderes, da hun er fuld af mod og energi og er mere end klar til at sætte sit præg på Potomac.

Mød den nye housewife Wendy Osefo
Dr. Wendy Osefo er en ægte karrierekvinde med hovedet skruet rigtigt på. Hun er professor, politisk analytiker og iværksætter. Som Maryland-indfødt, slutter den nigeriansk-fødte Wendy sig til kvinderne i ’’The Real Housewives of Potomac’’ i den nye sæson. Med sin stærke personlighed ved hun lige præcis, hvordan hun viser sin bedste side og får udtrykt sine meninger, når det handler om at leve op til de andre kvinder.

Wendys liv og opdragelse afspejler den ultimative immigrantrejse. Efter at være vokset op med en enlig mor, der formåede at få sig selv igennem college, lærte Wendy allerede fra barnsben værdien af hårdt arbejde, hvilket har medført, at hun aldrig har tænkt på dårlige undskyldninger eller fiasko som en mulighed.

I dag er hun en Award-vindende nigeriansk-amerikansk tv-personlighed og en progressiv politisk analytiker, der er på jagt efter at stille sin umættelige appetit på succes og dermed opnå den amerikanske drøm.

Wendy har gennemført Bachelor of Arts på Temple University, Master of Arts på Johns Hopkins University og Doctor of Philosophy (PhD) fra Rutgers University, hvor hun blev den første sorte kvinde, der fik en PhD i Public Affairs/Communit Development.

Hun er desuden en filantrop, der har forsøgt at give noget tilbage ved at støtte den næste generation af ledere, som grundlægger og administrerende direktør af 1954 Equity Project, LLC, der leverer værktøjer, mentorskab og ressourcer til underrepræsenterede minoriteter for at hjælpe dem med at trives på højere uddannelser.

Wendy er i øjeblikket professor ved Johns Hopkins University School of Education med speciale i Urban Education and Politics. Inden hun tiltrådte fakultetet ved The Johns Hopkins University, arbejdede Wendy som direktør for Family and Community Engagement for præsident Barack Obamas initiativ mod fattigdom, DC Promise Neighborhood Initiative.

Når hun ikke har travlt med at rejse til eksotiske destinationer eller er på dates med sin mand, elsker Wendy at lave mad til sin familie. Hun har desuden en forkærlighed for indretning og håber på at starte sin egen indretningskollektion i fremtiden.

Wendy har været gift i ni år. Hun og hendes nigerianske mand, advokat Edward Osefo, mødtes som teenagere og var venner i adskillige år, før de officielt blev kærester efter uddannelsen og har været sammen lige siden. De har tre skønne børn, syvårige Karter, femårige Kruz og det nyeste skud på stammen, den nyfødte datter Kamrynn.

Million Dollar Listing Los Angeles – sæson 12

Million Dollar Listing Los Angeles sæson 12 hayu
Hayu onsdag 27/05/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Det er igen tid til at følge fem af Los Angeles’ mest ambitiøse ejendomsmæglere, når Million Dollar Listing Los Angeles er tilbage med en helt ny sæson. Den 12. sæson i rækken får premiere onsdag den 27. maj på hayu .

De ustoppelige luksusmæglere, Josh Flagg, Josh Altman, Tracy Tutor, James Harris og David Parnes, tager os endnu engang med på tur i nogle af de mest ekstravagante hjem i Los Angeles, hvor de mere end nogensinde skal tænke ud af boksen for både at skabe interesse og samtidigt navigere i det konstant skiftende marked, der er domineret af urealistiske sælgere og stagnerede priser.

Der bliver skruet endnu mere op for dramaet, når den fremadstormende Fredrik Eklund fra ’’Million Dollar Listing New York’’ pludseligt melder sin ankomst i Los Angeles og proklamerer, at han har besluttet sig for at markere sig på begge kyster.

I den nye sæson kan vi desuden følge Josh Flagg, der er villig til at rejse vidt omkring, da han øjner et rekordstort salg – også selvom det betyder, at han er nødt til at slå sig sammen med ærkerivalen Josh Altman. Samarbejdet er dog ikke lutter lagkage, og duoen ender med at sidde ansigt til ansigt ved forhandlingsbordet.

Samme Josh Altman udvider med sin helt egen flagship-afdeling i Beverly Hills. Han udvider dermed både sin forretning og samtidigt sin familie, da han og Heather byder en lille ny velkommen. Trods sin nye rolle som far er Josh ikke bange for at tage alternative midler i brug for at forblive på toppen, om han så er nødt til at iføre sig et ridderkostume eller konkurrere mod sin gamle ven Fredrik Eklund.

Med en enorm portefølje på 500 millioner dollars i Malibu er Tracy samtidigt godt på vej til toppen i det vilde ejendomsmæglergame. I den nye sæson står Tracy dog overfor en del udfordringer, heriblandt en meget krævende udvikler. I samarbejde med Josh Altman er hun desuden med i salget af et historisk feststed i Hollywood, og så er hun pludseligt nødt til at rejse til Arizona. Den største udfordring til dato i livet som ejendomsmægler får Tracy dog, da hun beslutter sig for at sætte sit eget hus i Brentwood til salg.

James og David lærer til gengæld, at hvis de vil forblive på toppen af ejendomsmæglergamet, er de nødt til at udvide deres territorium. Makkerparret tager derfor i den nye sæson ud til Pasadena for at sælge en unik mid-century perle. Derefter går turen til Santa Monica til et stort double lot, og til slut drager de videre til en stille enklave fyldt med berømtheder ved østkysten, hvor de sætter et hus til salg til intet mindre end 20 millioner dollars. James og David tager også en seriøs snak med Tracy, da de finder ud af, at hun muligvis ikke har deres ryg.

The Real Housewives of Beverly Hills – sæson 10

The Real Housewives of Beverly Hills Sæson 10
Hayu torsdag 16/04/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Torsdag den 16. april er det igen tid til masser af drama og god underholdning, når The Real Housewives of Beverly Hills klanen vender tilbage på skærmen med den helt nye sæson 10. Det sker på streamingtjenesten hayu

Den nye sæson kommer til at byde på uventede og overraskende elementer, når vi får et dejligt gensyn med de skønne housewives Kylie Richards, Lisa Rinna, Erika Girardi, Dorit Kemsley, Teddi Mellencamp Arroyave og Denise Richards.

Derudover slutter skuespillerinden Garcelle Beauvais sig til gruppen, som den første afroamerikanske housewife i The Real Housewives of Beverly Hills. Garcelle er både selvsikker og kompromisløs og er dermed ikke bange for at tale lige fra hoften, selvom det giver nogle knubs på vejen. Desuden præsenteres Beverly Hills socialite Sutton Stracke som gruppens nye veninde.

I sæson 10 bliver venindernes forhold endnu engang sat på prøve i den altid skiftende gruppedynamik. Nye venskaber skabes, gamle bånd styrkes, men desværre kommer nogle forhold også til at smuldre. Du kan læse meget mere om den nye sæson i vedhæftede pressemeddelelse.

The Real Housewives of Beverly Hills sæson 10 kan streames og downloades på hayu fra torsdag den 16. april 2020.

Video Thumbnail
Your First Look at The Real Housewives of Beverly Hills Season 10
Torsdag den 16. april er det igen tid til masser af drama og god underholdning, når The Real Housewives of Beverly Hills klanen vender tilbage på skærmen med den helt nye sæson 10. Det sker på streamingtjenesten Den nye sæson kommer til at byde på uventede og overraskende elementer, når vi får et de

Kim Kardashian West: The Justice Project

hayu KimK Justice
Hayu mandag 06/04/20
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Kim Kardashian West: The Justice Project blev meget hurtigt noget, som mange begyndte at vente i spænding på i det sekund, det blev offentliggjort, at den to timer lange dokumentar, var blevet til. True Crime dokumentaren med Kim Kardashian West lander heldigvis allerede til stream og download på hayu, reality on demand fra mandag den 6. april.

Med mere end 2,2 millioner mænd og kvinder bag tremmer i USA (flere end i noget andet land) har Kim Kardashian West gjort det til sin personlige mission at forsøge at ændre det tal. Dokumentaren Kim Kardashian West: The Justice Project er et kig bagom Kims bestræbelser på at sikre frihed for de amerikanere, som, hun mener, uretmæssigt er blevet en del af det amerikanske retssystems statistikker.

”Jeg gik sammen med Oxygen og lavede ’Kim Kardashian West: The Justice Project’, fordi der er millioner af mennesker, der konstant påvirkes af et retssystem, der er i stykker, og jeg ville sætte et ansigt på tallene og statistikkerne,” fortæller Kim Kardashian West, Executive Producer på dokumentaren.

”Der er mange mennesker, der fortjener en chance til. Men mange af dem har ikke ressourcerne til at gøre noget. Jeg vil hjælpe med at løfte deres sager til et nationalt niveau for på den måde at gennemføre de ændringer, der skal til, og denne dokumentar er en ærlig skildring af, hvordan jeg lærer systemet at kende og kommer i gang med at hjælpe og bringe konkrete resultater på bordet.”

Den to timer lange dokumentar handler bl.a. om, hvordan Kim Kardashian West hører historien om Alice Marie Johnson, en oldemor, der afsonede en dom på livstid plus 25 år for en ikke-voldelig førstegangslovovertrædelse, og om hvordan Kim beslutter sig for at kæmpe for en reform af det amerikanske retssystem og dermed hjælper med at overbevise Det Hvide Hus om at bevillige løsladelse af Alice, der nåede at afsone 22 år af sin dom, i juni 2018.

Kim Kardashian West: The Justice Project viser, hvordan Kim gør sit for at rette op på uretfærdighederne og for at påvirke retssystemet ved at dykke ned i sagerne for Dawn Jackson, Alexis Martin, Momolu Stewart og David Sheppard, som både hun og de juridiske eksperter, hun arbejder sammen med, mener, er uretfærdigt dømte. Dokumentaren følger deres individuelle historier og afslører de omstændigheder, der i sin tid fik dem til at gøre det, som endte med at ændre deres liv for evigt.

I Kims togt for at belyse det amerikanske straffesystem og hjælpe mennesker, der er berørte af de rekordmange fængslinger, rejser hun til fængsler, taler med familier og venner til de indsatte og lobbyer offentlige embedsmænd samt konsulterer advokater og hendes eget juridiske team #cut50 for at udvikle strategier, der gør de indsattes løsladelse mulig. Undervejs dokumenterer filmen desuden de fremskridt, der førte til Momolu Stewarts og David Sheppards løsladelse. Men den viser også Kims egen voksende forståelse for retssystemet og vigtigheden af undervisnings- og rehabilitationsprogrammer for en succesfuld indtræden i livet uden for fængslet igen.

Image

I samme kategori

Back to top button