TV-NytStreamingnyt

Over Atlanten 2021

- sæson 3 starter 11. april på Kanal 5 og discovery+

For tredje gang har seks modige og kendte danskere takket ja til deres livs eventyr i ‘Over Atlanten’. Denne gang byder Atlanterhavet på nye og uventede udfordringer for den stjernespækkede besætning, der i år bl.a. består af Lars Løkke Rasmussen, Umut Sakarya og Felix Smith.

I ’Over Atlanten’ kæmper deltagerne ikke kun mod elementerne, når de begiver sig ud på den lange tur fra Lanzarote til Caribien. Deres samarbejdsevner bliver sat under maksimalt pres, når afsavn, søvnunderskud og søsygen presser sig på. Derudover skal de samtidig tage stilling til fem andre mennesker, der praktisk talt er fremmede. Så udfordringerne er mange på vejen til Aruba.

I denne omgang består den modige besætning af Lars Løkke Rasmussen, Felix Smith, Umut Sakarya, Ditte Julie Jensen, Johannes Nymark og Sarah Bro, der alle har takket ja til at begive sig ud på deres livs største eventyr.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Lars Løkke Rasmussen om turen over Atlanten

Den tidligere Venstre-formand og statsminister, Lars Løkke Rasmussen, indrømmer i løbet af programserien, at der ikke lød et øjeblikkeligt og rungende ja, da han blev tilbudt at medvirke i ‘Over Atlanten’.

-Jeg synes også i begyndelsen, at det var en vanvittig idé, siger han til hustruen Sólrun i programmet.

Han søgte blandt andet råd hos sin ven og tidligere ‘Over Atlanten’-deltager Anders Lund Madsen, der var med til at overtale ham. Derudover trængte Løkke også til en pause.

– Det har været et år, hvor jeg har haft super travlt, men omvendt ikke har haft mulighed for rigtigt at reflektere og tænke dybt over min nye livssituation. Og jeg glæder mig til at få en eller anden form for pause og glemme alt andet end det her, fortæller Lars Løkke Rasmussen i programmet.

Felix Smith om turen over Atlanten

Den garvede vært Felix Smith kan afsløre, at de var udfordret på turen, men måske ikke helt, som han havde regnet med.

– Jeg savner helt vildt meget at være derude. Vi fik jo lov til at sejle meget mere end tidligere sæsoner. Det var nemlig helt exceptionelt, at vi hele tiden skulle være på jagt efter vind, der kunne bringe os i den rigtige retning. Jeg kan forstå på Jesper Bank og Martin Kirketerp, at det var en helt særlig oplevelse. Det sker meget sjældent, at der er så lidt vind, at det næsten er vildere at opleve, end hvis det havde været en stormfuld tur. Så selvom det ikke er gået hurtigt, har vi virkelig arbejdet for at nå frem til Aruba, siger han.

At turen ikke har budt på meget vind, bekræfter OL-vinder og sejlbådens kaptajn Jesper Bank:

“Helt overordnet var vi begunstiget af et overvejende positivt cast. For nogens vedkommende blev de dog voldsomt udfordret på tålmodigheden. Selv kan jeg jo ikke være vågen i alle døgnets timer, så jeg glæder mig mest til at se, hvor meget ‘musene spiller på bordet om natten,’ siger Jesper Bank

Den madglade kok Umut Sakarya glæder sig også til at genopleve turen, som har medført flere gode venskaber. Rent professionelt var det også en sjov udfordring at skifte restaurantkøkkenet ud med sejlskibets kabys.

”Det var fantastisk at være kok på turen, og jeg er jo den dygtigste kok, der har sejlet over Atlanten,” siger han og griner:

”Det var en pissefed prøve for mig, for det krævede virkelig et stort stykke planlægningsarbejde. Der skulle jo ikke mangle noget som helst. Min mission var at lindre afsavn og smerte en smule ved at sørge for, at deltagerne fik masser af god mad, der kunne minde dem om Danmark, og det synes jeg da lykkedes.”

Kilde: Discovery Networks

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button