Oscar-uddelingen 2011 på TV 2 FILM

| onsdag 26. jan, 2011 14:45 | opdateret 01. mar, 2011 kl. 12:49 | 0 Kommentarer
Søndag 27. februar går det løs i Kodak Theatre i Los Angeles. Her samles de allerstørste stjerner til Oscar-uddelingen 2011, og også i år bliver den store og festlige filmbegivenhed vist på TV 2 FILM.  Hans Pilgaard er den danske vært, når showet bliver sendt direkte fra et stort Oscar-arrangement i Imperial-biografen i København. I ugen op til den store aften varmer TV 2 FILM op med Oscar-film hver aften kl. 21, bl.a. ”Million Dollar Baby”, ”There Will Be Blood”, ”Juno” og ”No Country for Old Men”.
 
– Der er mange award-shows – men der er kun en Oscar. Og jeg har set showet hvert år, siden jeg var 18 år, og elsker de specielle Oscar-moments, der næsten er nogle af hver gang. Derfor glæder jeg mig helt vildt til at være vært på Oscar-aftenen, siger Hans Pilgaard.
 
Det er imponerende og fantastisk flot, at Susanne Biers film er med i kapløbet om ”Bedste udenlandske film”, og det gør kun aftenen endnu mere spændende, at der er danske deltagere med, siger Hans Pilgaard.
 
Spændende valg af værter
– I år er det de to unge skuespillere Anne Hathaway og James Franco, der skal være værter ved Oscar-showet i Hollywood, og det er et lidt pudsigt valg, da de ikke er garvede komikere, som værterne plejer. Det bliver spændende at se, hvordan de to unge klarer det, for det må virkelig være grænseoverskridende at stå foran alle de stjerner, siger Hans Pilgaard.  
 
Har du ikke TV 2 Film så har du måske norske NRK1 eller tyske Pro7, hvor uddelingen også sendes. 
 
 
Kilde:TV 2 presse
Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt