Branche-Nyt

Oplev LG’s nye 2018 OLED ved Fields 24.–26. maj

Startskuddet er lydt til LG OLED TV Experience Tour, en oplevelsesturné i de nordiske hovedstæder, hvor årets nye OLED TV-modeller fra LG bliver lanceret. Under turnéen vil besøgende i LG’s mobile dagligstue kunne opleve den fantastiske synsoplevelse, som OLED-teknologien gør mulig samt andre godbidder.

LG OLED TV Experience Tour kommer til Field’s i København 24.–26. maj. I LG’s luksuriøse koncept-stue kan besøgende se med egne øjne, hvad den perfekte sorte farve og perfekte farvegengivelse indebærer. På TV-modellerne i udstillingen, bliver der bl.a. vist trailere i 4K-format fra den kommende storfilm Mission Impossible: Fallout, som har premiere den 2. august. De besøgende kan deltage i konkurrencen om billetter samt en rejse og hotel for to til den nordiske gallapremiere i Stockholm, hvor LG er officiel hovedsponsor.

I forbindelse med at turnéen gæster de forskellige hovedstæder, vil der være flere gode tilbud på årets OLED TV-modeller til besøgende i Elgiganten.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Turnéen vil give forbrugerne mulighed for at opleve den fantastiske synsoplevelse, der kun er mulig med perfekt farvegengivelse og perfekt sort i mere naturlige omgivelser end i en butik”, siger Lorraine Englund, Marketing Manager for Home Electronics i LG Electronics. ”Vi er ekstremt stolte over vores OLED TV-modeller fra tidligere år, men i år er vores ingeniører virkelig lykkes med at fremhæve, hvad vi mener, der er det perfekte TV med den bedste synsoplevelse.”

Kilde: LG presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button