Opgradér din FireDTV-S2 eller FloppyDTV-S2 og få rabat

| torsdag 16. aug, 2012 22:28 | 0 Kommentarer

Digital Everywhere var en nok så kendt for nogle år tilbage for deres tv tuner produkter, specielt fordi Digital Everywhere var de eneste, der dengang for alvor lykkedes med at integrere modtagelse af også kodede kanaler, så det virkede i Windows Media Center. DIGITALT.TV anmeldte i øvrigt også flere Digital Everywhere produkter dengang, der også skilte sig ud ved at skulle tilsluttes via Firewire.

Digital Everywhere gik trods sit gode renommé desværre ned, og det endte med at tyske Digital Devices fortsatte med at levere et enkelt produkt fra den gamle linje og tilbyde driver support til ejere af Digital Everywhere produkter.

Men flere ejere af FireDTV-S2/FloppyDTV-S2 tunerenhederne fra Digital Everywhere døjer nu med at modtage flere HDTV kanaler, og generelt er det måske på tide med et mere opdateret produkt f.eks. med Unicable support. Tyske Digital Devices tilbyder derfor nu ejere af en FireDTV-S2/FloppyDTV-S2, at man kan få 50 Euro i rabat ved køb af  Digital Devices produkter i Cine-, DuoFlex- eller Octopus-serien.

Rent praktisk skal man indsende serienummeret på sin FireDTV-S2/FloppyDTV-S2 samt et foto til [email protected] for at opnå rabatten. Så får man tilsendt en rabatkode som gælder frem til 20.09.12. Kun 1 x rabat pr. kunde.

DIGITALT.TV har anmeldt flere Digital Devices produkter. Find anmeldelserne her

Kilde: Digital Devices

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: Branche-Nyt