TV-Nyt

OL-dækning på TV 2 og TV 2 Zulu

feature vinteroltv2
Også TV2 er klar til Vinter OL

På lørdag går det løs. Det 21. vinter-OL skydes i gang, og TV 2 og Zulu dækker legene fra Vancouver tæt – hele vejen. Fra morgenstunden i “Go’ morgen Danmark i sneen” over flere OL-studier i løbet af dagen og aftenen til masser af direkte vinter-OL natten lang på TV 2 og i den bedste sendetid på TV 2 Zulu.

– Traditionen tro samler OL danskerne foran fjernsynet. Vi holder alle af at følge de danske deltagere under OL, og heldigvis er der masser af danskere med i Vancouver. På TV 2| SPORTEN glæder vi os til at følge dem og dække vinter-OL massivt, siger TV 2s OL-redaktør, John Jäger, og tilføjer:

– Vi elsker at lade os fascinere, og vi garanterer dækning med både lidenskab og troværdighed, så vi rammer det brede, det folkelige, det store og samtidig giver alle vinter-OL-feinschmeckere en god oplevelse.

Fra “Go’ morgen” til tidlig morgen
Den bedste OL-morgen får man på TV 2, hvor “Go’ morgen Danmark” og TV 2|SPORTEN går sammen og siger “Go’ morgen Danmark i sneen” og giver danskerne en blanding af de vigtigste nyheder og resultater fra nattens OL og en masse god morgen-tv.

Herefter sover Vancouver til klokken 17 dansk tid, hvor TV 2 åbner OL-studiet første gang. Her ser Ulla Essendrop Støvring eller Christian Høgh Andersen frem mod dagens begivenheder sammen med TV 2|SPORTENs mange OL-eksperter og kommentatorer.

Så tager Zulu over med masser af direkte vinter-OL, og når klokken bliver 22.35 er de to værter igen på plads i OL-studiet og bringer højdepunkter fra de discipliner, der har været i gang, ligesom de ser frem mod OL-natten på TV 2. Og den byder på alt, hvad et vinter-OL-hjerte ønsker – fra langrend og skiskydning over curling, skihop og hurtige skøjteløbere til skøjteprinser og -prinsesser.

Se hele OL-sendeplanen for TV 2 og TV 2 Zulu her.

Kilde: TV2 presse

I samme kategori

Back to top button