Streamingnyt

Nyt træk i TV-Krigen: DPlay med sport til rabatpris

Discovery Networks står bag de tv-kanaler der forsvinder fra YouSee og Fullrate TV fra nytår. Nu præsenterer de så en ny kampagne på deres streamingtjeneste Dplay.

Med de nye tilbud kan du få adgang til store sportsbegivenheder, 11 livekanaler og en masse underholdning til 99,95 kr./md. de næste seks måneder. Herefter er prisen som normalt på 179,-/måned.

Eksisterende Dplay kunder får automatisk sat deres pris ned til 99,95 kr./md. de næste seks måneder, mens de Dplay kunder, der i dag ikke har adgang til sportskanalerne, får tilbud om at tilgå kampagnetilbuddet på Dplay.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vi har ligesom mange andre stor fokus på den digitale udvikling og på hele tiden at kunne tilbyde det bedste produkt til den skarpeste pris. Derfor går vi i dag i luften med denne kampagne, hvor man får adgang til nogle af de største sportsøjeblikke via vores 11 livekanaler, og oven i det får du samtidig adgang til et kæmpe bibliotek af programmer, der tæller alt lige fra ’Ex on the Beach’ og ’Profil af en morder’ til ’Gold Rush’ og ’Deadliest Catch’ ”, siger Christian Kemp, direktør hos Discovery Networks Danmark og fortsætter:

Dplay er i dag Nordens hurtigst voksende streamingtjeneste, og med vores Dplay Sport kampagne ønsker vi blandt andet at gøre vores sportsrettigheder så synlige og tilgængelige for så mange danskere som muligt. Vi håber samtidig, at dette tilbud kan være et godt alternativ til de mange YouSee-kunder, der mister adgangen til vores kanaler 1. januar.

Hvad kan man se på DPlay

Med Dplay Sport og Underholdning får du blandt andet adgang til landsholdets EM-kvalifikationskampe, 3F Superligaen, Europa League, OL, Grand slam-tennis, de største internationale cykelløb og motorsport som Le Mans og Formel E. Abonnementet giver dig nemlig Discoverys 11 livekanaler som simulcast, hvor du udover store sportsrettigheder også sikrer dig adgang til god underholdning og stærke krimiprogrammer.

Er det et godt tilbud?

Vi har netop opdateret vores TV-Pakke prisguide med den nye rabatpris på Dplay Sport & Underholdning, og går du efter Discovery Networks kanaler alene, så viser vores guide at Dplay Sport & Underholdning til de 99,95 / måned er et virkeligt godt tilbud. Over 6 måneder koster Dplay Sport & Underholdning lige under 600,- og det er over 1000,- billigere end Boxer Flex 8.

[Dplay14dage]

Dplay Sport og Underholdning kampagnetilbuddet:

  • 14 dages gratis adgang
  • 6 måneder til kun 99,95/md – derefter normalpris 179.-
  • Ingen binding

I samme kategori

Back to top button