TV produktnytBranche-Nyt

Nyt TCL topmodel lanceret på IFA i Berlin

TCL Xclusive X1TCL, en af Kinas ledende producenter af forbrugerelektronik og en af verdens største TV-producenter, lancerer selskabets flagskibprodukt – et 65” buet QUHD 4K-TV i serien Xclusive X1 – på den 56. udgave af Internationale Funkausstellung (IFA). Xclusive X1-serien er TCLs nyeste produkt der afspejles i dets muiligheder som Ultra-HD-opløsning, høj lysskarphed, levende farvegengivelse, dybe kontraster og effektivt strømforbrug. Flagskibproduktet lanceres i Europa i Q4 2016.

TCLs high-end Xclusive X1-TV benytter selskabets nyeste teknologi.

For det første benyttes den miljøvenlige og kadmiumfrie kvantepunktteknologi Quantum Dot, en meget avanceret teknologi som gør High Dynamic Range (HDR) mere dynamisk ved at reproducere rene farver med virkelighedstro lysskarphed baseret på den avancerede nanokrystalteknologi. I Quantum Dot-teknologi er primærfarvers bølgelængde desuden smalle nok (rundt 40 nm) til at tilnærme sig en biografskærms farveområde med 93 % af DCI-P3 farvespektret.

Derudover bruges et LED baggrundslyssystem med heldækkende lokal dimming (288 zoner) som har en lysstyrke på op til 1500 nit i HDR. Skulle komme med support for både HDR 10 og Dolby Vision support, hvilket ikke ses så tit. Det understøtter HDR opkonvertering (SDR-til-HDR opskalering) som konverterer SDR-signal til HDR-kvalitet.

TCL Xclusive X1 speaker close upSkærmen er også udstyret med et højkvalitets 3-vejs højtalersystem udviklet af JBL, og det sorte krystalpanel reducerer betydeligt lysrefleksion fra 3 % til 0,9 % og direkte reflektion med 90 %, noget som gør det muligt at fremvise sort hår i sorte omgivelser.

TCL Xclusive X1 bagI dets 360° All-In-One design findes ingen skruer eller spalter, som bevarer produktets elegance.

Den nye Xclusive X1-serie forener  billedekvalitet, høj lydkvalitet, skandinavisk moderne design og et krafttfuldt lyd- og videosystem som tilsammen skaber en eksklusiv TV-oplevelse. Den 17.4 mm tynde ramme gør dette til det slankeste HDR-TV med lokal dimming og sidst, men ikke mindst: TCL-TV i Xclusive-serien støtter Android-TV 6.0, seneste version af Android TV OS.

“TCL Xclusive X1 er ikke bare et ledende produkt inden for LCD-TV-industrien, men også det mest avancerede af alle TCLs buede TV-produkter. Med denne eksklusive produktserie holder TCL sine løfter  om at levere industriledende teknologi, elegant design og robuste indholdsløsninger. Med denne lancering hæver vi vores konkurrenceposition og dette er TCLs første, men selvsagt ikke sidste, skridt mod et sikkert fodfæste inden for luksussegmentet,” udtalte Alain Pakiry, generaldirektør for TCL Communication & TCL Multimedia i Europa.

Xclusive X1 er TCLs eksklusive produktlinje og vil konkurrere med andre etablerede varemærker af denne type og forventes at bidrage til at selskabet etablerer sig inden for luksussegmentet. 

Den nye 65’’ TCL Xclusive X1-serien (markedsreference: U65S9906) vil være tilgængelig i Europa i Q4 2016 til 29 990 DKK.

Video Thumbnail

TCL Xclusive X1 65” Curved 4K QUHD TV

TCL, en af Kinas ledende producenter af forbrugerelektronik og en af verdens største TV-producenter, lancerer selskabets flagskibprodukt – et 65” buet QUHD 4K-TV i serien Xclusive X1 – på den 56. udgave af Internationale Funkausstellung (IFA). Xclusive X1-serien er TCLs nyeste produkt der afspejles

Tags

Relaterede artikler

Back to top button
Close
Close