Lyd produktnyt

Nyt soundbar-koncept udviklet i samarbejde mellem Dolby og Creative

På dette års CES præsenterede Creative deres nye SXFI CARRIER, en Dolby Atmos® Speaker System (DASS) Soundbar til hjemmebiografen udviklet sammen med Dolby Laboratories.

SXFI CARRIER er en fortsættelse af Creatives prisbelønnede soundbar X-Fi Sonic Carrier. Under udviklingen af SXFI CARRIER har der været fokus på en kraftfuld akustisk oplevelse i hjemmebiografen i en utrolig kompakt formfaktor. Soundbar’en kommer med en kraftfuld 10-tommer trådløs subwoofer.

SXFI Carrier er verdens første soundbar med Creatives Super X-Fi Headphone Holography, som – udover sine eksisterende 15 priser – netop har vundet endnu syv priser ved dette års CES.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Super X-Fi genskaber lyden fra et surround-højttalersystem i et par hovedtelefoner og tilpasser det ved hjælp af AI, så brugerne får en utrolig naturlig lytteoplevelse. Via SXFI CARRIERs hovedtelefonudgang kan de nyde filmisk lyd på samme måde, som når de lytter i højttalertilstand; en funktion, der er særlig nyttig, når man ser film sent om aftenen.

SXFI CARRIER byder på Bluetooth-, USB-C- og USB-A-porte, en HDMI eARC-port til ukomprimeret HD-lyd og to HDMI 2.1-indgange.

Pris og tilgængelighed

SXFI Carrier forventes at blive lanceret i andet kvartal i 2020, der er endnu ikke en dansk pris, men pressemeddelelsen angiver en amerikansk pris på under 1.000 USD.

Kilde: Creative presse

I samme kategori

Back to top button