Streamingnyt

Nyt på Viaplay i juni 2021

Viaplay byder sommeren velkommen med en række nye originalserier. Du får også nye film til at hygge dig med i juni.

Filtrér oversigten

tirsdag 1. juni
1486568997 7cc01879d12863cc45ee88c87ee0899eb4dc4bf4 1
1 jun 2021
00:00

American Dad – Sæson 16

Serie | Animation | Ny Sæson
Læs omtale

Fra skaberen af Family Guy kommer også American Dad. Følg hverdagen for den overspændte CIA-agent Stan Smith og hans mildest talt usædvanlige familie.

blue mountain state
1 jun 2021
00:00

Blue Mountain State

Serie | Komedie
Læs omtale

På Blue Mountain State, landets vildeste college, oplever atleterne de ekstreme højder – og faldgruberne – ved at være blandt de udvalgte få, der forgudes af alle.

The Intouchables Official Trailer #1 (2012) HD Movie
The Intouchables Official Trailer #1 (2012) HD Movie
1 jun 2021
00:00

De urørlige

Film | Komedie
Læs omtale

Phillipe er mangemillionær, bor i Paris' fineste kvarter og er lam fra halsen og ned efter en paraglidingulykke.

King Otto (2021) Official Trailer – In Cinemas Now
King Otto (2021) Official Trailer – In Cinemas Now
1 jun 2021
00:00

King Otto

Dokumentar
Læs omtale

Oldtidens Grækenland havde 12 guder, det moderne Grækenland har 11. Dette er historien om, hvordan en tysk fodboldtræner sammen med det græske landshold skrev et nyt kapitel i græsk mytolo

onsdag 2. juni
https://viaplay.dk/serier/csi-crime-scene-investigation
2 jun 2021
00:00
Læs omtale

Følg et elitehold af retsmedicinske efterforskere, mens de løser grusomme mord og mysterier i Las Vegas' grumsede gader.

New Amsterdam Season 3 Trailer (HD)
New Amsterdam Season 3 Trailer (HD)
2 jun 2021
00:00

New Amsterdam – sæson 3

Serie | Drama | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Den amerikanske drama serie New Amsterdam er tilbage på Viaplay med en ny sæson fra 3. marts. Der er 14 episoder i denne sæson på grund af Covid situationen. Sæsonen slutter 9. juni på Viaplay.

I sæsonens første afsnit: New Amsterdam kæmper stadig med pandemien, da et fly styrter ned i East River. Mens efterforskere forhører flybesætningen, er Iggy i kapløb med tiden for at hjælpe piloten med at afdække sandheden.

fredag 4. juni
FAMILIEN BIGFOOT - PÅ DVD 8. februar
FAMILIEN BIGFOOT - PÅ DVD 8. februar
4 jun 2021
00:00

Familien Bigfoot

Film | Animation
Læs omtale

Adams far, Bigfoot, opdager, at firmaet Xtrakt vil bore efter olie i et naturreservat og tager afsted for at modarbejde det – men så forsvinder han sporløst, så Adam må ud på eventyr for at redde dagen.

INFIDEL Official Trailer (2020) Jim Caviezel Movie
INFIDEL Official Trailer (2020) Jim Caviezel Movie
4 jun 2021
00:00

Infidel

Film | Action
Læs omtale

An American man, played by Jim Caviezel, is kidnapped after a friend invites him to Cairo to speak out about recent militant uprisings. His wife heads to the city after hearing the news, determined to get him back.

1473257890 66ec43721fe0fd0073af100473a09da74924816c
4 jun 2021
00:00

Pulp Fiction

Film | Krimi
Læs omtale

Quentin Tarantinos Oscarbelønnede stjernespækkede kultklassiker om to lejemordere fra mafiaen, en bokser og to røvere på en restaurant. Det hele bindes sammen i fire historier om vold og frelse.

lørdag 5. juni
ADOPT A HIGHWAY Official Trailer (2019)  Ethan Hawke Movie
ADOPT A HIGHWAY Official Trailer (2019) Ethan Hawke Movie
5 jun 2021
00:00

Adopt a Highway

Film | Drama
Læs omtale

Russ er netop blevet løsladt fra fængsel, hvor han har siddet inde i 20 år for besiddelse af 30 gram marihuana. Mens han arbejder på en burgerbar, finder han en aften en efterladt baby i en container.

søndag 6. juni
Dystopia | Teaser | A Viaplay Original
Dystopia | Teaser | A Viaplay Original
6 jun 2021
00:00

Dystopia

Serie | Gyser | Seriepremiere
Læs omtale

Hvad sker der på den gamle fabrik dybt inde i de svenske skove? Den 6. juni har Viaplay Originalen ’Dystopia’ premiere – en psykologisk gyserserie om en gruppe venner, der tager ud til en forladt fabrik for at arrangere et postapokalyptisk rollespil. I en af de centrale roller ses danske Jonathan Harboe bl.a. kendt fra serien ’Sjit Happens’ og kortfilmen ’For enden af regnbuen’.’Dystopia’ består af otte episoder.

Dystopia – det handler den om

Viaplays nye originalserie ’Dystopia’ handler om en gruppe unge, som skal arrangere et stort postapokalyptisk rollespil i Sverige, hvor ligesindede fra hele Europa er inviteret med. Fælles for deltagerne er, at de elsker at presse sig selv både mentalt og fysisk. Nu har de fundet en fabrik langt ude i de svenske skove, som af ukendte årsager blev forladt i 1980’erne under den kolde krig. Da vennerne ankommer til det isolerede sted, begynder der snart at ske uventede ting, der udløser mørke kræfter både indenfor og udenfor gruppen.

”’Dystopia’ er en psykologisk gyserserie i højt tempo med meget action, men også kærlighed, hvilket gør serien interessant. Spændingen mellem de romantisk skove og den ubehagelige gamle fabrik, hvor vi optager, skaber en meget stærk atmosfære i serien. Jeg er meget glad for at være med – det har faktisk været så sjovt, at jeg spurgte instruktøren, om jeg virkelig ville få betaling for min medvirken”, fortæller Jonathan Harboe.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I rollerne ses ud over Jonathan Harboe, Madeleine Martin (Breaking Surface, Udødelige), Happy Jankell (Jordskott, Delete me), Johan Hedenberg (Quick, Cryptid), Johan Hafezi (Jægerne), Maja Rung (Honour), Lola Zackow (Conspiracy of Silence), Erik Bolin (Alex, Tynd is), Sofia Pekkari (Cold Courage), Erika Cardenas Hedenberg (Partisan, Familien Löwander), Einar Bredefeldt (White Wall) og Christian Svensson (Gåsmamman, The Hundred Code).

’Dystopia’ er produceret af Jarowskij og er baseret på en original idé af instruktør Richard Jarnhed (Forbandet, Åreakuten) og producent Lotta Westberg (Forbandet, My Perfect Family), der også har taget indspilningsteamet fra ’Forbandets’ første sæson med sig til Lindesbergs skove.

Max Anger | Teaser | A Viaplay Original
Max Anger | Teaser | A Viaplay Original
6 jun 2021
00:00

Max Anger – With One Eye Open

Serie | Thriller | Komplet Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Den 6. juni har Viaplay premiere på storsatsningen ‘Max Anger – With One Eye Open’. Den stjernespækkede thriller tæller blandt andre Adam Lundgren og Evin Ahmad i hovedrollerne. Serien består af otte episoder, som alle frigives samtidig.

Max Anger – With One Eye Open – det handler den om

Viaplays kommende originalserie ‘Max Anger’ tager os 25 år tilbage i tiden, hvor Rusland står over for et skæbnesvangert valg – fortsat demokrati gennem Boris Jeltsin eller en tilbagevenden til det, der har været.

Den tidligere soldat Max Anger (Adam Lundgren) lever et stille liv som forretningsanalytiker hos den svenske konsulentvirksomhed Vector og er i et nyt forhold med sin russiske kollega Pashie (Evin Ahmad). Max begynder at få mistanke om, at Pashie er spion, og da hun senere forsvinder, slipper han alt for at finde hende. Det bliver starten på en actionfyldt rejse, hvor han også konfronteres med sig selv og sin egen historie.

”Jeg glæder mig til, at Max Anger snart har premiere, jeg havde en fantastisk tid, da jeg spillede Max, og det bliver spændende at blive trukket ind i den verden igen”, siger Adam Lundgren.

Ud over den respekterede skuespiller Adam Lundgren (Familien Löwander, Tør aldrig tårer bort uden handsker) og højaktuelle Evin Ahmad (Snabba Cash, The Rain), byder serien på flere svenske stjerner, blandt andre Johan Rheborg, Joel Spira, Linus Wahlgren, Malin Crépin, Per Ragnar, Annika Hallin og det litauiske stjerneskud Ieva Andrejevait?.

‘Max Anger – With One Eye Open’ er produceret af Nice Drama og Twelve Town med støtte fra Nordisk Film & TV Fond samt Nordsvensk Filmunderhållning. REinvent står for distributionen. Producenter er Lejla Beši? og Jan Marnell, og seriens hovedforfatter er Mikael Newihl. Executive producer hos NENT Group er Sara Askelöf.

”Jeg er fascineret af tanken om, at der findes et tidspunkt, der former fremtiden, en særlig begivenhed, der ændrer verden og har konsekvenser flere generationer frem. Vores serie kredser om det punkt, jeg mener har skabt den verden, vi lever i i dag, fortalt gennem personlige og fængslende livshistorier”, siger Mikael Newihl.

onsdag 9. juni
https://viaplay.dk/serier/chicago-fire
9 jun 2021
00:00
Læs omtale

For de modige brandmænd på Brandstation 51 går ofrenes sikkerhed altid før deres egen. De hårdføre mænd slås også med interne stridigheder og skyldfølelserne efter en dødsulykke, som rammer stationen.

https://viaplay.dk/serier/chicago-med
9 jun 2021
00:00

Chicago Med

Serie | Drama
Læs omtale

Få indblik i det følelsesladede hverdagskaos, der hersker på det travleste sygehus i Chicago og lær de heltemodige ansatte, som holder det hele sammen, at kende.

https://viaplay.dk/serier/chicago-p.d.
9 jun 2021
00:00
Læs omtale

De ansatte ved 21. politidistrikt i Chicago sætter deres liv på spil for at tjene lokalsamfundet. Jobbet indebærer et ansvar med følger, der rækker langt uden for arbejdspladsen.

fredag 11. juni
1506602281 80d1e2055140cb8866aa3b37628ea552f7be432d
11 jun 2021
00:00

Baywatch

Film | Action
Læs omtale

Da en bølge af forbrydelser rammer stranden, står Mitch Buchannon i spidsen for sine livreddere på en mission for at bevise, at andre end politiet kan redde bugten.

THE PERSONAL HISTORY OF DAVID COPPERFIELD | Official Trailer | Searchlight Pictures
THE PERSONAL HISTORY OF DAVID COPPERFIELD | Official Trailer | Searchlight Pictures
11 jun 2021
00:00
Læs omtale

Den forældreløse David Copperfield oplever med godhjertethed og stor eventyrlyst alt fra fattigdom til overflod og fra ondskab til ægte kærlighed i det victorianske London.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
lørdag 12. juni
The Thing About Harry Trailer #1 (2020) | Rotten Tomatoes TV
The Thing About Harry Trailer #1 (2020) | Rotten Tomatoes TV
12 jun 2021
00:00

The Thing About Harry

Film | Komedie
Læs omtale

Two high school enemies are forced to drive together to a friend's engagement party on Valentine's Day.

The Trip To Greece - Official Trailer I HD I IFC Films
The Trip To Greece - Official Trailer I HD I IFC Films
12 jun 2021
00:00

The trip to Greece

Film | Drama
Læs omtale

Steve Coogan og Rob Brydon begiver sig ud på en sidste rejse. Denne gang kaster de sig over det græske køkken med Odysseus som skæbnetungt forbillede og Michael Caine som skytsengel.

w 1280
12 jun 2021
00:00
Læs omtale

Steve is asked to review restaurants for the UK's Observer who is joined on a working road trip by his friend Rob who fills in at the last minute when Coogan's romantic relationship falls apart.

mandag 14. juni
https://viaplay.dk/serier/norske-forbrydelser
14 jun 2021
00:00
Læs omtale

Denne dokumentarserie fortæller om nogle af Norges mest kendte forbrydelser. Vi får et helt nyt indblik i efterforskningen og jagten på den skyldige via synsvinklen fra dem, som stod sagerne nærmest

tirsdag 15. juni
1620374829 2c5067fa7be52fa09d49213db3ff538fb769a7f7
15 jun 2021
00:00

Woke

Serie | Komedie
Læs omtale

En tegneserieforfatter, der står over for sit store gennembrud, bliver ”vækket” efter et uventet møde med politiet.

fredag 18. juni
HUMAN CAPITAL Trailer (2020) Maya Hawke, Marisa Tomei Movie
HUMAN CAPITAL Trailer (2020) Maya Hawke, Marisa Tomei Movie
18 jun 2021
00:00

Human Capital

Film | Krimi
Læs omtale

To familier fra hver sin sociale klasse får deres liv flettet skæbnesvangert sammen på grund af en spontan forretningsaftale og et tragisk trafikuheld forårsaget af en flugtbilist.

lørdag 19. juni
WAVES Trailer (2019)
WAVES Trailer (2019)
19 jun 2021
00:00

Waves

Film | Drama
Læs omtale

Traces the journey of a suburban family – led by a well-intentioned but domineering father – as they navigate love, forgiveness, and coming together in the aftermath of a loss.

søndag 20. juni
Home Invasion | Teaser | A Viaplay Original
Home Invasion | Teaser | A Viaplay Original
20 jun 2021
00:00

Home Invasion

Serie | Komedie Scifi | Komplet Serie | Seriepremiere
Læs omtale

Internationale stjerner, sci-fi comedy og svenske Johan Glans. Det er nogle af ingredienserne i den nye Viaplay originalserie ‘Home Invasion’, der får premiere på Viaplay d. 20. juni.

”’Home Invasion’ blander komik og science fiction og tager hele tiden nye drejninger”, siger Johan Glans.

Home Invasion – det handler den om

Den nye internationale sci-fi-komedie ‘Home Invasion’ handler om familien Family – en tilsyneladende helt normal familie, der i virkeligheden er rumvæsner, hvis mål er at forsøge at passe ind blandt menneskene.

Al Family (Johan Glans), Val Family (Nishi Munshi) og Jamie Family (Jadah Marie) sendes til Jorden af deres onde leder Casie, spillet af den internationale stjerne Morena Baccarin (Deadpool, Firefly m.m.), for at hjælpe hende med at invadere planeten.

Familiens sande væsen afsløres imidlertid, da to tyve (Ross Philips og Leo Oliva) bryder ind i deres hjem. Indbrudstyvene indser, at de bliver nødt til at samarbejde med rumvæsnerne for at stoppe invasionen, og familien Family, som er begyndt at føle sig hjemme på jorden, begynder at fortryde og vender sig imod deres onde leder. Både for at redde planeten – og det nyfundne venskab.

”Denne serie er en personlig favorit, som jeg er meget glad for og stolt af. ‘Home Invasion’ er en utrolig sjov blanding af komik og science fiction med mange uventede drejninger. Manuskriptet er nok det mest fantasifulde og opfindsomme, jeg har læst”, siger Johan Glans.

‘Home Invasion’ består af seks episoder, der alle bliver frigivet på Viaplay søndag den 20. juni.

Andre navne på rollelisten inkluderer John Noble, Paul Blackthorne, Marilyn Cutts og Luke Dimyan.

”Jeg er jo den eneste svenske skuespiller. Alle de andre skuespillere og instruktøren er amerikanere, og det var selvfølgelig lidt nervepirrende den første dag. Flere af de andre, såsom Morena Baccarin og John Noble, har været med i Blockbusters som ’Deadpool’ og ’Ringenes Herre’. Men jeg følte mig hurtigt hjemme i min rolle, og optagelserne var utrolig sjove”, siger Johan Glans.

‘Home invasion’ er produceret af Brain Academy (Swedish Dicks m.m.) med Melanie DiPietro, Leo Oliva og Peter Settman som Executive Producers. Serien er skrevet til TV af Corey Scott og instrueres af Don Bitters (House of Cards, The Maze Runner), som også er ansvarlig for de visuelle effekter.

mandag 21. juni
116883
21 jun 2021
00:00

Californication – Sæson 1-2

Serie | Drama | Komplet Serie
Læs omtale
Romanforfatteren Hank Moody tager til LA i jagten på det gode liv. Men hans privatliv er kaos, karrieren på kanten af selvdestruktion, og han kan ikke modstå nogen form for fristelse.
1537961225 4d881f7f500d599d039112c4d3110d1029af7bcc
21 jun 2021
00:00

Grease

Film | Drama
Læs omtale

Det er Grease, du vil have! Tag tilbage til gymnasietiden med Pink Lady Sandy, lederen af de slemme drenge fra T-Birds, Danny og en rockende og rullende stjernebesætning.

tirsdag 22. juni
1613641706 affe98ef26031da1e8b47cf6c5a3694ed62ad9a0
22 jun 2021
00:00

The Handmaid’s Tale – Sæson 3

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

I en dystopisk fremtid er næsten alle sterile. De få fertile kvinder, som er tilbage, er tvunget til at leve i seksuelt slaveri, hvor de forventes at føde børn til det teokratiske diktaturs ledere.

fredag 25. juni
The Empty Man | Official Trailer | 20th Century Studios
The Empty Man | Official Trailer | 20th Century Studios
25 jun 2021
00:00

The Empty Man

Film | Gyser
Læs omtale

Efter at en gruppe teenagere fra en lille amerikansk by begynder at forsvinde på mystisk vis, tror lokalbefolkningen, at der er en legende på spil kendt som "The Empty Man".

lørdag 26. juni
Words on Bathroom Walls | Official Trailer  | In Theaters August 21
Words on Bathroom Walls | Official Trailer | In Theaters August 21
26 jun 2021
00:00
Læs omtale

Adam bliver diagnosticeret med en psykisk sygdom, som han holder hemmelig. Mens han lever i frygt for at blive afsløret, møder han Maya, der inspirerer ham til ikke at lade sig definere af sygdommen.

søndag 27. juni
Epsteins Shadow Viaplay
27 jun 2021
00:00
Læs omtale

Mens verden venter på efterårets retssag mod Ghislaine Maxwell, frigiver Viaplay nu en unik dokumentarserie om hende og om hvordan, hun blev involveret i en af vores tids mest berygtede pædofilisager. Da finansmanden Jeffrey Epstein angiveligt havde begået selvmord i fængslet, rettede spotlightet sig i stedet mod hans ekskæreste og “madame” Ghislaine Maxwell.

Den tre timer lange dokumentar går tæt på Ghislaine Maxwell helt fra barndomsårene og frem til, hun bliver arresteret og anklaget for flere tilfælde af sexhandel.

‘Epstein’s Shadow: Ghislaine Maxwell’ har eksklusiv premiere på Viaplay den 27. juni. Alle episoder frigives på samme tid.

”Der findes mange tragiske historier om forbrydelser begået af mænd mod kvinder, men når en kvinde, som Ghislaine Maxwell, beskyldes for denne type misbrug, rejser der sig mange spørgsmål. Denne serie belyser Maxwells rejse fra hendes fortid til nutiden og fra toppen af samfundet til en fængselscelle i Brooklyn, hvor hun afventer en retssag, som hele verden holder øje med”, siger instruktør Barbara Shearer.

Gennem snesevis af interview, og ikke tidligere vist materiale fra Maxwell-familien, får seerne et indblik i Ghislaine Maxwells liv, det komplekse forhold til hendes far, mediemogulen Robert Maxwell samt hendes relation til finansmanden Jeffrey Epstein, der afventede rettergangen for en række seksuelle overgreb på unge piger.

”’Epsteins skygge: Ghislaine Maxwell’ er en ekstremt gribende dokumentarserie, der bygger på et meget omfattende og dybdeborende arbejde. Den kaster lys over den systematiske og forfærdelige kriminalitet, disse unge piger blev udsat for og undersøger samtidig det store spørgsmål om Ghislaine Maxwells rolle i alt dette. Det er en chokerende dokumentar, som man bør se”, siger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer hos NENT Group.

‘Epstein’s Shadow: Ghislaine Maxwell’ er en originalproduktion fra Viaplay i tre episoder af 60 minutter. Serien er instrueret af prisvindende Barbara Shearer (Women Who Love Killers, Outlaw Bikers). Executive Producers er Jennifer Harkness, Emma Cooper, Barbara Shearer, Nina Burleigh, Sam Sniderman og Laura Michalchyshyn. Medproducer er Michael McKinley (Sacred Ballot). ‘Epstein’s Shadow: Ghislaine Maxwell’ er produceret af Blue Ant Studios.

tirsdag 29. juni
1619530811 1ec346d327b554e3d38a75e76b6f28bd3cb3446b
29 jun 2021
00:00

En sag for Frost – sæson 1-15

Serie | Krimi | Komplet Serie
Læs omtale

Kriminalinspektør Jack Frost er en ukonventionel politibetjent med en skarp retfærdighedssans. Han er uforsigtig og respektløs tiltrækker og tiltrækker problemer som en magnet.

granada CAR0181 Full Image GalleryCover en US 1483994197138. UY500 UX667 RI V820uMCRlERbXVcoiMgthfi5UpIsvlGt2 TTW
29 jun 2021
00:00

Inspector Morse – Sæson 1-8

Serie | Krimi | Komplet Serie
Læs omtale

Engelsk krimiserie

250px LewisDVD2
29 jun 2021
00:00

Lewis – Sæson 1-9

Serie | Krimi | Komplet Serie
Læs omtale

Engelsk krimiserie

onsdag 30. juni
Amazing Grace Promo Jan 24, 2021
Amazing Grace Promo Jan 24, 2021
30 jun 2021
00:00

Amazing Grace

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Jordemoderen Grace er en stærk forkæmper for sine kommende mødre, og hendes vanskelige balance mellem arbejde og privatliv bliver endnu mere kaotisk, da en nyankommen ændrer hendes liv for altid.

Kilde: Viaplay presse

t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button