Streamingnyt

Nyt på Pluto TV i december 2022

Nye julekanaler, premiere på Beverly Hills 90210, live MMA-stævne og et kæmpe udvalg af film er noget af det Pluto TV byder på i december.

Bellator 289: MMA live d. 9. december

D. 9. december kan seerne lukke op for et spændende og spektakulært MMA-event – Bellator 289 – der bliver sendt live på Pluto TV. Se kampen Stots vs. Sabatello direkte fra arenaen Mohegan Sun Arena i Uncasville, USA. Arrangørerne lover også en intens kamp, når Raufeon Stots møder Danny Sabatello i buret. På main card er også Liz Carmouche mod Juliana Velasquez, Patchy Mix mod Magomed Magomedov og Dalton Rosta mod Anthony Adams. Er du til kampsport og vil opleve intensitet udover det sædvanlige, er Bellator i den grad værd at tænde for. Se hele programmet HER

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Christmas Lights – en ny kanal med masser af jul

Denne helt nye kanal sørger for god julestemning og er skøn slow-TV. Her får seerne klassisk julemusik og afslappende klavermusik blandet med billeder af juletræer og alt det andet, der hører julen til. Hver dag er der på kanalen også en halv time med de sødeste hundehvalpe, der med sikkerhed vil smelte hjerter.

The Loud House – premiere d. 5. december i On demand

I denne charmerende amerikanske animationsserie, skabt af Chris Savino, lærer vi en dreng at kende, der har ikke mindre end ti søstre! Serien er en favorit til de yngste seere, og seriens succes har resulteret i flere bøger. Serien er for børn, der også kan kan lide serier som SvampeBob Firkant og Turbo-Tim.

NCIS – kommer i december

Den stærkt populære serie NCIS er mere end blot et actiondrama. Med både action og doser af humor er det en serie, der fokuserer på den til tider komplekse dynamik i et team af specialagenter, der er tvunget til at arbejde sammen i ofte højstressede situationer. Uanset om det er mord, spionage, terrorisme eller stjålne ubåde, rejser disse specialagenter verden rundt for at efterforske alle forbrydelser forbundet med den amerikanske flåde. På Pluto TV kan man i december se sæson 1-3.

Beverly Hills 90210 – kommer i december på On demand i Danmark

Den ikoniske og indflydelsesrige ungdomsserie Beverly Hills 90210, skabt af Darren Star og produceret af Aaron Spelling, er endelig tilbage på dansk tv. Serien er en af de mest populære shows fra 1990’erne, og Beverly Hills 90210 blev et globalt popkulturfænomen med en elsket rollebesætning. Du kan nu se eller gense gruppen af ​​venner, der bor i Beverly Hills, Californien, mens de navigerer gennem livet. Se sæson 1-10 på Pluto TVs egen Beverly Hills-kanal.

Pluto TV K-pop – kommer d. 5. december

Nu lancerer Pluto TV en hel kanal dedikeret til K-pop, bedre kendt som popmusik fra Sydkorea! Få et indblik i dette fænomen, som består af karakteristiske danse, specielle jargoner og medrivende rytmer. K-pop har mere end 41 milliarder afspilninger (!) alene på Spotify, og der er ingen tvivl om, at genren har en kæmpe fanskare. Hvis du endnu ikke har opdaget K-pop, har du nu muligheden på Pluto TV.

On demand

Pluto TV slipper i december et stort udvalg af kvalitetsfilm løs på både linært tv og i On demand-sektionen på Pluto TV. Og det er film i mange genrer. Se blandt andre film som Oscar-vinderne L.A. Confidential og The Darkest Hour med Gary Oldman, storfilm som Noah med Russell Crowe, Wes Andersons charmerende Den fantastiske Mikkel Ræv og spionparodien The Man Who Knew Too Little med Bill Murray.

Herunder kan du se en liste over de film, der slippes løs i december:

Fight Club, A Midsummer Night’s Dream, A Time To Kill, Bedazzled. Bee Season, Big Mommas House, Big Mommas House 2, Big Mommas: Like Father, Like Son, Birdman, Black Knight, Bogus, Carpool, Copycat, Daredevil. Date Movie, Deck the Halls, Down With Love, Elektras, Empire Records, Empire Records, Epic Movie, Fantastic Mr. Fox, Firehouse Dog, First Daughter, The Fountain, High Crimes, Joe Somebody, Just My Luck, Legend, Life or Something like it, Little Manhattan, Marmaduke, Meet Dave, Meet the Spartans, Memoirs Of An Invisible Man, Monte Carlo, My Super Ex-Girlfriend, Runaway Jury, Simply Irresistible, Sommersby, Street Kings, The Client, The Darkest Hour, The Man Who Knew Too Little, The Sentinel, Under Siege 2, Vampires Suck.

Linse på tur – premiere d. 2. december

Herlige Linse er på turné i Danmark og møder i hvert afsnit en dansk personlighed, hvor de sammen gennem aktiviteter og samtaler lærer hinanden at kende. Serien har masser af overraskelser, masser af latter og svære samtaler.

Till Fjälls – premiere d. 8. december

Till Fjälls er en ny dokumentarserie, der følger personerne Ebba og Moa på en rejse fra Åre ind i det ægte, svenske bjergliv. Turens store twist var udfordringen med at komme rundt kun med el på veje og egne, hvor der næsten ikke er nogen elektrisk infrastruktur. Det er en tempofyldt, humoristisk og ægte skildring af, hvad der sker, når vi stiller os selv og de mennesker, de to møder undervejs, spørgsmål om bæredygtighed, livet, rejser – og hvordan vintersport relaterer sig til det.

Kom i julestemning med Pluto TV

Glædelig jul fra Viafree (On demand)

Pluto TV byder på mange flere film i december, når Viafree ønsker alle på Pluto TV en god jul med både film og serier. Allerede nu kan man nyde film som A Christmas Crush, Cooking up Christmas, Snowmanance, Married by Christmas, Love always, Santa, Christmas in Solvang og mange flere.

Julesjov for Børn

Se episoder med alle børns favoritter. Tænd blandt andet for Baby Sharks Big Show, Blaze and the Monster Machines, Blue’s Clues & You, Paw Patrol, Henry Danger og SvampBbob Firkant – og meget mere for børn.

Kilde: Pressemeddelelse

SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button