Streamingnyt

Nyt på Paramount+ i november 2021

Der er flere store serienyheder på Paramount+ i november. Dexter er tilbage i den nye Dexter: New Blood og Yellowstone vender også tilbage med sin fjerde sæson.

“Yellowstone” med Kevin Costner i hovedrollen er den største seriesucces til dato på Paramount+. Nu kommer den nye sæson 4 så. Folkene bag “Yellowstone” står også bag den nye serie “Mayor of Kingstown” med Jeremy Renner i hovedrollen.

I den nye coming-of-age serie “Yellowjackets” er Juliette tilbage som den voksne udgave af den hårdføre punker Natalie, der som ung teenager styrter ned med sit fodboldhold i ødemarken, og derfor må kæmpe for sin overlevelse.

Filtrér oversigten

mandag 1. november
KØD & BLOD - DVD, Blu-ray og streaming den 12/10
KØD & BLOD - DVD, Blu-ray og streaming den 12/10
1 nov 2021
00:04

Kød og Blod

Film | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Oplev blandt andre Sidse Babett Knudsen og Joachim Fjelstrup i filmen “Kød & Blod”, instrueret af Jeanette Nordahl. 17-årige Ida placeres hos sin tante, efter hendes mor er omkommet i en bilulykke.

Idas nye hjem er fyldt med kærlighed, men i kraft af familiens kriminelle levevej, bliver det efterhånden sværere og sværere for Ida at adskille vold og kærlighed fra hinanden.

Watch CBS' Evil Trailer
Watch CBS' Evil Trailer
1 nov 2021
00:04

Evil

Serie | Horror
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Paramount+ har premiere på sæson 1 af "EVIL". Serien følger en skeptisk, kvindelig klinisk psykolog, der sammen med en præst under uddannelse og en entreprenør sætter sig for at undersøge formodede mirakler, dæmonisk besættelse og andre ekstraordinære hændelser.

De undersøger, om der er en videnskabelig forklaring, eller om noget overnaturligt er på arbejde.

mandag 8. november
Yellowstone Season 4 Coming Fall 2021 | Paramount Network
Yellowstone Season 4 Coming Fall 2021 | Paramount Network
8 nov 2021
00:04

Yellowstone – Sæson 4

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Ventetiden er endelig forbi! Yellowstone er tilbage med 4. sæson, der kun kan ses på Paramount+ i serien, der er blevet kaldt dette årtusindes Dallas.

Sæson 3 af den Emmy-nominerede serie YELLOWSTONE sluttede med et brag og den vildeste cliffhanger. Siden har seriens bagmænd holdt kortene helt tæt til kroppen, og de mange Dutton-fans har ventet utålmodigt i spænding på, hvad der nu kommer til at ske. Ventetiden er heldigvis snart forbi. Den 8. november har Paramount+ eksklusiv premiere på sæson 4 med Kevin Costner i hovedrollen, og seriens fans kan glæde sig til, at sæson 4 åbner med et dobbeltafsnit.

YELLOWSTONE handler om familien Dutton, med John Dutton i spidsen, spillet af den verdenskendte skuespiller og Oscar®-vinder Kevin Costner. Dutton kontrollerer den største sammenhængende ranch med kvæg i USA. Mellem skiftende alliancer, uløste mord, åbne sår og hårdt tilegnet respekt er ranchen i konstant konflikt med dem, der grænser op til ranchen – den ekspanderende by, et indiansk reservat og Amerikas første nationalpark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I sæson 4 dukker en række spændende nye navne op og slutter sig til det stjernespækkede cast. Jacki Weaver (Silver Linings Playbook, Birdbox) spiller Caroline Warner, der er CEO for Market Equities. Piper Perabo (Covert Affairs, Coyote Ugly) spiller Summer Higgins – en udenbys demonstrant fra Portland, der er imod den statsfinansierede politistyrke, der beskytter industrialiseret landbrug og aflivning af dyr. Kathryn Kelly (Nashville, Dolly Partons Heartstrings) spiller Emily – en dyrlægetekniker, der indleder et forhold til den nye cowboy. Finn Little (Storm Boy, Angel of Mine) spiller Carter, en ung dreng, der minder om en ung Rip.

Siden lanceringen af ​​Paramount+ i Norden i marts 2021 har YELLOWSTONE været streamingtjenestens flagskibsserie. Efter premieren på dobbeltafsnittet den 8. november vil de nye afsnit være tilgængelige hver uge og kun på Paramount+.

Serien er skabt af Taylor Sheridan og John Linson. John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari og Stephen Kay er executive producere af serien.

Dexter: New Blood (2021) Official Trailer | SHOWTIME
Dexter: New Blood (2021) Official Trailer | SHOWTIME
8 nov 2021
00:04

Dexter – New Blood

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Dexter er tilbage i den nye serie “Dexter: New Blood” med Michael C. Hall i hovedrollen som den hævnende seriemorder Dexter Morgan. Serien har premiere den 8. november på Paramount+. Der er 10 episoder i den nye sæson som frigives ugentligt.

Dexter – New Blood – det handler den om

I SHOWTIME®-serien genfinder vi Dexter, spillet af Emmy -nominerede Michael C. Hall, 10 år efter, at han forsvandt i orkanen Lauras øje. Nu lever han under et nyt navn i den fiktive lille snedækkede by Iron Lake, New York. Dexter prøver at omfavne sit nye liv, men uventede begivenheder fører uundgåeligt til, at hans mørke sider dukker op til overfladen igen.

Sammen med Hall finder vi DEXTER-medstjernen Jennifer Carpenter som Dexters søster Deb. Jack Alcott spiller rollen som Dexters teenagesøn Harrison, der på mystisk vis vender tilbage til Dexters liv efter 10 års fravær. Rollelisten indeholder også Julia Jones (The Mandalorian), Alano Miller (Sylvie’s Love), Johnny Sequoyah (Believe) og Clancy Brown (The Crown, BILLIONS®). Serien genforener også Hall med den originale serieshowrunner Clyde Phillips.

Alle sæsoner af den originale DEXTER er nu også tilgængelige for abonnenter på Paramount+.

Serien er produceret af SHOWTIME, og DEXTER: NEW BLOOD er ​​executive produceret af Clyde Phillips, Michael C. Hall, Scott Reynolds, Marcos Siega, Bill Carraro, John Goldwyn og Sara Colleton.

søndag 14. november
2021 MTV EMA Paramount
14 nov 2021
21:00

2021 MTV EMA

Musik
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Søndag d. 14. november kl. 21.00 sendes "2021 MTV EMA" live på MTV, og kan i Danmark også ses live på tv-kanalerne Paramount Network og VH1. 2021 MTV EMA kan også streames på Paramount+ , når musik-festen starter på Papp László Budapest Sportaréna i Ungarn.

Danske Tessa og Drew Sycamore er nomineret i kategorien "Best Nordic Act". Justine Bieber har fået otte nomineringer ved 2021 mtv EMA.

mandag 15. november
MAYOR OF KINGSTOWN Trailer (2021)
MAYOR OF KINGSTOWN Trailer (2021)
15 nov 2021
00:04

Mayor of Kingstown

Serie | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

MAYOR OF KINGSTOWN er en ny Paramount+ Original-serie fra Academy Award®-nominerede Taylor Sheridan (medskaber af YELLOWSTONE) og Hugh Dillon. MAYOR OF KINGSTOWN består af 10 episoder, der kan følges ugentligt på Paramount+.

Mayor of Kingstown – det handler den om

Vi følger McLusky-familien, der er mæglere i byen Kingstown i Michigan – en by hvor fængsler er den eneste blomstrende industri. Serien kredser om temaer som systemisk racisme, korruption og ulighed, hvor familien forsøger at bringe orden og retfærdighed til en by, der ikke har nogen af delene.

Stjernecastet består af Academy Award®-nominerede Jeremy Renner, Academy Award®-vinder Dianne Wiest og Emmy Award®-vinder Kyle Chandler. Hugh Dillon, Taylor Handley, Emma Laird og Tobi Bamtefa spiller også med i serien.

Serien er produceret af MTV Entertainment Studios og 101 Studios, MAYOR OF KINGSTOWN er executive produceret af Sheridan, Hugh Dillon, Jeremy Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari og Michael Friedman.

Yellowjackets (2021) Official Trailer | SHOWTIME
Yellowjackets (2021) Official Trailer | SHOWTIME
15 nov 2021
00:04

Yellowjackets

Serie | Gyser | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Lige dele overlevelsesepos, psykologisk gyserhistorie og voksende drama, YELLOWJACKETS er sagaen om et fodboldhold af vildt talentfulde gymnasiepiger, der bliver de (u)heldige overlevende af et flystyrt dybt inde i den afsidesliggende nordlige ødemark. I serien følger vi deres udvikling fra et succesrigt fodboldhold til vilde klaner i ødemarken. Sideløbende følger vi dem 25 år senere, hvor de har forsøgt at genskabe sig deres liv. Men fortiden er aldrig rigtig fortid og, hvad der begyndte i ødemarken, viser sig at være langt fra overstået.

YELLOWJACKETS, som er produceret til SHOWTIME af Entertainment One, består af 10 en-times episoder, der udgives ugentligt på Paramount+.

SHOWTIME-serien har Melanie Lynskey (Castle Rock), Oscar® og Emmy®-nominerede Juliette Lewis (Camping), Emmy-nominerede Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) og Tawny Cypress (Unforgettable) i hovedrollerne. I de øvrige roller ses Ella Purnell (Sweetbitter), Samantha Hanratty (SKAMløs), Sophie Thatcher (Prospect), Sophie Nélisse (The Book Thief), Steven Krueger (The Originals), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers) og Warren Kole (Shades of Blue).

Den norske instruktør Eva Sørhaug (Your Honor) har instrueret tre afsnit, og serien er skabt og executive produceret af Ashley Lyle og Bart Nickerson (Narcos), og Jonathan Lisco (Animal Kingdom, Halt and Catch Fire), Karyn Kusama (Destroyer, Girlfight), og Drew Comins fra Creative Engine.

fredag 26. november
Star Trek: Discovery | Season 4 Official Trailer | Paramount+
Star Trek: Discovery | Season 4 Official Trailer | Paramount+
26 nov 2021
00:04

Star Trek: Discovery – Sæson 4

Serie | Scifi | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

De to første afsnit af Star Trek: Discovery er klar fra 26. november, eksklusivt på Paramount+, og herefter med ny episode hver uge. Serien har tidligere ligget hos Netflix, men Paramount+ har altså nu hentet den hjem til sig selv.

I sæson fire af STAR TREK: DISCOVERY står kaptajn Burnham og besætningen på U.S.S. Discovery overfor en trussel, der ikke ligner noget, de har mødt før. Alle i og uden for Føderationen bliver påvirket af truslen, og sammen må de konfrontere det ukendte for at sikre en håbefuld fremtid for alle.

Sæson fire af STAR TREK: DISCOVERY får premiere på fredag den 26. november med to afsnit, og herefter vil der være et nyt afsnit tilgængeligt hver uge på Paramount+.

November byder også på en række filmpremierer bl.a. Gully, Crown Vic, Pets United og A Loud House Christmas, oplyser Paramount.

Kilde: Paramount presse

I samme kategori

Back to top button