Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i oktober 2020

HBO Nordic byder i oktober på premiere på Susanne Biers serie The Undoing med Nicole Kidman og Hugh Grant. Du får også den nye nordiske serie Beartown og en masse dokumentarer

Filtrér oversigten

torsdag 1. oktober
*HBO Nordic
4006446bc6212da90049c6063d04c541
1 okt 2020
00:00
Læs omtale

Den ungarske dokumentar undersøger Epipo-sommerlejren, der tilbage i 1980'erne var et sted, hvor børn og unge kunne udforske en magisk verden indenfor rollespil. Men de uskyldige lege viste sig at have en skyggeside, hvor ydmygelse og overgreb var en del af "konceptet". Nu leder en gruppe voksne, der som børn var på Epipo-lejren, efter svar på, hvordan det kunne ske. Filmens instruktør, Judit Oláh, er én af dem.

*HBO Nordic
OtherParentbio.201817
1 okt 2020
00:00
Læs omtale

En gruppe hippe forældre beslutter sig for at starte en ny form for fælles daginstitution og reflekterer i bedste mockumentary-stil over deres meget personlige oplevelser med institutionsverdenen og opdragelse i det hele taget. Blandt de medvirkende er Lavinia Wilson, Jasin Challah og Nadja Becker

fredag 2. oktober
*HBO Nordic
LazorWulf bio.202233
2 okt 2020
00:00

Lazor Wulf
Serie Animation
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Lazor Wulf er en animationsserie fra Adult Swim, der følger en ulv, der bærer en laser på ryggen og mener, at kærlighed ikke har nogen grænser, og at al den snak om Gud er én stor løgn. Serien er skabt af Henry Bonsu og Daniel Weidenfeld (China, IL).

lørdag 3. oktober
*HBO Nordic
Warrior Season 2 1280x720 1
Ny Sæson
3 okt 2020
00:00
Læs omtale

Warrior foregår i San Franciscos Chinatown i slutningen af 1800-tallet. Her udspiller de såkaldte Tong-krige sig, og forbryderiske familier kæmper mod hinanden og politiet samt mod en åbenlyst racistisk hvid arbejderklasse i et ubønhørligt miljø. Blandt de medvirkende er Andrew Koji, Dean Jagger, Dianne Doan, Jason Tobin, Kieran Bew og Olivia Cheng. Serien er skabt af Jonathan Tropper.

mandag 5. oktober
*HBO Nordic
thegoodlordbird ep101 h 2020 928x523 1
5 okt 2020
00:00
Læs omtale

Oscar- og Golden Globe-nominerede Ethan Hawke spiller hovedrollen som John Brown i denne nye miniserie. Serien handler om drengen Onion, som er tidligere slave og ved et tilfælde bliver en del af John Browns familie, der kæmper mod slaveriet i Kansas i 1850'erne. The Good Lord Bird er en dramatisk, historisk og humoristisk fortælling, og serien er baseret på bogen af samme navn, skrevet af James McBride. Foruden Ethan Hawke medvirker blandt andre Joshua Caleb Johnson, Ellar Coltrane, Hubert Point-Du Jour, Beau Knapp, Mo Brings Plenty, Daveed Diggs, David Morse, Steve Zahn og Maya Hawke.

onsdag 7. oktober
*HBO Nordic
SiempreLouis bio.203145
7 okt 2020
00:00
Læs omtale

Dokumentaren følger Luis Miranda, Lin-Manuel Mirandas far, i løbet af et år, hvor han driver en indædt kampagne for at mindske ødelæggelserne fra ??orkanen Maria i hjemlandet, Puerto Rico. Miranda yder en stor nødhjælpsindsats, og et af hans mål er at samle penge til nødhjælpsorganisationerne ved at opsætte sønnens prisvindende produktion af Hamilton på øen. Dokumentaren fik verdenspremiere på Sundance Film Festival tidligere i år.

*HBO Nordic
5f1a46904dca68588b321b43
Ny Sæson
Læs omtale

Efter at være blevet nedkæmpet af Virginia og hendes flok, er gruppen nu spredt for alle vinde. Morgans sidste besked i slutningen af ??niende sæson tilskyndede gruppen til “bare at overleve”, og i denne sæson vil det vise sig, hvad det betyder for hver af gruppens medlemmer. Nogle vil finde stabilitet og muligheder under Virginias ledelse, imens andre vil synke ned i mørket, og nogle vil kæmpe imod efter bedste evne. Hitserien er skabt af Frank Darabont.

torsdag 8. oktober
*HBO Nordic
doc bio.144937.153034
Læs omtale

Wild Card: The Downfall of a Radio Loudmouth er en historie om berømmelse, grådighed og selvdestruktion. Den handler om Craig Carton, en berømt sportsradiovært fra New York, hvis umættelige spil-afhængighed kostede ham karrieren. Carton drev en ulovlig billetsalgsvirksomhed og blev arresteret af FBI den 6. september 2017. Filmen er instrueret og produceret af Martin Dunn og Marie McGovern fra StreetSmartVideo.

fredag 9. oktober
*HBO Nordic
Turner Primal bio.210320
9 okt 2020
00:00

Primal – Sæson 1B
Serie Animation
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Denne serie fra Adult Swim fortæller historien om to usandsynlige allierede og deres forsøg på at navigere i en forræderisk verden. Efter begge at have oplevet noget traumatisk i deres liv, bliver de på en sær måde hinandens eneste håb om at overleve mod en fælles fjende. Serien er skabt af Genndy Tartakovsky (Dexter’s Laboratory, Samurai Jack) med musiksammensætning fra Tyler Bates (Guardians of the Galaxy, Samurai Jack)

*HBO Nordic
charmcity.210200
9 okt 2020
00:00
Læs omtale

I dette coming-of-age-drama drømmer den 14-årige dreng, Mouse (Jahi Di'Allo Winston) om at blive en del af Midnight Clique, en berygtet gruppe af motorcross-drenge, der styrer gaderne i Baltimore. Mouses ældre bror, Stro, var gruppens bedste crosskører før hans tragiske død, og Mouse ønsker mere end noget andet at blive ligeså god, som broderen var. En dag tager lederen af Midnight Clique, Blax (Meek Mill), Mouse under vingerne, og derfra begynder drømmen langsomt at blive til virkelighed. Filmen er instrueret af Angel Manuel Soto efter en historie af Barry Jenkins. Jada Pinkett Smith, Will Smith og James Lassiter er filmens executive producers.

mandag 12. oktober
*HBO Nordic
FTWD bio.212327
Ny Sæson
Læs omtale

Fear the Walking Dead er en spin-off-serie fra The Walking Dead og følger en splittet familie under udbruddet af de udødes apokalypse. Det omkringliggende samfund begynder at gå i opløsning, og en påtvunget evolution, hvor kun de stærkeste overlever, slår rod og tvinger den dysfunktionelle familie til enten at begynde på en frisk eller acceptere den mørke side. Serien er skabt af Robert Kirkman og Dave Erickson.

søndag 18. oktober
*HBO Nordic
beartown hbo nordic
Seriepremiere
18 okt 2020
09:00

Beartown (1:5)
Serie Drama Se Trailer her
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

HBO Nordic har sat premieredato på deres nye dramaserie, Beartown, der er baseret på den internationale bestseller af Fredrik Backman (En mand der hedder Ove).  Serien består af fem episoder og er en svensk originalproduktion fra HBO Europe.

Beartown får premiere 18. oktober på HBO Nordic og i de øvrige lande, som HBO Europe opererer i. På premieredagen frigives de første to afsnit, og efterfølgende kommer der ét afsnit hver søndag.

Den lokale helt og ishockeystjerne, Peter Andersson (Ulf Stenberg), vender tilbage til hjemstavnen, Björnstad, for at overtage trænerhvervet for det lokale juniorhold. Hele byens drømme om en lysende fremtid hviler på de unge ishockeyspilleres skuldre, men da holdets stjernespiller, Kevin (Oliver Dufåker), bliver anklaget for en frygtelig forbrydelse, bliver hele det lille samfund sat på prøve.

Beartown handler om en lille by med store drømme, de hemmeligheder, som slider et samfund i stykker, modet, det kræver at gå imod flertallet, og konsekvenserne af, hvordan vi opdrager vores børn.

Guldbaggevinderen Peter Grönlund (Goliat, Drifters) instruerer, og Anders Weidemann (30 grader i februar, Interrogation Files), Antonia Pyk og Linn Gottfridsson står bag seriens manuskript.

Hovedrollerne spilles af Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Miriam Ingrid og Oliver Dufåker, og i de øvrige roller finder man Lukas Wetterberg, Tobias Zilliacus, Frida Sandberg, Jacob Nordenson, Charlotta Jonsson, Sanna Niemi, Mikael Odhag, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Einar Bredefeldt og Gustav Lindh. Desuden medvirker en række unge talenter, der aldrig har stået foran et kamera før, men som til gengæld er alt andet end nybegyndere på isen! Foruden Oliver Dufåker som Kevin består ishockeyholdet af Otto Fahlgren, Alfons Nordberg, Erik Lundqvist, Rasmus Karlsson og Najdat Rustom.

Beartown er indspillet i Gällivare samt Övertorneå, Haparanda, Kalix, Malmberget og Kiruna. Seriens producere er Bonnie Skoog Feeney og Mattias Arehn fra Filmlance International (en del af Banijay), og executive producers for HBO Europe er Hanne Palmquist, Steve Matthews og Antony Root.

Fredrik Backman, der har skrevet den storsælgende bog bag serien (på dansk hedder bogen Bjørneby), fungerer også som executive producer. Backman er repræsenteret af Salomonsson Agency ved Tor Jonasson.

torsdag 22. oktober
*HBO Nordic
doc bio.144937.153034 2
22 okt 2020
00:00

Two Roads
Dokumentar
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Denne tjekkiske dokumentar følger musikerne fra det tjekkiske band The Tap Tap, der blev grundlagt for 21 år siden af ??Šimon Ornest for at give mennesker med handicap mulighed for at få succes uden for deres daglige, institutionelle pleje. Filmen er instrueret af Radovan Síbrt.

*HBO Nordic
doc bio.144937.153034 1
22 okt 2020
00:00

537 Votes
Dokumentar
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Dokumentaren, 537 Votes, fortæller historien om en forældremyndighedssag, der fik ekstrem politisk bevågenhed tilbage i 2000, hvor George W. Bush vandt det amerikanske præsidentvalg med marginale 537 stemmer i staten Florida. Sagen var med til at sikre Bush sejren, og dokumentaren forsøger at fortælle, hvordan det skete. Blandt de medvirkende er Joe Geller, formand for demokraterne i Miami-Dade County, og Al Cárdenas, formand for det republikanske parti i samme område.

lørdag 24. oktober
*HBO Nordic
doc bio.144937.153034 3
24 okt 2020
00:00
Læs omtale

I den nye, dokumentaristiske serie går John Wilson på opdagelse og filmer sine medborgere i New York, imens han forsøger at give hverdagsråd om aktuelle emner. Serien er en videreudvikling af Wilsons tidligere "how to"-film og består af seks episoder.

mandag 26. oktober
*HBO Nordic
The Undoing HBO
26 okt 2020
09:00
Læs omtale

HBO havde 26. oktober premiere på Susanne Biers miniserie med Nicole Kidman og Hugh Grant.

Susanne Bier har instruereret alle seks episoder og David E. Kelley har skrevet manuskript og er også seriens executive producer sammen med Kidman, Per Saari, Bruna Papandrea og Susanne Bier.

I The Undoing møder vi Grace og Jonathan Fraser (Kidman og Grant), der lever det perfekte liv på Manhatten med deres fælles søn, Henry (Joah Jupe). Men i løbet af en enkelt nat åbner der sig en kløft i deres liv, som involverer et voldsomt dødsfald og fører en række gruopvækkende afsløringer med sig. Grace står pludselig tilbage med en ubehagelig anerkendelse af, at hun har glemt at lytte til de selvsamme råd, hun har givet andre. Hun skal nu lægge ét liv bag sig og starte et nyt.

Foruden Kidman og Grant medvirker også danske Sofie Gråbøl i en fremtrædende birolle samt Donald Sutherland, Edgar Ramirez, Lily Rabe, Ismael Cruz Cordova, Matilda De Angelis og Noma Dumezweni.

Kilde: HBO Nordic presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button