Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i marts 2021

HBO Nordic byder på Wonder Woman 1984 og Zack Snyder’s Justice League som de store premieretitler i marts. Se listen herunder

Filtrér oversigten

søndag 7. marts
*HBO Nordic
harry potter
7 mar 2021
00:00

Harry Potter x 8
Film Fantasy
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Samtlige Harry Potter-film bliver tilgængelige eksklusivt på HBO Nordic 7. marts

Harry Potter og De Vises Sten
Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
Harry Potter og Fangen fra Azkaban
Harry Potter og Flammernes Pokal
Harry Potter og Fønixordenen
Harry Potter og Halvblodsprinsen
Harry Potter og Dødsregalierne – Del 1
Harry Potter og Dødsregalierne – Del 2

onsdag 10. marts
*HBO Nordic
Covid Diaries NYC.111358
Læs omtale

Covid Diaries NYC fortæller om fem unge filmskabere i alderen 17-21 år, der fortæller historien om den første bølge af Corona-pandemien i New York. Dokumentaren er dybt personlig og belyser situationen for de unge mennesker og deres familier under den første, kritiske tid af pandemien i et land, der var plaget af stor omvæltning. Dokumentaren er produceret af DCTV production ved Jon Alpert, Jesse Perez Antigua, Sade Falebita, Naomi Mizoguchi og Johnny Ramos.

torsdag 11. marts
*HBO Nordic
Generaion hbo
Seriepremiere
11 mar 2021
00:00
Læs omtale

Genera+ion er en ny ungdomsserie fra HBO Max, der blander drama og komedie, og som følger en dynamisk flok venner på en high school i USA. Genera+ion får eksklusiv premiere på HBO Nordic den 11. marts.

Serien er skabt af Daniel og Zelda Barnz, der er far og datter, og Lena Dunham, som de fleste kender fra den anmelderroste HBO-serie, Girls, har været med til at skrive manuskript og producere serien.

Det handler Genera+ion om

I Genera+ion udforsker de unge hovedpersoner moderne seksualitet, udfordrer den gængse forestilling om, hvordan “man” skal opføre sig, og tester, hvad kærlighed, familieliv og venskaber betyder for dem.

Det nye og forholdsvist ukendte cast består af Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell, Haley Sanchez, Uly Schlesinger, Nathan Stewart-Jarrett, Chase Sui Wonders, Justice Smith og Martha Plimpton.

Der er også flere tilbagevendende gæsteoptrædener fra blandt andre J. August Richards, Mary Birdsong, Alicia Coppola, Patricia De Leon, Diego Josef, Anthony Kevyan, Sydney Mae Diaz, John Ross Bowie, Marwan Salama, Marisela Zumbado og Sam Trammell.

Genera+ion er skabt af Zelda Barnz & Daniel Barnz, som også fungerer som executive producers sammen med Ben Barnz, Sharr White, John Melfi og Lena Dunham.

Blandt seriens manuskriptforfattere er Zelda Barnz, Daniel Barnz, Lena Dunham, Sharr White, Max Saltarelli, Eli Wilson Pelton og Christina Nieves.

Første sæson består af 16 episoder, og sæsonen er delt op i to dele. Første del består af otte episoder, og der kommer tre episoder på premieredagen, derefter to episoder den 18. marts og 25. marts og til sidst en afsluttende episode den 1. april. Senere i år kommer anden del af sæsonen.

onsdag 17. marts
*HBO Nordic
mayans mc
Ny Sæson Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Mayans M.C. er næste kapitel i Sons of Anarchy-sagaen. Serien følger Ezekiel ”EZ” Reyes i tiden efter, han bliver løsladt fra fængslet, hvor han kommer på prøve hos motorcykelklubben Mayans M.C. Sæson tre tager tråden op fra sidste sæson, hvor Vatos Malditos blev brutalt myrdet. EZ kæmper med at finde fodfæste og er splittet i forhold til, hvilken vej han nu skal gå. Det er Kurt Sutter, der også stod bag Sons of Anarchy, der har skabt serien, og J.D. Pardo spiller hovedrollen som EZ.

torsdag 18. marts
*HBO Nordic
Zack Snyders Justice League
Læs omtale

Warner Bros. Pictures og DCs nye, originale HBO Max-film, Zack Snyder’s Justice League, får eksklusiv premiere i sin fulde længde på HBO Nordic. Det sker fra den 18. marts og dermed samtidigt med premieren på HBO Max i USA.

I Zack Snyder’s Justice League er Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck) fast besluttet på, at Supermans (Henry Cavill) ultimative offer ikke skal være forgæves, så han allierer sig med Diana Prince/Wonder Woman (Gal Gadot) for at rekruttere et hold af superhelte til at bekæmpe en ny og faretruende gruppe fjender. Opgaven viser sig dog at være vanskeligere, end Bruce forestillede sig, eftersom hver af de nye rekrutter først skal have ryddet fortidens dæmoner af vejen, før de kan bekæmpe den fælles fjende. Den nye samling af helte består af Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) og The Flash (Ezra Miller), men spørgsmålet er, om det allerede er for sent for dem at redde planeten fra Steppenwolf, DeSaad og Darkseid?

Filmens manuskript er skrevet af Chris Terrio efter historie af Chris Terrio, Zack Snyder og Will Beall og er baseret på DC-karaktererne fra Superman, skabt af Jerry Siegel og Joe Shuster. Charles Roven og Deborah Snyder har produceret, og filmens executive producers tæller Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio og Ben Affleck.

Premieren på Zack Snyder’s Justice League bliver supporteret på alle WarnerMedias og DCs platforme, hvilket blandt andet indebærer en udgivelse af soundtracket på Watertower Music, små overraskelser omkring premieren fra WB Games og en kurateret kollektion fra Warner Bros. Consumer Products.

Den første Justice League-film fra 2017 bliver også tilgængelig på HBO Nordic senere i år.

tirsdag 23. marts
*HBO Nordic
Breeders s2
Ny Sæson Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Komedieserien med Martin Freeman (Sherlock, Fargo) og Daisy Haggard (Episodes, Back to Life) i hovedrollerne er tilbage med sæson to. Freeman og Haggard spiller to hårdtarbejdende og udkørte forældre, der kæmper med alle den slags problemer, som de fleste forældre nok kan nikke genkendende til. De elsker deres børn til månen og tilbage, men nogle gange ønsker de dem også hen, hvor peberet gror. Breeders er skabt af Martin Freeman, Simon Blackwell og Chris Addison (Veep).

*HBO Nordic
silent legacy.111545
23 mar 2021
00:00
Læs omtale

Den bulgarske dokumentar, der er co-produceret af HBO Europe, følger Tanya, som er skolelærerinde på en privatskole for døve børn. En dag bliver Tanya alvorligt syg og er tvunget til at ændre sit liv radikalt. Hendes datter, 20-årige Kathy, beslutter straks at træde i sin mors sted, og hun overtager – trods sin unge alder – moderens forpligtelser på skolen og overfor de hørehæmmede børn.

fredag 26. marts
*HBO Nordic
Wonder Woman 1984
26 mar 2021
00:00
Læs omtale

Den episke superheltefilm fra Warner Bros. Pictures, der er instrueret af Patty Jenkins og har Gal Gadot i titelrollen, udspiller sig denne gang i 1980’erne, hvor Wonder Woman skal bekæmpe to nye fjender, Max Lord og Cheetah.

I dette nye kapitel af Wonder Woman lever Diana Prince inkognito som konservator, mens hun udelukkende bruger sine superkræfter på at hjælpe folk i al hemmelighed. Men da verdens fremtid igen står på spil og nye farer truer, må hun modvilligt træde tilbage ud i offentligheden og benytte al sin visdom, styrke og mod i forsøget på at redde menneskeheden.

Foruden Gal Gadot medvirker også Chris Pine som Steve Trevor, Kristen Wiig som Cheetah, Pedro Pascal som Max Lord, Robin Wright som Antiope og danske Connie Nielsen som Hippolyta.

I modsætning til amerikanske seere på HBO Max, så får vi danskere ikke film at se i 4K / Dolby Atmos lyd. Det tillader HBO Nordics nuværende platform ikke, bekræfter HBO Nordic overfor DIGITALT.TV.

Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot og Stephen Jones har produceret filmen. Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo og Wesley Coller fungerer alle som executive producers.

Patty Jenkins har instrueret filmen efter manuskript af Geoff Johns og Dave Callaham, baseret på karakterer fra DC-universet. Wonder Woman er skabt af William Moulton Marston. Med på Jenkins’ Wonder Woman-team er filmfotograf Matthew Jensen, den Oscar-nominerede produktionsdesigner Aline Bonetto (Amélie), og den Oscar-vindende kostumedesigner Lindy Hemming (Topsy-Turvy). Oscar-nominerede Richard Pearson (United 93) har klippet filmen, og musikken er komponeret af Oscar-vinder Hans Zimmer (Dunkirk, Løvernes Konge).

Patty Jenkins’ Wonder Woman 1984 bliver præsenteret af Warner Bros. Pictures og Atlas Entertainment/Stone Quarry Production. Filmen fik premiere i USA den 25. december 2020.

*HBO Nordic
Metalocalypse
Ny Sæson
26 mar 2021
00:00

Metalocalypse – sæson 3
Serie Animation, Komedie
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Sæson tre af Metalocalypse fortsætter direkte, hvor sæson to slap, med Mordhaus tragiske død. Tabet af deres leder efterlader bandet i en usikker position, for hvordan skal universets største underholdningskomet nu håndtere brutaliteten i en turbulent musikindustri, der er præget af skrantende økonomi og uhæmmet narcissisme? Adult Swim-serien er skabt af Brendon Small og Tommy Blacha.

mandag 29. marts
*HBO Nordic
city on a hill season 2
Ny Sæson
Læs omtale

Serien foregår tidligt i 1990’erne i Boston, hvor de mange kriminelle opildnes af det lokale politis udbredte korruption og racisme. Den assisterende statsanklager Decourcy Ward (Aldis Hodge) ankommer fra Brooklyn og indgår en uventet alliance med den korrupte, men respekterede FBI-veteran, Jackie Rohr (Kevin Bacon). Sæson to handler om et føderalt boligprojekt i Roxbury-kvarteret i Boston, der er plaget af stofmisbrug og stor mistillid til det lokale politi. Serien er skabt af Gavin O’Connor og Michael Cuesta.

Kilde: HBO Nordic presse

I samme kategori

Back to top button