Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i marts 2021

HBO Nordic byder på Wonder Woman 1984 og Zack Snyder’s Justice League som de store premieretitler i marts. Se listen herunder

Filtrér oversigten

søndag 7. marts
harry potter
7 mar 2021
00:00

Harry Potter x 8

Film | Fantasy
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Samtlige Harry Potter-film bliver tilgængelige eksklusivt på HBO Nordic 7. marts

Harry Potter og De Vises Sten
Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer
Harry Potter og Fangen fra Azkaban
Harry Potter og Flammernes Pokal
Harry Potter og Fønixordenen
Harry Potter og Halvblodsprinsen
Harry Potter og Dødsregalierne – Del 1
Harry Potter og Dødsregalierne – Del 2

onsdag 10. marts
Covid Diaries NYC (2021): Official Trailer | HBO
Covid Diaries NYC (2021): Official Trailer | HBO
10 mar 2021
00:00

Covid Diaries NYC

Dokumentar
Læs omtale

Covid Diaries NYC fortæller om fem unge filmskabere i alderen 17-21 år, der fortæller historien om den første bølge af Corona-pandemien i New York. Dokumentaren er dybt personlig og belyser situationen for de unge mennesker og deres familier under den første, kritiske tid af pandemien i et land, der var plaget af stor omvæltning. Dokumentaren er produceret af DCTV production ved Jon Alpert, Jesse Perez Antigua, Sade Falebita, Naomi Mizoguchi og Johnny Ramos.

onsdag 17. marts
Mayans MC Season 3 Trailer (HD)
Mayans MC Season 3 Trailer (HD)
17 mar 2021
00:00

Mayans M.C. – sæson 3

Serie | Krimi | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Mayans M.C. er næste kapitel i Sons of Anarchy-sagaen. Serien følger Ezekiel ”EZ” Reyes i tiden efter, han bliver løsladt fra fængslet, hvor han kommer på prøve hos motorcykelklubben Mayans M.C. Sæson tre tager tråden op fra sidste sæson, hvor Vatos Malditos blev brutalt myrdet. EZ kæmper med at finde fodfæste og er splittet i forhold til, hvilken vej han nu skal gå. Det er Kurt Sutter, der også stod bag Sons of Anarchy, der har skabt serien, og J.D. Pardo spiller hovedrollen som EZ.

tirsdag 23. marts
BREEDERS Season 2 Official Trailer (HD) Martin Freeman
BREEDERS Season 2 Official Trailer (HD) Martin Freeman
23 mar 2021
00:00

Breeders – sæson 2

Serie | Komedie | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Komedieserien med Martin Freeman (Sherlock, Fargo) og Daisy Haggard (Episodes, Back to Life) i hovedrollerne er tilbage med sæson to. Freeman og Haggard spiller to hårdtarbejdende og udkørte forældre, der kæmper med alle den slags problemer, som de fleste forældre nok kan nikke genkendende til. De elsker deres børn til månen og tilbage, men nogle gange ønsker de dem også hen, hvor peberet gror. Breeders er skabt af Martin Freeman, Simon Blackwell og Chris Addison (Veep).

silent legacy.111545
23 mar 2021
00:00

Silent Legacy

Dokumentar
Læs omtale

Den bulgarske dokumentar, der er co-produceret af HBO Europe, følger Tanya, som er skolelærerinde på en privatskole for døve børn. En dag bliver Tanya alvorligt syg og er tvunget til at ændre sit liv radikalt. Hendes datter, 20-årige Kathy, beslutter straks at træde i sin mors sted, og hun overtager – trods sin unge alder – moderens forpligtelser på skolen og overfor de hørehæmmede børn.

fredag 26. marts
Metalocalypse
26 mar 2021
00:00

Metalocalypse – sæson 3

Serie | Animation Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Sæson tre af Metalocalypse fortsætter direkte, hvor sæson to slap, med Mordhaus tragiske død. Tabet af deres leder efterlader bandet i en usikker position, for hvordan skal universets største underholdningskomet nu håndtere brutaliteten i en turbulent musikindustri, der er præget af skrantende økonomi og uhæmmet narcissisme? Adult Swim-serien er skabt af Brendon Small og Tommy Blacha.

mandag 29. marts
https://youtu.be/HXVnytgLIWY
29 mar 2021
00:00

City on a Hill – sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson
Læs omtale

Serien foregår tidligt i 1990’erne i Boston, hvor de mange kriminelle opildnes af det lokale politis udbredte korruption og racisme. Den assisterende statsanklager Decourcy Ward (Aldis Hodge) ankommer fra Brooklyn og indgår en uventet alliance med den korrupte, men respekterede FBI-veteran, Jackie Rohr (Kevin Bacon). Sæson to handler om et føderalt boligprojekt i Roxbury-kvarteret i Boston, der er plaget af stofmisbrug og stor mistillid til det lokale politi. Serien er skabt af Gavin O’Connor og Michael Cuesta.

Kilde: HBO Nordic presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button