Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i juni og juli 2021

HBO Nordic har løftet sløret for hvad du kan underholde dig med af nyt på tjenesten her i sommermånederne juni og juli. Du får nye sæsoner af en række serier og premiere på Christopher Nolan filmen The Tenet.

Filtrér oversigten

fredag 4. juni
*HBO Nordic
c1f70a86 e3b0 4481 9ab3 d07840b76622
Ny Sæson
Læs omtale

Adult Swim-serien, Eagleheart, følger sherif Chris Monsanto, der bekæmper kriminalitet med sine to kolleger, den tungnemme Brett og den regelrette Susie. De lægger sig ud med narkosmuglere, kunsttyve og andre bedragere med vold og grusomme dødsfald til følge.

Serien er skabt af Michael Koman og Andrew Weinberg, og blandt de medvirkende er Jack Wallace, Chris Elliott, Maria Thayer, Brett Gelman og Pete Gardner.

fredag 11. juni
*HBO Nordic
c1f70a86 e3b0 4481 9ab3 d07840b76622 1
Ny Sæson
Læs omtale

Adult Swim-serien, Eagleheart, følger sherif Chris Monsanto, der bekæmper kriminalitet med sine to kolleger, den tungnemme Brett og den regelrette Susie. De lægger sig ud med narkosmuglere, kunsttyve og andre bedragere med vold og grusomme dødsfald til følge.

Serien er skabt af Michael Koman og Andrew Weinberg, og blandt de medvirkende er Jack Wallace, Chris Elliott, Maria Thayer, Brett Gelman og Pete Gardner.

lørdag 12. juni
*HBO Nordic
a77eb6a2 2162 4eb3 ac62 56ed61e5939f
Ny Sæson
12 jun 2021
00:00
Læs omtale

Betty er en videreudvikling af den anmelderroste film, Skate Kitchen, fra 2018 af Crystal Moselle. Serien handler om en gruppe unge kvinder fra Lower East Side i New York, der forsøger at få en fod indenfor i skater-kulturens mandsdominerede verden.

Blandt de medvirkende er Dede Lovelace, Moonbear, Nina Moran, Ajani Russell og Rachelle Vinberg, der også alle var med i den originale film. Crystal Moselle har skrevet manuskript sammen med Lesley Arfin.

torsdag 17. juni
*HBO Nordic
97fe9a53 9604 43b0 b5b3 42b6f426c1f0
Ny Sæson
17 jun 2021
00:01
Læs omtale

Dave er baseret på den virkelige rapper og komiker, Dave Burd, der er bedre kendt under kunstnernavnet Lil Dicky. Dave er en neurotisk mand sidst i tyverne, der lever en forstadstilværelse og er overbevist om, at han bliver en af verdens største rappere. Nu skal han bare få sine nærmeste venner over på sin side, for med deres hjælp har han måske mulighed for at erobre verden. Serien er skabt af Jeff Schaffer og Lil Dicky.

*HBO Nordic
77070b47 0d0c 4b31 b560 8f2f9fed06fe
Læs omtale

Genera+ion blander drama og komedie og følger en dynamisk flok venner på en high school i USA. De unge hovedpersoner udforsker moderne seksualitet, udfordrer den gængse forestilling om, hvordan "man" skal opføre sig, og tester, hvad kærlighed, familieliv og venskaber betyder for dem. Det nye og forholdsvist ukendte cast består af Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell, Haley Sanchez, Uly Schlesinger, Nathan Stewart-Jarrett, Chase Sui Wonders, Justice Smith og Martha Plimpton. Serien er skabt af Daniel og Zelda Barnz, og Lena Dunham (Girls) har været med til at skrive manuskript og producere serien.

mandag 21. juni
*HBO Nordic
Rick and Morty Sæson 5
Ny Sæson
21 jun 2021
00:01
Læs omtale

Den nye sæson af den populære animationsserie Rick and Morty får eksklusiv premiere på HBO Nordic 21. juni. Femte sæson af Rick and Morty består af 10 episoder der kommer én episode om ugen.

Den Emmy-vindende animationsserie fra Adult Swim er skabt af Dan Harmon (Community) og Justin Roiland (Solar Opposites). Serien følger den sociopatiske og geniale videnskabsmand, Rick Sanchez, der tager sit kronisk angste barnebarn, Morty Smith, med på vilde eventyr i universet.

Serieskaberen, Justin Roiland, lægger stemme til begge hovedkarakterer, og de skuespillere, der lægger stemmer til resten af familien Smith, er Chris Parnell (Jerry Smith), Spencer Grammer (Summer Smith) og Sarah Chalke (Beth Smith).

Foruden Rick and Morty kan man også se en række andre, prisvindende animations- og live action-serier fra Adult Swim på HBO Nordic, blandt andre Robot Chicken og Samurai Jack. Adult Swim blev lanceret i 2001 og er et netværk under Warner Media, der primært henvender sig til unge voksne.

tirsdag 22. juni
*HBO Nordic
2105128 BioImages SummerLineUp 202x216 Illb.120649
Læs omtale

I sommeren 2020 blev den tidligere politibetjent, Joseph James DeAngelo, også kendt som Golden State Killer, dømt til livsvarigt fængsel for de 50 voldtægter og 13 mord, han begik i 1970'erne og 80'erne i Californien. Mange af de overlevende og ofrenes familiemedlemmer, der også var med i serien, I'll Be Gone In The Dark, fik ved den offentlige domfældningshøring i august 2020 endelig mulighed for at stå ansigt til ansigt med deres overfaldsmand og konfrontere ham med de forfærdelige forbrydelser.

fredag 25. juni
*HBO Nordic
The Good Fight Season 5
Ny Sæson Ugentligt Afsnit
25 jun 2021
00:01
Læs omtale

Da advokatfirmaet mister to dygtige medarbejdere, bliver Diane (Christine Baranski) nødt til at spørge sig selv, om det stadig giver mening for hende at hjælpe med at lede firmaet sammen med Liz (Audra McDonald). I mellemtiden bliver Marissa (Sarah Steele) og firmaet involveret i en mærkelig sag med Hal Wackner (Mandy Patinkin), der sætter sig for at åbne sin egen retssal i baglokalet af en kopibutik.

Foruden Christine Baranski, Audra McDonald og Sarah Steele medvirker også Michael Boatman, Nyambi Nyambi, Zach Grenier og Charmaine Bingwa, og Mandy Patinkin, kendt fra Homeland, er blandt gæstestjernerne i denne sæson.

Robert og Michelle King har skabt serien sammen med Phil Alden Robinson. King-parret fungerer også som executive producers sammen med Ridley Scott, David W. Zucker, Brooke Kennedy, Liz Glotzer, William Finkelstein, Jonathan Tolins og Jacquelyn Reingold.

Serien er produceret af CBS Studios i samarbejde med Scott Free Productions og King Size Productions. ViacomCBS Global Distribution Group står for den internationale distribution af serien.

Femte sæson af The Good Fight (10×60 minutter) får premiere 25. juni på HBO Nordic. Der kommer én episode om ugen.

De fire første sæsoner af The Good Fight er tilgængelige på HBO Nordic nu.

lørdag 26. juni
*HBO Nordic
Bosch season 7 1
Ny Sæson
26 jun 2021
00:01
Læs omtale

Harry Bosch fra drabsafdelingen i Los Angeles er ubønhørlig. Selv om han står over for trusler mod sig selv og dem, han elsker, helmer han ikke i kampen for retfærdighed. Men bag hans utrættelige ydre findes en mand, der forfølges af fortiden og slås for at forblive loyal overfor sit princip: "Alt eller intet." Serien er skabt med inspiration fra Michael Conellys bøger, og Conelly har også selv været med til at lave serien sammen med Eric Overmyer. Titus Welliver spiller titelrollen som Harry Bosch.

mandag 28. juni
*HBO Nordic
tenet poster vigtig
28 jun 2021
00:01
Læs omtale

Tenet er den seneste film fra mesterinstruktøren Christopher Nolan og følger en navnløs protagonist og spion (John David Washington), som er bevæbnet med ét eneste ord; Tenet. Han begiver sig ud på en mission, der skal sikre menneskehedens overlevelse og standse en forbryderorganisation med et mystisk, tidsforvridende våben.

Foruden Washington medvirker også Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Kenneth Branagh og Michael Caine.

onsdag 30. juni
*HBO Nordic
Legends of Underground
30 jun 2021
00:01
Læs omtale

Den prisbelønnede nigeriansk-amerikanske instruktør, Nneka Onuorah, og medinstruktør, Giselle Bailey, følger en gruppe unge LBGTQ+- nigerianere, der sammen har opbygget et såkaldt safe house i Harlem, New York. Dokumentarfilmen tager sit udspring, imens gruppen befinder sig i New York, men følger dem også, når de vender tilbage til Nigeria og et land, der i voldsom grad diskriminerer mod minoritetsgrupper.

mandag 12. juli
*HBO Nordic
The White Lotus HBO
Seriepremiere
12 jul 2021
00:01

The White Lotus (1:6)
Serie Drama, Komedie
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

The White Lotus følger en række forskellige hotelgæster og hotelpersonale i løbet af en uges luksusferie i paradis. Nogle af gæsterne er på familieferie, andre på bryllupsrejse og nogle tredje forsøger at (gen)finde sig selv. Alle gemmer de på deres egne indviklede historier, og for hver feriedag, der går, opstår der flere og flere problemer i paradis. Serien er filmet on location på den hawaiianske ø, Maui.

The White Lotus (6 x 60 min.) får premiere 12. juli på HBO Nordic. Der kommer én episode om ugen.

På rollelisten finder man Murray Bartlett (HBOs Looking), Connie Britton (Nashville), Jennifer Coolidge (2 Broke Girls), Alexandra Daddario (HBOs True Detective), Fred Hechinger (Eighth Grade), Jake Lacy (HBOs Girls), Brittany O’Grady (Little Voice), Natasha Rothwell (HBOs Insecure), Sydney Sweeney (HBOs Euphoria) og Steve Zahn (HBOs Treme).

Blandt gæstestjernerne er Molly Shannon (HBOs Divorce), Jon Gries (Dream Corp LLC), Jolene Purdy (WandaVision), Kekoa Kekumano (Aquaman) og Lukas Gage (HBOs Euphoria).

The White Lotus er skabt, skrevet og instrueret af Mike White, executive produceret af White selv, David Bernad og Nick Hall og co-executive produceret af Mark Kamine.

*HBO Nordic
30bc71d8 8d5a 4d89 a0c4 8af3cad31408
Ny Sæson
Læs omtale

Katharina af Aragonien er Spaniens prinsesse og er blevet lovet den engelske trone hele sit liv. Hun ankommer til det regnfulde England med sit storslåede og mangfoldige hof, deriblandt sine to hofdamer, Lina og Rosa. Da hendes ægtemand pludselig går bort, lader det til, at tronen glider Katharina af hænde, men så sætter hun næsen op efter at få fat i den nye tronarving, den kommende Kong Henrik Den Ottende. Serien er skabt af Emma Frost, og blandt de medvirkende er Georgie Henley, Charlotte Hope, Ruairi O' Connor, Laura Carmichael og Elliot Cowan.

mandag 26. juli
*HBO Nordic
qe
26 jul 2021
00:01

FLCL: Progressive
Serie Animation
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Animationsserien følger den 14-årige Hidomi, hendes klassekammerat Ide og de to overjordiske væsener, Jinyu og Haruha Raharu, som er fast besluttet på at udforske deres hemmelige evner. Men de står overfor et magtfuldt væsen, kendt som Atomsk, der kan sætte en stopper for deres planer. FLCL er en anime OVA-serie, der er co-produceret af Gainax og Production I.G. Serien er skabt og instrueret af Kazuya Tsurumaki og skrevet af Y?ji Enokido.

tirsdag 27. juli
*HBO Nordic
roswell new mexico season 2 news
27 jul 2021
00:01
Læs omtale

Roswell, New Mexico fortæller historien om den lille by, Roswell, hvor der på mystisk vis findes rumvæsener. Serien slår både på det romantiske og rørende og fortæller om en række personer, som føler sig udenfor og fremmedgjorte i den "normale" verden. Serien er en spin-off fra den originale serie, Roswell, fra 1999 og er skabt af Carina Adly MacKenzie. Blandt de medvirkende er Jeanine Mason, Nathan Parsons, Michael Vlamis, Lily Cowles og Tyler Blackburn.

UDVALGTE TILFØJELSER PÅ FILMHYLDEN OVER SOMMEREN

Tilgængelige fra 1. juni:

A Beautiful Mind
Ghost
Mother!
Things We Lost In The Fire
The Cider House Rules
Cold Mountain
Doubt
There Will Be Blood
The Godfather part I-IIII

Øvrige filmtitler, der bliver tilgængelige over sommeren:

Space Jam – kommer 4. juni
E.T.: The Extra-Terrestrial – kommer 11. juni
Dolphin Tale – kommer 18. juni
The Lego Batman Movie – kommer 25. juni

Kilde: HBO Nordic presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button