Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i januar 2021

HBO Nordic åbner det nye år med en serieklassisker, nemlig Venner. Du får blandt andet også nyt Euphoria særafsnit.

Filtrér oversigten

fredag 8. januar
A Discovery of Witches
8 jan 2021
00:00

A Discovery of Witches – sæson 2

Serie | Drama Fantasy | Ny Sæson
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

I første sæson af serien kom det frem, at den dygtige historiker på Bodleian-biblioteket i Oxford, Diana Bishop, var en heks. Hun kom utilsigtet til at fremmane et ældgammelt, forhekset manuskript, som skulle rumme hemmeligheden om de magiske væseners eksistens, og blev herefter kastet ud i et gådefuldt mysterium. I sæson 2 rejser Diana sammen med vampyren Matthew tilbage i tiden for at finde den såkaldte “Book of Life

mandag 18. januar
JUST MERCY Official Trailer
18 jan 2021
00:00

Just Mercy

Film | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

En gribende og tankevækkende sand historie om den unge advokat, Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) og hans historiske kamp for retfærdighed. Efter Bryan bliver uddannet ved Harvard, rejser han til Alabama for at forsvare uskyldigt dømte. Foruden Jordan medvirker også Jamie Foxx og Brie Larson. Filmen er baseret på en bog af Bryan Stevenson og adapteret af Destin Daniel Cretton og Andrew Lanham. Destin Daniel Cretton har instrueret.

Real Time with Bill Maher
18 jan 2021
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Bill Maher er vært for en spritny sæson af HBOs prisvindende komedie-talkshow Real Time with Bill Maher. Den skarptungede satiriker diskuterer aktuelle politiske emner med gæster fra begge fløje af det politiske spektrum.

tirsdag 19. januar
All American
19 jan 2021
00:00

All American – sæson 3

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Da en kommende stjernefootballspiller fra en highschool i det sydlige Los Angeles hyres til at spille for Beverly Hills High, begynder to familiers sejre, nederlag og kampe at kollidere, da to vidt forskellige verdener, Crenshaw og Beverly Hills, mødes. Serien er inspireret af den amerikanske professionelle footballspiller Spencer Paysingers liv. Blandt de medvirkende er Daniel Ezra, Greta Onieogou, Samantha Logan og Michael Behling.

Batwoman
19 jan 2021
00:00

Batwoman – sæson 2

Serie | Action | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Sæson to bringer en ny Batwoman i spil i skikkelse af Javicia Leslie, der har overtaget rollen fra Ruby Rose. Hun får sit at se til sammen med resten af The Bat Team, når de kæmper mod nye fjender. Foruden Leslie medvirker også Rachel Skarsten, Camrus Johnson, Nicole Kang, Megan Tandy og Christina Wolfe. Batwoman er skabt af Caroline Dries.

fredag 22. januar
Legacies Season 3 Promo (HD) The Originals spinoff
22 jan 2021
00:00

Legacies – sæson 3

Serie | Fantasy
Læs omtale

De ikoniske helte og skurke fra The Vampire Diaries og The Originals efterlod sig en arv bestående af vedvarende kærlighed og familiefølelse, og den fortsættes nu i Legacies – en spændende dramaserie, der fortæller historien om næste generation af overnaturlige væsener på Salvatore-skolen for de unge og talentfulde.

Kilde: HBO Nordic presse

I samme kategori

Back to top button