Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i januar 2021

HBO Nordic åbner det nye år med en serieklassisker, nemlig Venner. Du får blandt andet også nyt Euphoria særafsnit.
fredag 1. januar
*HBO Nordic
Friends HBO
1 jan 2021
00:00

Venner

Serie Komedie
Læs omtale

Den prisvindende komedieserie, Venner, får nyt nordisk hjem 1. januar, når samtlige episoder lander på HBO Nordic. Serien har ellers i en årrække været at finde på Netflix.

Med utallige Emmy- og Golden Globe-nomineringer og statuetter i bagagen er Venner en af vor tids mest ikoniske og skattede komedieserier. Serien kørte på TV fra september 1994 til maj 2004 og består af 236 episoder fordelt på 10 sæsoner.

Alle 236 episoder af serien er filmet på scene 24 i Warner Brothers’ studier i Burbank, Californien. De seks venner, der er seriens omdrejningspunkt, bliver spillet af Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer.

I løbet af seriens 10 sæsoner har der også været gæsteoptrædener fra nogle af Hollywoods største navne, blandt andre Brad Pitt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Paul Rudd, Tom Selleck, Bruce Willis, Kathleen Turner, Sean Penn, Gary Oldman, Ben Stiller, Winona Ryder og Julia Roberts.

Venner er skabt af Marta Kauffman og David Crane, der også fungerer som seriens executive producers sammen med Kevin Bright.

Venner består af 10 sæsoner, og alle sæsoner bliver tilgængelige på HBO Nordic 1. januar.

Komplet sæson starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 8. januar
*HBO Nordic
A Discovery of Witches
Ny sæson
8 jan 2021
00:00
Læs omtale

I første sæson af serien kom det frem, at den dygtige historiker på Bodleian-biblioteket i Oxford, Diana Bishop, var en heks. Hun kom utilsigtet til at fremmane et ældgammelt, forhekset manuskript, som skulle rumme hemmeligheden om de magiske væseners eksistens, og blev herefter kastet ud i et gådefuldt mysterium. I sæson 2 rejser Diana sammen med vampyren Matthew tilbage i tiden for at finde den såkaldte “Book of Life

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 11. januar
TIGER hbo
11 jan 2021
00:00
Læs omtale

Den nye HBO-dokumentar i to dele kaster lys over golffænomenet Tiger Woods og hele hans karriere samt den skandale, der fældede ham. Matthew Heineman og Matthew Hamachek instruerer, og den Oscar-vindende filmskaber, Alex Gibney, er executive producer.

Dokumentaren indeholder helt nye optagelser og afslørende interviews med nogle af dem, der kender Tiger Woods bedst, blandt andre Tigers tidligere caddie og nære ven, Steve Williams; golflegenden Sir Nick Faldo; Tigers første store kærlighed, Dina Parr; og Rachel Uchitel, kvinden i centrum for sexskandalen, der ændrede Tigers verden. Uchitel bryder for første gang tavsheden og medvirker i et længere interview om det famøse forhold til Tiger.

Oscar-vinder, Alex Gibney (Taxi to the Dark Side, The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley og Going Clear: Scientology and the Prison of Belief) er dokumentarens executive producer sammen med Sam Pollard, Stacey Offman, Richard Perello, Armen Keteyian og Jeff Benedict. Matthew Heineman og Matthew Hamachek, der begge var med til at lave den Emmy-vindende doumentar, Cartel Land, instruerer dokumentarens to dele.

Første del af Tiger får premiere 11. januar på HBO Nordic og anden del kommer ugen efter.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 18. januar
tileburnedin
18 jan 2021
00:00

Just Mercy

Film Drama
Læs omtale

En gribende og tankevækkende sand historie om den unge advokat, Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) og hans historiske kamp for retfærdighed. Efter Bryan bliver uddannet ved Harvard, rejser han til Alabama for at forsvare uskyldigt dømte. Foruden Jordan medvirker også Jamie Foxx og Brie Larson. Filmen er baseret på en bog af Bryan Stevenson og adapteret af Destin Daniel Cretton og Andrew Lanham. Destin Daniel Cretton har instrueret.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
*HBO Nordic
Real Time with Bill Maher
18 jan 2021
00:00
Læs omtale

Bill Maher er vært for en spritny sæson af HBOs prisvindende komedie-talkshow Real Time with Bill Maher. Den skarptungede satiriker diskuterer aktuelle politiske emner med gæster fra begge fløje af det politiske spektrum.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 19. januar
*HBO Nordic
Batwoman
Ny sæson
19 jan 2021
00:00

Batwoman – sæson 2

Serie Action, Adventure
Læs omtale

Sæson to bringer en ny Batwoman i spil i skikkelse af Javicia Leslie, der har overtaget rollen fra Ruby Rose. Hun får sit at se til sammen med resten af The Bat Team, når de kæmper mod nye fjender. Foruden Leslie medvirker også Rachel Skarsten, Camrus Johnson, Nicole Kang, Megan Tandy og Christina Wolfe. Batwoman er skabt af Caroline Dries.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
*HBO Nordic
All American
Ny sæson
19 jan 2021
00:00
Læs omtale

Da en kommende stjernefootballspiller fra en highschool i det sydlige Los Angeles hyres til at spille for Beverly Hills High, begynder to familiers sejre, nederlag og kampe at kollidere, da to vidt forskellige verdener, Crenshaw og Beverly Hills, mødes. Serien er inspireret af den amerikanske professionelle footballspiller Spencer Paysingers liv. Blandt de medvirkende er Daniel Ezra, Greta Onieogou, Samantha Logan og Michael Behling.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 22. januar
*HBO Nordic
Legacies
Ny sæson
22 jan 2021
00:00

Legacies – sæson 3

Serie Adventure, Fantasy
Læs omtale

De ikoniske helte og skurke fra The Vampire Diaries og The Originals efterlod sig en arv bestående af vedvarende kærlighed og familiefølelse, og den fortsættes nu i Legacies – en spændende dramaserie, der fortæller historien om næste generation af overnaturlige væsener på Salvatore-skolen for de unge og talentfulde.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 23. januar
*HBO Nordic
painting with john.214139
23 jan 2021
00:00

Painting with John

Dokumentar
Læs omtale

Dokumentarserien følger multikunstneren, John Lurie, der bedst slipper kreativiteten løs, når han kombinerer barnlighed og sjov og ballade med komplicerede kunstneriske teknikker. Lurie, der primært er kendt for sin musik, giver en slags meditativ vejledning i livet, og dokumentarserien er fyldt med smukke billeder og originalmusik. Det er Lurie selv, der har skrevet og instrueret serien.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
It's a Sin
Ny serie
23 jan 2021
00:00

It’s a Sin

Serie Drama
Læs omtale

Den nye, britiske dramaserie er skrevet og executive produceret af Emmy-nominerede Russell T. Davies (Queer as Folk, A Very English Scandal, Years and Years) og handler om et venskab mellem tre unge, homoseksuelle mænd i London i 1980’erne.

It’s a Sin består af fem episoder, der alle bliver tilgængelige 23. januar på HBO Nordic.

It’s a Sin følger Ritchie (Olly Alexander), Roscoe (Omari Douglas) og Colin (Callum Scott Howells), der alle tre flytter til London i begyndelsen af 1980’erne. I starten kender de ikke hinanden, men som serien skrider frem, bliver de en stor del af hinandens liv. Samtidig med, at de udlever deres drømme og ungdomseventyr, vokser AIDS-epidemien omkring dem, og snart bliver de udfordret på måder, de aldrig havde forestillet sig.

Foruden Olly Alexander, Omari Douglas og Callum Scott Howells medvirker også Neil Patrick Harris, Stephen Fry, Lydia West, Nathaniel Curtis, Keeley Hawes, Shaun Dooley og Tracy Ann Oberman.

Serien er produceret af RED Production Company via STUDIOCANAL og co-produceret af HBO Max. Foruden Russell T. Davies fungerer Nicola Shindler (Happy Valley, The Stranger) også som executive producer. Seriens internationale distributør er all3media.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 25. januar
*HBO Nordic
euphoria del 2
25 jan 2021
00:00
Læs omtale

De to nye særafsnit fungerer som en bro mellem første og anden sæson af den Emmy-vindende HBO-serie, Euphoria. Det første særafsnit fik premiere på HBO Nordic 7. december, og i det afsnit var det Rue (Zendaya), seerne fik lov at følge.

Det andet særafsnit, der har titlen “F*ck Anyone Who’s Not A Sea Blob”, følger Jules (Hunter Schafer) over juledagene, hvor hun ser tilbage på året, der er gået.

Schafer har selv været med til at skrive manuskript til afsnittet sammen med seriens skaber, Sam Levinson, og hun fungerer også som executive producer på dette afsnit. Levinson har instrueret både dette og det første særafsnit.

Ved Emmy-uddelingen tidligere i år vandt Zendaya prisen for bedste kvindelige hovedrolle i en dramaserie, og Euphoria vandt desuden for bedste make-up og bedste originale musik.

Foruden Sam Levinson er også Zendaya, Ravi Nandan, Kevin Turen, Drake, Future the Prince, Hadas Mozes Lichtenstein, Ron Leshem, Daphna Levin, Tmira Yardeni, Mirit Toovi, Yoram Mokady og Gary Lennon executive producers på serien.

Euphoria er produceret i samarbejde med A24 og er baseret på den israelske serie af samme navn, skabt af Ron Leshem og Daphna Levin fra HOT.

Det andet særafsnit af Euphoria får premiere 25. januar på HBO Nordic. Det første særafsnit kom ud den 7. december. Hele første sæson af serien er tilgængelig nu på HBO Nordic.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Kilde: HBO Nordic presse

I samme kategori

Back to top button