Streamingnyt

Nyt på HBO Nordic i februar 2021

HBO Nordic byder i februar på et par nye film blandt andet med Anne Hathaway og Ben Affleck. Se premierelisten herunder.
mandag 1. februar
*HBO Nordic
the lady and the dale
1 feb 2021
00:00
Læs omtale

En dokumentarserie i fire dele, produceret af Mark og Jay Duplass og instrueret af Nick Cammilleri og Zackary Drucker. Dokumentaren fortæller historien om Elizabeth Carmichael, en enestående entreprenør og professionel bondefanger, som blev kendt under oliekrisen i 1970’erne for sin unikke markedsføring af den trehjulede bil, The Dale.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
*HBO Nordic
tileburnedin 1
1 feb 2021
00:00

AXIOS

Dokumentar
Læs omtale

En nyhedsdokumentarserie med et nyt perspektiv på de emner, som former verden. Formatet er udtænkt og produceret af det innovative nyhedsselskab, Axios, ved Matthew O’Neill og Perri Peltz, og programserien har blandt andet bragt interviews med Donald Trump, Mark Suckerberg, Tim Cook og Elon Musk. Alle tre tidligere sæsoner er tilgængelige på HBO Nordic.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 3. februar
*HBO Nordic
fake famous documentary 650x450 1
3 feb 2021
00:00

Fake Famous

Dokumentar
Læs omtale

Dokumentaren er skabt af debutinstruktøren, Nick Bilton, der er tidligere journalist. Filmen udforsker influencers inden for SoMe-industrien gennem et innovativt, socialt eksperiment, hvor ??tre influencers fra Los Angeles med relativt få følgere på kort tid gøres kæmpestore ved hjælp af købte, falske følgere og en hær af såkaldte bots. De nyskabte "falske berømtheder" finder hurtigt ud af både fordelene og ulemperne ved den pludselige bevågenhed og nye livsstil.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 5. februar
*HBO Nordic
unnamed file
5 feb 2021
00:00

Locked Down

Film Komedie
Læs omtale

Ny HBO Max-film, instrueret af Doug Liman og med manuskript af Steven Knight. I hovedrollerne finder man Oscarvinder Anne Hathaway og Oscarsnominerede Chiwetel Ejiofor, der spiller parret Linda og Paxton. De havner i en tvungen lockdown, lige efter de har besluttet sig for at blive skilt, og det bliver derfor en stor udfordring for dem pludselig at skulle tilbringe al deres tid sammen. På rollelisten er der også blevet plads til Claes Bang, Ben Stiller, Ben Kingsley og Andreas Grant, der alle medvirker over zoom!

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 7. februar
*HBO Nordic
vitals.134845
7 feb 2021
00:00
Læs omtale

Vitals er en gribende og aktuel fortælling om livet på et sygehus i Barcelona under Corona-krisen. Serien består af tre episoder og udforsker de fysiske og følelsesmæssige udfordringer, som patienter og sundhedspersonale står over for – ikke bare på selve hosptalerne, men også derhjemme med deres familier. Serien er instrueret af Fèlix Colomer og er en spansk lokalproduktion fra HBO Europe.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 10. februar
*HBO Nordic
tileburnedin 2
10 feb 2021
00:00

The Way Back

Film Drama
Læs omtale

Jack Cunningham (Ben Affleck) var engang en lovende, ung basketspiller, men han trak sig fra sporten og endte et helt andet sted i livet. Nu arbejder Jack som konstruktør og kæmper med et alkoholmisbrug. En dag bliver han tilbudt at komme tilbage som træner for holdet på den samme skole, hvor han selv engang var stjerne, og han ser det som en chance for endelig at få oprejsning. Filmen er instrueret af Gavin O'Connor og skrevet af Brad Ingelsby. Foruden Affleck medvirker også Al Madrigal, Michaela Watkins og Janina Gavankar.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
*HBO Nordic
809cc929 8670 4044 bb51 370aca6dfd8d
10 feb 2021
00:00
Læs omtale

Inspireret af den afdøde kunstner og kurator, David Driskells, anmelderroste udstilling, Two Centuries of Black American Art, følger dokumentaren en række af de førende, afroamerikanske kunstnere i USA og deres inspirerende, visuelle arbejde. Blandt kunstnerne er Theaster Gates, Kerry James Marshall, Faith Ringgold, Amy Sherald og Carrie Mae Weems. Filmen er instrueret og produceret af Sam Pollard.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
lørdag 13. februar
*HBO Nordic
SCOOB
13 feb 2021
00:00

SCOOB!

Film Animation
Læs omtale

Scooby-Doo, Shaggy og resten af slænget står overfor det hidtil mest komplicerede mysterium – de skal befri spøgelseshunden Cerberus og stoppe en global “hundeapokalypse”. Midt i strabadserne går det op for dem, at Scooby-Dos skæbne er helt anderledes og mere storslået, end de nogensinde havde forestillet sig.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
tirsdag 16. februar
*HBO Nordic
maxresdefault 9
16 feb 2021
00:00
Læs omtale

Den prisvindende komiker, John Oliver, er tilbage med en ny sæson af Last Week Tonight with John Oliver – showet, der tilbyder et aktuelt og humoristisk blik på ugens nyheder og begivenheder. John Oliver giver sit unikke perspektiv og særlige syn på en række sociale, politiske og eksistentielle problemer, verden står overfor. Alle tidligere sæsoner af talkshowet er tilgængelige på HBO Nordic.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 17. februar
*HBO Nordic
Roger Bree wedding
Ny sæson
17 feb 2021
00:00

Outlander – sæson 5

Serie Fantasy
Læs omtale

På Claire Randalls bryllupsrejse går hun gennem en af de gamle stencirkler, der ligger spredt ud over de britiske øer, og pludselig transporteres hun tilbage i tid til Skotland anno 1743. Her bliver hun kastet ind i en række intriger, og hun anklages for at være spion. Da omstændighederne tvinger Claire til at gifte sig med en lovløs, forelsker hun sig i ham, og hun bliver splittet af sin loyalitet mod to mænd i forskellige tidsperioder. Med Caitriona Balfe, Sam Heughan, Duncan Lacroix, Tobias Menzies, Grant O'Rourke og Graham McTavish.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 18. februar
*HBO Nordic
loudermilk cast
Ny sæson
18 feb 2021
00:00

Loudermilk – sæson 3

Serie Komedie
Læs omtale

Serien følger Sam Loudermilk, en tidligere alkoholiker med en særdeles dårlig holdning, der arbejder som misbrugskonsulent. Han er ubønhørligt direkte og formår at gøre alle vrede. Selvom han har styr på sit alkoholmisbrug, bevæger tilværelsen sig oftest ét skridt frem og 12 tilbage. I hovedrollen som Sam Loudermilk ses Ron Livingston (Sex and the City, Boardwalk Empire), og derudover medvirker også Viv Leacock, Jackie Flynn, Timothy Webber, Brendan McNamara og Laura Mennell. Serien er skabt af Peter Farrelly og Bobby Mort.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
fredag 19. februar
*HBO Nordic
2 1911141034498 MommaNamedMeSheriff 105 dup 20190510
Ny sæson
19 feb 2021
00:00
Læs omtale

Momma Named Me Sheriff er en animeret sitcom, skabt af Will Carsola og Dave Stewart for Adult Swim. Serien er en spin-off til den populære animationsserie, Mr. Pickles (der også er tilgængelig på HBO Nordic) og handler om Old Towns fjollede sherif, der stadig bor hjemme hos sin mor, og hvis bedste ven er en dukke. Blandt de skuespillere, der lægger stemme til seriens figurer, er Brooke Shields, Dave Stewart, Frank Collison, Jay Johnston, Kaitlyn Robrock og Will Carsola.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
søndag 21. februar
*HBO Nordic
intro 1582290393
21 feb 2021
00:00
Læs omtale

Realitykomedie baseret på tv-serien, Impractical Jokers, med Brian Quinn, James Murray, Sal Vulcano og Joe Gatto – også kendt som The Tenderloins – i rollerne som dem selv. Foruden de fire komikere optræder også Paula Abdul, Jaden Smith og Joey Fatone i cameo-roller. Filmen er instrueret af Chris Henchy.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
mandag 22. februar
*HBO Nordic
ALLEN V. FARROW hbo
22 feb 2021
00:00

Allen v. Farrow

Dokumentar
Læs omtale

Allen v. Farrow er en ny dokumentar om forholdet mellem Woody Allen og Mia Farrow skabt af Kirby Dick og Amy Ziering. Første afsnit af Allen v. Farrow får premiere på HBO Nordic den 22. februar. Efterfølgende kommer der ét afsnit om ugen.

Den nye HBO-dokumentar i fire afsnit dykker ned i historien om en af ??Hollywoods mest berygtede og offentlige skandaler: Beskyldningerne om, at Woody Allen skulle have begået seksuelle overgreb, der involverede Allens og Farrows dengang syv-årige datter, Dylan, samt parrets forældremyndighedssag og afsløringen af ??Allens forhold til Farrows datter, Soon-Yi.

Dokumentaren fortæller historien ved hjælp af private videooptagelser, retsdokumenter og lydbånd med eksklusive, dybdegående interviews med Mia Farrow, Dylan Farrow, Ronan Farrow, ven af familien Carly Simon, anklager Frank Maco, efterforskere og andre førstehåndsøjenvidner. Det er første gang for flere af de medvirkende, at de taler offentligt om sagen.

Man får samtidig historien om, hvordan Allen og Farrow mødtes og blev et af Hollywoods ultimative “powercouples”, der lavede intet mindre end 13 film sammen. Allen blev fra starten af forholdet en faderfigur for Farrows børn, og siden fik de også selv børn sammen, men det celebre forhold viste sig altså at have en skyggeside.

Dokumentaren har desuden en række fremtrædende kulturelle personligheder med, der kigger tilbage på Woody Allens arbejde i en bredere sammenhæng og reflekterer over, hvordan afsløringer om kunstneres personlige liv kan føre til en revurdering af deres professionelle arbejde.

Det er de prisvindende filmskabere, Kirby Dick og Amy Ziering (On The Record), der har instrueret, og Amy Herdy og Jamie Rogers har produceret. Blandt dokumentarens executive producers er Kirby Dick, Amy Ziering, Dan Cogan, Tara Lynda Guber, Artemis Rising Foundation, Maiken Baird, Ian Darling, Steve Cohen & Paula Froehle, The Lozen Foundation, Debbie L. McLeod, Jenny Raskin og Geralyn White Dreyfous. Executive producers fra HBO er Sara Rodriguez, Lisa Heller og Nancy Abraham.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
onsdag 24. februar
*HBO Nordic
Superman and Lois
Ny serie
24 feb 2021
00:00

Superman and Lois

Serie Adventure
Læs omtale

Verdens mest berømte superhelt, Superman (Tyler Hoechlin), og journalisten, Lois Lane (Elizabeth Tulloch), står overfor en af ??deres største udfordringer nogensinde: at være arbejdende forældre i nutidens samfund.

Den helt nye serie, Superman & Lois, får premiere 24. februar på HBO Nordic dagen efter USA premieren.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
torsdag 25. februar
*HBO Nordic
snowfall 2017 1280x720 1
Ny sæson
25 feb 2021
00:00

Snowfall – sæson 4

Serie Drama
Læs omtale

Snowfall udspiller sig i den tid, hvor rygekokain begyndte at sprede sig som en epidemi i Los Angeles. Serien følger adskillige karakterer, der er på voldsom kollisionskurs, og hovedpersonen er den unge gadesælger, Franklin Sain (Damson Idris). I takt med, at bandevolden breder sig, er spørgsmålet, om Franklin kan genvinde kontrollen med sin forretning og forhindre total krig i gaderne? Foruden Damson Idris medvirker også Sergio Peris-Mencheta, Emily Rios, Carter Hudson, Isaiah John og Filipe Valle Costa. Serien er skabt af Eric Amadio og John Singleton.

starlist LoadingTilføj Favoritlisten
Kilde: HBO Nordic presse

I samme kategori

Back to top button