Streamingnyt

Nyt på DRTV streaming i uge 51

Der er masser af underholdning i juleugen på DRTV. Du får film, serier, dokumentarer og meget mere.

Filtrér oversigten

mandag 20. december
DR Tema Film danske
20 dec 2021
00:00
Læs omtale

Mellem jul og nytår vil der være et stort udvalg af sjove danske film på DRTV.

Se eller gense Anders Thomas Jensens Mænd og høns med Mads Mikkelsen, Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro. Kan man ikke få nok af Mads Mikkelsen, finder En kort en lang også vej til DRTV, mens en solbrændt Nikolaj Lie Kaas også vil kunne opleves i Solkongen.

Også Nicholas Bro dukker op i endnu en sjov dansk film, nemlig Dræberne fra Nibe, mens to af Anders Matthesens klassikere Ternet Ninja og Sorte kugler også vil kunne give et godt grin i juleferien.

Af de mere nostalgiske sjove danske film kan nævnes Kærlighed ved første hik. Har de allerede nævnte ikke vakt interesse eller aktiveret lattermusklerne, så er der også mulighed for at se Ditte & Louise og Hella Joofs to klassikere Oh Happy Day og All Inclusive.

Danske klassikere og fede film på Ultra DR TV
Læs omtale

Julen står for døren og i den anledning præsenterer Ultra en række film til børn og unge. Se Anders Matthesens animation Ternet Ninja, der både introducerer nye karakterer og samler nogle af de velkendte karakterer fra Matthesens univers. Eller fortab dig i klassikere som Kærlighed ved første hik, Skammerens datter 2, Klatretøsen og nyere film som Hacker.

Den fantastiske historie om pigen
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Hun blev født af fattige forældre, voksede op i en baggård i Randers, blev givet væk til en omrejsende gøgler-dronning og endte med at blive den smukkeste stjerne i verdens største cirkus. I dag er Norma Fox 95 år og bor i et lille hus i udkanten af cirkusbyen Sarasota i Florida. DR2 fortæller den eventyrlige og tragiske historie om en ægte cirkusprinsesse, som kun de færreste i Danmark har hørt om.

En seriemorder banker på DR TV
20 dec 2021
06:00
Læs omtale

Australsk dokumentarserie fra 2020.

Fra 1959 til 1963 terroriserede en mystisk mand Perth, Australien. I månedsvis stjal, skød, stak, kvalte og kørte han andre over på den mest bestialske måde. To unge, uskyldige mænd endte i fængsel for forbrydelserne. Her dykker vi ned i den uhyggelige sag om seriemorderen, der blev kendt som The Night Caller.

Se alle afsnit den 20. december kl 06:00 på DRTV.

Grace: Dødflot DR TV
20 dec 2021
06:00

Grace: Dødflot

Serie | Krimi
Læs omtale

En tidligere skolelærer findes død under mystiske omstændigheder. Kriminalkommissær Roy Grace tvivler på, at det er en overdosis, som først antaget. Da endnu en mordsag dukker op, kastes Grace og kollegaen Branson ud på dybt vand. Graces utraditionelle arbejdsmetoder har tidligere givet ham problemer. Tiden løber, og Grace får svært ved at overbevise sine chefer om, at en forrykt, sadistisk seriemorder muligvis er på spil.

Se første afsnit fra den 20. december kl. 06:00 på DRTV.

torsdag 23. december
Den store julebagedyst 2021 DR TV
23 dec 2021
06:00
Læs omtale

Julebagedystens deltagere er denne gang årets otte skønne juniorbagere – sat sammen i par. Der er garanti for masser af julestemning og eminent samarbejde, når parrene bager, smager og kæmper sig igennem udfordringerne. De skal trylle med glasurdekoration på lækre julesmåkager og præsentere dem i en hjemmelavet, hyggelig "julescenografi". Mesterværksudfordringen giver rig mulighed for at vise alle talenter, når det gælder julede smage og masser af kreativ pynt. Og så har dommer-Katrine designet en hemmelig udfordring, som kræver et teamwork i top – inden der kan kåres et vinderpar.

Se programmet fra den 23. december kl 06:00 på DRTV.

fredag 24. december
The Larkins - Trailer - ITV
24 dec 2021
06:00

The Larkins

Serie | Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Britisk komediedrama fra 2021.

Familien Larkin bor i det idylliske Kent i England i 1958. Alt er fryd og gammen – indtil Charley kommer for at opkræve familiens manglende skat – som de aldrig har betalt. Men så møder han Mariette.

Se alle seks afsnit fra den 24. december kl. 06:00 på DRTV.

lørdag 25. december
DR3 præsenterer: Musikåret 2021 DR TV
25 dec 2021
06:00
Læs omtale

Højdepunkter fra musikkens verden i 2021.

2021 har været endnu et svært år at være musiker i. Nedlukningen af spillesteder og aflysningen af festivaler fortsatte langt ind i et år, der heldigvis også har budt på masser af god musik. DR3 giver dig et overblik over de vigtigste tendenser og den musik, der har fyldt på streamingtjenesterne, i radioen og på TikTok. Kom med Drew Sycamore til P3 Guld, med Tobias Rahim i studiet – og mød to danske producere, der fik landet beats hos de helt store amerikanske rappere under coronakrisen. Og så kaster Lasse Dein fra DR’s satireredaktion sit blik på de største tendenser og hits fra i år.

Excerpt From Freddie Mercury The Final Act Documentary 📸 © ctto
25 dec 2021
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentar fra 2021.

I 1986 var Queen det største rockband i verden. Bandet spillede to magiske koncerter på Wembley Stadium i London. Men bagefter ville Freddie ikke optræde mere. Han dør af aids i 1991 – kun 45 år gammel. Her fortæller de allernærmeste om det sidste kapitel i Freddies liv, og hvordan Queen efter hans død afholdt en af historiens største koncerter for at hylde deres ven og øge bevidstheden omkring HIV og aids.

Kongens hemmelige elsker DR TV
25 dec 2021
06:00

Kongens hemmelige elsker

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Svensk dramaserie fra 2021.

Kurt Haijby kan ikke få en spiritusbevilling til sin restaurant i 1930’ernes Stockholm, og går til kongen. Da han møder Gustav V, tændes en gnist, og de indleder et ekstremt hemmeligt forhold – i en tid, hvor homoseksualitet er en forbrydelse, og monarkiet er politisk truet. Da Haijbys kone vil skilles, og som grund angiver sin mands utroskab med kongen af Sverige, ruller historien. Det fører til en af de værste retslige skandaler i Sveriges historie.

Se alle fire afsnit fra den 25. december kl. 06:00 på DRTV.

Du kan læse mere om baggrundshistorien her hos DR

søndag 26. december
Landsholdet bag kulissen DR TV
26 dec 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Få optagelser og interview med landsholdet, du aldrig har set før. Holdet har i 2021 klaret sig igennem voldsomme oplevelser – og opnået store resultater. Simon Kjær, Joakim Mæhle, Thomas Delaney, Kasper Schmeichel m.fl. giver i helt nye interview deres forklaring på succesen, og hvorfor de er sikre på, de bliver verdensmestre i Qatar.

Ondskaben i os II DR TV
26 dec 2021
06:00

Ondskaben i os II

Dokumentar
Læs omtale

Amerikansk dokumentarserie fra 2021.

"Når vi får fat på jer, fodrer vi dronning Sherry med din kone." Da dommedags-prepper Steve Mineo bliver smidt ud af Sherry Shriners sekt, forsøger han at beskytte sin kone Barbara Rogers mod chikane og online-trusler. Men han ender selv med at dø. Dyk ned i en verden af reptiler, konspirationer og en sekt, der tror på, at rumvæsener vil udslette menneskeheden.

Se alle afsnit den 26. december fra kl. 06:00.

Kilde: DR presse

Image
Annonce

I samme kategori

Back to top button