Streamingnyt

Nyt på DRTV streaming i uge 45

Uge 45 premiererne på DRTV byder på en masse dokumentar programmer og du får også Døden på stranden, en ny britisk krimiserie. Læs mere herunder.

Filtrér oversigten

mandag 8. november
Den sidste mink DR TV
8 nov 2021
06:00

Den sidste mink

Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Den 4. november 2020 fik minkavler Henning Christensen og hele familien et chok. Mette Frederiksen bekendtgjorde på et pressemøde, at alle mink i Danmark skulle aflives. Dermed fjernede hun livsgrundlaget hos familien Christensen, som har levet af minkavl i mere end 50 år.
DR Dokumentar har fulgt familien fra de hektiske dage, hvor de skulle aflive 93.000 dyr, til i dag, hvor de forsøger at finde et nyt livsgrundlag.
Samtidig undersøger DR Dokumentar baggrunden for aflivningen, som stadig er et af de mest betændte politiske emner i Danmark.

Se dokumentaren fra den 8. november kl. 06:00 på DRTV.

Gaden hvor det offentlige forsvandt DR TV
8 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Gadelyset forsvinder, en nabo er hårdt ramt af stress, mens en dement genbo skal akut på plejehjem. Udfordringer og udgifter står i kø på en lille østjysk gade, hvor beboerne har sagt ja til at deltage i et eksperiment. De slipper for at betale skat i tre uger og skal i stedet selv prioritere, hvilke udgifter fællesskabet vil dække, og hvilke hver enkelt beboer selv må betale.
Gaden bliver sin egen lille kommune, som sammen skal løse problemerne. Men det gode naboskab bliver udfordret, når økonomien ikke rækker, og dilemmaerne hober sig op.
Vært: Jacob Kragelund

Se begge afsnit fra den 8. november kl. 06:00 på DRTV.

Mishas historie: Overlevede blandt ulve DR TV
8 nov 2021
06:00
Læs omtale

Britisk dokumentar fra 2021.

Som lille pige undslap Misha Holocaust ved at flygte ud i skoven. Her boede hun blandt ulve i årevis og overlevede ved at spise insekter og ådsler, mens hun ledte efter sine deporterede forældre. Da hun blev voksen, skrev hun en selvbiografi, der tog verden med storm. Indtil historien begyndte at smuldre. Hvem er Misha? Og hvad er den sande historie?

Se dokumentaren fra den 8. november kl 06:00 på DRTV.

Stol på mig - historien om en svindler DR TV
8 nov 2021
06:00
Læs omtale

Norsk dokumentar fra 2021.

Han tog Norge med storm. Waleed Ahmed startede sit eget selskab som 18-årig. I medierne blev han hyldet som en begavet iværksætter og fik tilnavnet Norges Mark Zuckerberg. Det gav ham adgang til politikere, diplomater og kongelige, men karrieren blev kort. Ahmed blev anholdt af FBI og idømt 11 års fængsel for international svindel. Her dykker vi ned i hans mange løgne.

Se dokumentaren fra den 8. november kl 06:00 på DRTV.

fredag 12. november
Halalbønderne DR TV
12 nov 2021
06:00

Halalbønderne

Serie | Komedie
Læs omtale

Norsk komedieserie fra 2021.

Marwan er bange for at miste forældremyndigheden over sin datter. Han søger tilflugt hos sin ven Adil, som er ved at flytte fra Oslo ud på en idyllisk bondegård sammen med Khabib og Tariq. Marwan ved ikke, at Adil og hans venner har ganske andre planer end at drive landbrug. Tingene går dog ikke helt som planlagt, for alt fra nysgerrige naboer over hjælpsomme kommunalarbejdere til en kæmpe flok geder truer med at stikke en kæp i hjulet for vennerne.
Den norske komedieserie ’Halalbønderne’ modtog både ungdomsprisen for bedste serie og prisen for bedste skuespiller-ensemble ved den prestigefulde tv-festival i Cannes.

Se alle 8 afsnit fra den 12. november kl 06:00 på DRTV.

Over grænsen - Sæson 2 DR TV
12 nov 2021
06:00

Over grænsen – Sæson 2

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Dansk DR Ultra fiktionsserie.

Alberte har det hele. Masser af veninder, en spirende forelskelse og udsigten til at skulle på sin første udenlandstur uden forældre. Men det hele går selvfølgelig galt. Presset af ideen om, hvad andre forventer af hende, overskrider hun både andres og sine egne grænser. Få dage inden turen er Alberte blevet upopulær, da hun har fået lukket årets fest. Nu har hun desperat brug for at genvinde popularitet for ikke at føle sig helt alene.

Se de første tre afsnit fra den 12. november kl. 06.00. Herefter publiceres yderligere tre afsnit hver lørdag.

lørdag 13. november
P3 Guld DR TV
13 nov 2021
06:00

P3 Guld

Underholdning
Læs omtale

Dansk awardshow fra 2021.

P3 har taget det festlige tøj på og skruet op for musikken, for nu skal der uddeles tre af de vigtigste priser i dansk musik. I en times festfyrværkeri spilles der med musklerne, når vi skal høre det bedste nye danske musik og grine og græde med de bedste venner fra P3, alt imens salen summer af spænding for at finde ud af, hvem der vinder aftenens priser.

Se programmet fra den 13. november

Titanic i kapløb med tiden DR TV
13 nov 2021
06:00
Læs omtale

Fransk dokumentar fra 2020.

Hun er alle dybhavsudforskeres hellige gral. Siden Titanic sank i 1912, har det legendariske skib fascineret historikere og forskere. Men de seneste ekspeditioner ned i dybet har afsløret en ny trussel. Bakterier angriber vraget og fortærer hundredvis af kilo jern om dagen. Her afslører nye 3D-animationer vragets udvikling – og hvordan hun går i opløsning. Vil det legendariske skib forsvinde for altid?

Se dokumentaren fra den 13. november kl 06:00 på DRTV.

søndag 14. november
Forbandede film - myterne bag de største gys DR TV
Læs omtale

Amerikansk dokumentarserie fra 2020.

Flyulykker, bombeangreb og mystiske dødsfald. Denne serie udforsker rygterne og myterne bag nogle af Hollywoods mest forbandede gyserfilmsproduktioner.

Se alle 5 afsnit fra den 14. november kl. 06.00 på DRTV.

Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo - ny sæson DR TV
14 nov 2021
06:00
Læs omtale

DR er tilbage med fem nye episoder af programserien Pludselig boede jeg hos Sussi og Leo.

Selvom der er lidt for mange nøgne kvinder og skøre pligter hos Sussi og Leo, elsker Lukas stadig at bo hos dem. Men hans mor vil flytte derfra og have Lukas med!

Se alle afsnit fra den 14. november kl. 06.00 på DRTV.


Image

I samme kategori

Back to top button