Streamingnyt

Nyt på DRTV streaming i uge 44

Uge 44 premiererne på DRTV byder blandt andet på premiere på en ny britisk thrillerserie. Læs mere herunder.

Filtrér oversigten

mandag 1. november
Kenya på egen krop DR TV
1 nov 2021
06:00

Kenya på egen krop

Underholdning
Læs omtale

Jonas har lavet en serie om Kenya, selvom han ikke må rejse derned på grund af corona. Men det stopper ham ikke i at bo i slummen, svede i en ørken, løbe som de vildeste kenyanske maratonløbere og meget andet. Jonas har nemlig en mission om at mærke Kenya på sin egen krop, og det kommer til at gøre nas.

Se alle afsnit fra den 1. november kl 06:00 på DRTV.

tirsdag 2. november
Sådan overlever du et voldeligt forhold DR TV
2 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021.

Skær i dig selv, eller få bank. Mies ekskæreste gav hende to valgmuligheder. Nu bor hun ligesom Zandra på et krisecenter et hemmeligt sted i Danmark. Louises ekskæreste stak hende 11 gange med en kniv, inden han smed hende ud ad vinduet fra 2. sal. Selvom Mie, Zandra og Louises historier er vidt forskellige, så er der særligt én ting, de har til fælles. De vil skåne andre for den smerte, de selv har gennemgået. Derfor går de nu sammen for at dele ud af deres vigtigste tanker og råd, når de fortæller os alt det, de ville ønske, de selv havde vidst.

Se alle afsnit fra den 2. november kl 06:00 på DRTV.

onsdag 3. november
Gåden om Danmarks første konge DR TV
3 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021.

Historiker Cecilie Nielsen går på jagt efter svaret på, hvem Danmarks første konge egentlig var. Hvorfor er det, at vi siger, at det var Gorm og Harald? Hvad ved vi egentlig om dem? Hvor havde de deres magt fra? Mon det vil være muligt at finde et navn før dem?
I forsøget på at finde svar undersøger Cecilie steder og arkæologiske fund, som har forbindelse til magtens udvikling i vikingetiden, herunder jellingemonumentet, ringborgen Trelleborg, wodan-mønter fra Ribe, de frankiske rigsårbøger, et muligt uopdaget magtanlæg på Falster og plyndrede grave i hele Skandinavien.

Se alle afsnit fra den 3. november kl 06:00 på DRTV.

fredag 5. november
Fremtidens havnebyer DR TV
5 nov 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Hvordan kan vi blive boende i vores byer, når havet stiger? Er vandtætte huse bedre end høje mure, der skærmer for udsigten? Eller skal vi trække os helt tilbage og op i landet? Skybrud har længe været et problem, men stormflod vil blive langt værre. Danmarks ti største byer er havnebyer, og de skal vælge, hvordan de vil beskytte sig mod fremtidens stigende havvand.

Se dokumentaren fra den 5. november kl 06:00 på DRTV.

OFFICIAL Trailer | ITCH Series 1 (2020)
5 nov 2021
06:00

ITCH

Serie | Børn
Læs omtale

Der foregår noget mærkeligt i Seaburgh. En bådeksplosion og en række døde fisk, der skyller op på kysten, får alle til at tale. Da Itch og hans venner får mistanke om at det er det onde selskab Greencorp står bag, går de i gang med at forsøge at afdække sandheden.

Se alle afsnit fra den 5. november kl 06:00 på DRTV.

Vigil | Trailer - BBC
5 nov 2021
06:00

Vigil – Døden i dybet

Serie | Thriller | Seriepremiere
Læs omtale

Britisk thrillerserie fra 2021.

En atomvåbenbevæbnet ubåd. Et gådefuldt mord. Og en efterforskning med livet som indsats. Da et besætningsmedlem findes død på den britiske ubåd Vigil, sendes Glasgowstrømeren Amy Silva ud til det flydende gerningssted for at undersøge sagen. Men den erfarne politikvinde kan ikke lokke mange oplysninger ud af bådens mandskab. Og pludselig opstår der en trussel, der overskygger hendes efterforskning.
Dyk med ned i dybet i den nervepirrende britiske thrillerserie, der udløste topkarakteren fem stjerner fra avisen The Guardians anmelder.

Se alle afsnit fra den 5. november kl 06:00 på DRTV.

lørdag 6. november
Jagten på regnbuens farver DR TV
6 nov 2021
06:00
Læs omtale

Et actionfyldt eventyr med Motor Mille og Hr. Skæg.

Motor Mille og Hr. Skæg opdager, at regnbuen er begyndt at miste sine flotte farver. Hvis farverne forsvinder fra regnbuen, så bliver Ramasjang og hele verden fuldstændig grå og trist! Deres venskab kommer på en hård prøve, når de drager på en hæsblæsende mission for at redde regnbuen farver.
Serien er produceret i forbindelse med Børnenes Ulandskalender.

Se de første to afsnit fra lørdag d. 6. november kl 06:00 på DRTV


Image

I samme kategori

Back to top button