Streamingnyt

Nyt på DRTV streaming i uge 41

Uge 41 premiererne på DRTV er ned fokus på nye dokumentarer. Læs mere herunder.

Filtrér oversigten

mandag 11. oktober
Amok-aktie på himmelflugt - kampen om GameStop DR TV
Læs omtale

Amerikansk dokumentar fra 2021

Computerspilkæden GameStop skabte så meget kaos på aktiemarkedet, at det tvang store hedgefonde i knæ. Hvordan kunne det ske? Her følger vi forskellige mennesker, der i løbet af 2020 blev bragt sammen på grund af deres interesse i GameStops fremtid. Nogle havde investeret i kædens aktie, andre spekulerede i den. Mens kædens ansatte stolede på, at virksomheden ville udbetale deres løn på et tidspunkt, hvor millioner af mennesker gik fallit og blev arbejdsløse.

De fremmede i Karl Oves Paradis DR TV
11 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentar fra 2021.

Der er bekymring på Ærø, når to centre for uledsagede drenge åbner i løbet af 2015. Her midt i Det Fynske Øhav udspiller der sig en relationshistorie, som Helle Toft Jensen har dokumenteret gennem fem år med sit kamera. Vi møder Karl Ove, som er meget skeptisk, "mama" Rie, som ansættes på centeret, unge Emma, der bliver frivillig, Rita, som tager Hamed under sine vinger, matrosen Hans og Lennart, som er politibetjent og i kommunalbestyrelsen for Venstre. Og vi er vidne til flere drenges liv, mens de søger at skabe sig en tilværelse i venten på svar på deres asylsag.

Det store bevægelseseksperiment DR TV
11 okt 2021
06:00
Læs omtale

Stort dansk livsstilseksperiment fra 2021

Jacob Riising har en mission. Han skal få børn på en helt almindelig, dansk folkeskole til at bevæge sig mere. Alt skal testes af. Men missionen møder modstand allerede fra start.

tirsdag 12. oktober
To til en trekant DR TV
12 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk dokumentarserie fra 2021

Jesper elsker kvinder og kan score stort set hvem han vil! Men for ham er det at score ikke kun for sjov! Det er en kunst og en livsstil. Jesper er nemlig pickup artist og hele hans identitet handler om at “game”. Men selv en pickup artist har brug for ægte kærlighed, og han har mødt sin drømmekvinde i kæresten Fabiola. De er det perfekte match, fordi Fabiola også elsker kvinder, og de kan dyrke pickup sammen. Men Jesper og Fabiola er i fare for at blive adskilt, fordi noget truer deres liv sammen.

Se alle tre afsnit fra den 12. oktober kl 06:00 på DRTV

fredag 15. oktober
The North Water - Official Exclusive Trailer (2021) Colin Farrell, Jack O'Connell
15 okt 2021
06:00

The North Water

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Stå til søs med Colin Farrell og danske Roland Møller i det fejende flotte, ultrabarske hvalfangerdrama ’The North Water’.

Serien bygger på Ian McGuires kritikerroste roman ’Nordhavet’. Meget af den er filmet i Ishavet nord for Svalbard – længere mod nord end nogen tidligere dramaproduktion er blevet indspillet, ifølge filmholdet.

Se alle fem afsnit fra den 15. oktober kl. 06:00 på DRTV.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The North Water – det handler den om

Nordengland, 1859. Den tidligere feltlæge Patrick Sumner er på flugt fra sin fortid og stævner ud med en hvalfangerbåd, der har kurs mod Arktis. Rejsen bliver en kamp for overlevelse i en verden af blod og is. Den nådesløse natur matches af de rå besætningsmedlemmer, ikke mindst den brutale harpunér Henry Drax. Samtidig har skibets ejer og kaptajn en hemmelig plan, der skal sikre, at rejsen bliver profitabel, uanset hvor mange hvaler besætningen fanger.

Serien er produceret af See-Saw Films og Rhombus Media for BBC.

lørdag 16. oktober
Æblefest på DR2 - helt ind til kernen DR TV
16 okt 2021
06:00
Læs omtale

Dansk kulturprogram fra 2021

DR2 inviterer til fest for en af de mest fantastiske frugter. der findes. Æblet. Den vigtigste frugt i verdenshistorien. Den elskelige frugt får fuld taletid i to timer på DR2, når Frank Erichsen, sammen med de ypperste forskere og æblekendere i landet, borer sig helt ind til kernen af, hvad æbler kan, hvad de har betydet for verdenshistorien, hvor de oprindeligt kommer fra, hvordan de forædles, og hvilke der smager bedst. Tusindvis af danskere stimler sammen med kurve fulde af havens æbler, de vil lære at kende og lave æblekage, æblesmør, æblemost og æblecider af. Æbler skal presses i hjemmebyggede og professionelle æblepressere, de skal moses og smages, og når festen er slut, har danskerne måske fået en ny yndlingsæblesort.

søndag 17. oktober
MTV - Kanalen der formede en generation DR TV
17 okt 2021
06:00
Læs omtale

Amerikansk dokumentar fra 2019.

Det var banebrydende og nyskabende. I 1981 tonede en ny musikkanal frem på fjernsynsskærmen. Navnet var MTV – og den blev hurtigt et samlingspunkt for unge mennesker. For første gang havde kunstnere og filmskabere en 24-timers platform, hvor de kunne vise deres talenter frem. Her fortæller netværkets grundlæggere, vj's, kunstnere og journalister historien om musik-tv-kanalen, der kom til at definere en hel generation.

Du kan løbende følge med i DRTV streaming premierer i vores kalender her


Image

I samme kategori

Back to top button