Streamingnyt

Nyt på discovery+ i august 2021

Discovery+ har sæson premiere på velkendte formater her i august. Du får også den nye danske komedieserie Fars Drenge.

Filtrér oversigten

onsdag 28. juli
virkelighedens rejsehold
28 jul 2021
21:00

Virkelighedens Rejsehold

Kanal 5
Underholdning
Læs omtale

‘Virkelighedens Rejsehold’ har premiere i dag på discovery+ og på Kanal 5. På Discovery+ kan du allerede nu se de første to afsnit.

Rejseholdet blev nedlagt i 2010 efter en større omstrukturering og nedskæring. Beslutningen har siden været meget omdiskuteret. For nyligt er det vedtaget, at Rejseholdet genopstår i en ny udgave, og derfor er den nye discovery+ serie særdeles aktuel. En række af de tidligere efterforskere, betjente og specialister er samlet for første gang for at se tilbage på deres job som nogle af landets allerbedste, der opklarede sager, ingen andre kunne opklare.

I den nye serie ‘Virkelighedens Rejsehold’ kommer vi tættere på de mennesker, der viede deres liv til at opklare drabssager, når vi bl.a. møder tidl. souschef for Rejseholdet Kurt Kragh, tidl. vicekriminalinspektør Hans Jørgen Bonnichsen, tidligere chef for Rejseholdet Per Kanding, Rigspolitichef Torsten Hesselbjerg og mange flere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det er indlysende, at man skal have en bestemt personlighed og ikke mindst en forstående og selvstændig kone, for at kunne leve under de vilkår, der er i Rejseholdet. Det er bestemt ikke alle, der ville kunne leve under de forhold, hvor man skulle ændre livsstil fra den ene dag til den anden, og havde op til 200 rejsedage om året. Der er kolleger, som jeg har været mere sammen med end min kone gennem de 27 år, jeg var på Rejseholdet, siger tidligere souschef for Rejseholdet, Kurt Kragh.

Efter knap 20 år vender Rigspolitiets Rejsehold tilbage. En beslutning Kurt Kragh bakker op om.

– Rejseholdet blev nedlagt i 2010 som en direkte konsekvens af den forfejlede politireform, hvor man gik fra 54 til 12 politikredse. Det lå implicit i reformen, at de nye politikredse skulle kunne klare sig selv. Det er vist gået op for alle, at det aldrig kom til at virke, så derfor er der både et folkeligt og politisk ønske om at reetablere rejseholdet. En rigtig god ide, som naturligvis kræver, at man finder de rette politifolk, siger Kurt Kragh.

Hos Discovery glæder man sig til, at der for første gang sættes fokus på Rejseholdet og det sammenhold, der var blandt kollegerne, som var medvirkende til det fantastiske samarbejde.

– Rigspolitiets Rejsehold – afdeling A – som tog sig af særligt svære sager om personfarlig kriminalitet var og er stadig i dag legendarisk. I denne serie vil man opleve, både hvordan de med hver deres spidskompetencer gik ind og opklarede komplicerede drabssager, men man får også et helt unikt og ikke tidligere set indblik i deres sammenhold, venskab, konflikter, sejre og nederlag. Efter min mening var ”Rejseholdet” med til at skabe fundamentet for danskernes store interesse for kriminalstof og særligt for drabssager, og med dette program viser vi hvorfor, siger Executive Producer hos Discovery Tine Røgind Quist.

Hans Jørgen Bonnichsen husker også tilbage på tiden og sammenholdet i Rejseholdet som helt speciel.

– Helt overordnet var det den lykkeligste periode, jeg har haft i min polititilværelse. Hvis jeg havde ni liv, så skulle de næste otte liv også tilbringes på Rigspolitiets Rejsehold, så glad var jeg for det, siger tidl. Vicekriminalinspektør Hans Jørgen Bonnichsen.

mandag 9. august
fars drenge kanal 5
9 aug 2021
00:06

Fars drenge

Serie | Dansk Komedie | Seriepremiere
Læs omtale

Discovery Networks har 9. august premiere på en ny dansk komedieserie. ‘Fars Drenge’ er en versionering af den norske successerie ‘Hvite Gutter’, som nu kører på femte sæson i Norge.

I ‘Fars Drenge’ møder vi de fire venner Pelle, Oliver, Jens og Mathias, der bor sammen i Pelles store lejlighed på Frederiksberg Alle. Drengene har hængt sammen som ærtehalm siden gymnasietiden, men selvom de nærmer sig de 30 år, er de ikke rigtigt kommet videre. For Pelles far er styrtende rig og meget generøs, så drengene bekymrer sig hverken for fremtiden, uddannelse eller om at stifte familie. Deres største bekymring er, hvor den næste fest er.

Men når voksne mænd opfører sig som teenagere, kolliderer det ofte med resten af verden. Det er pinligt og akavet – men drengenes stærke venskab gør samtidig, at de er umulige ikke at holde af.

I rollerne som de fire venner ses Allan Hyde som Pelle (’True Blood’, ’Skammerens datter’, ’Sommeren ’92’, ’Juleønsket’, m. fl.), Alexander Clement som Oliver (’29’, ’Perfekte steder’, m.fl.) Lue Dittman Støvelbæk som Jens (’Badehotellet’, ’De forbandede år’, m.fl.) og Aske Bang som Mathias (’Badehotellet’, ’Perfekte steder’, Doggystyle’ m.fl.). Herudover byder serien på et væld af gæsteskuespiller samt en gæsteoptræden fra en stor, dansk rapduo.

Fars drenge – det handler den om

Oliver, Mathias, Jens og Pelle er bedste venner, og det har de sådan set været i mange år, lige siden de flyttede sammen efter studentereksamenen i en stor herskabslejlighed på Frederiksberg.

Nu, 10 år senere, bor gutterne stadig sammen og har ingen planer om at lave om på det. I modsætning til mange af deres jævnaldrende, som har fået en uddannelse, et arbejde og er i gang med at stifte famille, hænger de fire gutter godt og grundigt fast i studentertiden. De nægter simpelthen at opgive ungdomslivet og deres opførsel gør, at de ofte havner i alle mulige tåbelige situationer. Gutterne er både kække, naive, platte og godtroende, men de er også kærlige, betænksomme og charmerende.

De gemmer sig i deres lejlighed, når der er arbejdsweekend i andelsforeningen, de stjæler alkohol fra deres forældre, de tager til teenagefester og udspionerer nabopigerne med en drone. For disse fire gutter er livet nemt og fri for bekymringer.

Men drengenes omgivelser er trætte af dem, og det forstår man godt, for de er børn, der ikke er blevet voksne. Identitets- og kærlighedsproblemer melder snart sin ankomst og udfordrer venskabet. Voksenlivet banker på, men i ’Fars drenge’ er det ikke kedeligt – det er sjovt, varmt, kærligt – og mere sjovt!

I første sæson vil vi, udover at være med hjemme i drengenes lejlighed på Frederiksberg, komme med rundt i København på tennisbaner, til quizaften, på restauranter og cafeer, til koncert og meget mere. Vi har også et par afstikkere til Vedbæk – og til Faxe… af alle steder.

Serien vil også blive vist på Kanal 5 fra den 11. august kl. 22:10

tirsdag 10. august
citizen pi
10 aug 2021
00:06

Citizen P.I.

Dokumentar
Læs omtale

En række blinde spor efterlader en morder på fri fod i Malibu. Et uidentificeret, ungt mordoffer ligger dybt inde i skoven i Texas. Og en kvindes kontroversielle død bliver dømt til at være selvmord, hvilket efterlader et Florida-samfund opdelt i mere end et årti. I tider som disse kan retfærdighed virke som om den er uden for rækkevidde, men nogle gange kan en modig borger gøre en forskel. Denne dokumentar om virkelige forbrydelser ser med friske øjne på fænomenet amatørdetektiver, som har spillet en afgørende rolle i at opklare virkelige sager i jagten på sandheden.

Amr. krimidokumentar fra 2021.

søndag 15. august
ex on the beach
15 aug 2021
00:06
Læs omtale

Sommer, sol, smukke senoritas, strandløver og naturligvis en hel spandfuld ex’er. ’Ex on the Beach’ er tilbage med en hæsblæsende sjette sæson, hvor otte hotte singler fyrer den af i en luksusvilla på Grand Canaria. Og der bliver hverken sparet på overraskelser, udfordringer eller frække oplevelser i denne sæson. Så find din største spand Sex on the Beach frem og nyd et dyk ned i overarme så store, som bikinierne er små. Vi har fest, flirt, store følelser og intriger – og naturligvis en hel masse kærlighed. Vil det lykkes at finde kærligheden denne gang? Eller vil det insisterende pling fra tabletten få singlernes håb til at briste? Aldrig før har der været så meget kærlighed i ’Ex on the Beach’. Aldrig før har så meget været på spil. Alt kan ske – og alt vil ske. Velkommen til ‘Ex on the Beach’ sæson 6!

naked and afraid of love
15 aug 2021
00:06
Læs omtale

Nutidens datingverden er blevet filtreret – gennem det tøj, vi har på, personlighederne, vi er online, og de præferencer, vi sætter, før vi overhovedet begynder at swipe. Men hvad nu hvis alle filtre, pres og urealistiske standarder blev fjernet fuldstændig, og vi kun stod tilbage med vores allermest primale ønsker og behov? I en helt ny discovery+-serie, ‘Naked and Afraid of Love’, vil 16 nøgne fremmede, der er klar til at finde kærligheden, smide det hele for at lede efter svaret på disse spørgsmål i den ultimative udfordring, der blander overlevelse, romantik og alt derimellem.

Amr. realityserie fra 2021.

onsdag 18. august
politijagt
18 aug 2021
00:06

Politijagt – Sæson 25

Underholdning
Læs omtale

I ’Politijagt’ kommer vi ind i politibilen med betjentene Vlado, Thomas, Peter og Keld. Sæson nr. 25 står bl.a. på en vanvittig biljagt, hvor en bilist stikker af fra en fartkontrol. Vlado eftersætter manden og biljagten ender langt ude over markerne, hvor manden springer ud og betjentene løber efter. Heldigvis byder betjentenes arbejdsdag også på mange sjove situationer, som når Vlado stopper en mand, der forsøger at prutte om prisen på sin bøde, eller når Keld skal ud til en formodet voldtægt af Tom Cruise, der efter sigende bliver holdt fanget af en nazi-woodoo-pussycat-sexklub. Keld imponerer desuden i denne sæson med et særligt tip til at overdøve lugten af tis i en politibil. “Det er ikke noget, vi lærer på Politiskolen. Det er sådan noget, man finder ud af efter et par år – eller 20”, siger Keld fra Santa Barbara Police Department med et glimt i øjet.

torsdag 19. august
alien invasion
19 aug 2021
00:06
Læs omtale

Sergent Michael Worden og den historiske forsker, Linda Zimmerman, har brugt de sidste fem år på at logge hundredvis af tilfælde af uforklarlige og umulige begivenheder og interviewet hundreder af rystede øjenvidner. Hvis deres konklusioner er korrekte, er kilden til problemet udenjordisk: Der er en alien-invasion i the Hudson Valley.

Amr. dokumentar fra 2021.

the olsons s4
19 aug 2021
00:06
Læs omtale

Der er fart over feltet i fjerde sæson af ’The Olsens’. Irina er i fuld gang med at udbygge sit imperium som beautyboss og har netop investeret i nye lokaler til The Olsens Studio. I hjemmestudiet knokler Morten så sveden pibler, og så skal han have søsat nye merch-kollektioner i eget navn, alt imens han venter på, at han igen kan indtage landets scener som DJ Faustix. Victoria har endelig fundet sin drømmelejlighed og er til mor Milas store fortrydelse klar til at flytte hjemmefra, men det levner nye muligheder for Mila, der genopdager datinglivets glæder. Så der er nok at se til hos Danmarks mest almindelige glamourøse familie, hvor ambitionerne er store, humøret højt og den røde løber altid venter, men hvor en presset hverdag også resulterer i en tur til lægen, og drømmen om barn nr. 2 stadig lever i bedste velgående.


creativeref:1011l108896

I samme kategori

Back to top button