Streamingnyt

Nyt på C More i juli 2021

Juli måned på C More byder blandt andet på den danske film Madklubben og ny sæson af David Schwimmer serien Intelligence. Se oversigten herunder

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

Filtrér oversigten

torsdag 1. juli
convert 33
1 jul 2021
00:02
Læs omtale

Rost drama med Jonathan Majors (Lovecraft Country) og Jimmie Fails (Pieces of a Woman) i hovedrollerne. Jimmie og hans bedste ven Mont, er to unge mænd som hænger ud i San Fransisco og prøver at finde deres plads i samfundet. Men det er en by i hastig forandring og den har en følelse af at have efterladt sine gamle indbyggere. Jimmies store drøm er at købe det fine træhus, hans farfar byggede i 1940'erne.

fredag 2. juli
Inception C More
2 jul 2021
00:02

Inception

Film | Action
Læs omtale

Oplev bla.a Leonardo DiCaprio i Christopher Nolan's oscarbelønnede actionthriller. Dom Cobb stjæler informationer ved at bryde ind i menneskers drømme. Hans usædvanlige talent har gjort ham eftertragtet, men også kostet han alt han nogensinde har elsket. For at få det liv tilbage, som han har mistet, påtager han sig en tilsyneladende umulig opgave: I stedet for at stjæle informationer, skal han plante en idé.

the secret garden
2 jul 2021
00:02

The Secret Garden

Film | Adventure
Læs omtale

Eventyrlig familiefilm med blandt andre Colin Firth (Bridget Jones) og Julia Walters (Harry Potter). Da 10-årige Mary Lennox’ rige forældre pludseligt dør, bliver hun sendt fra Indien til England for at bo hos sin onkel på hans herregård. Her begynder hun at forstå mange af familiens hemmeligheder, særligt efter mødet med sin syge fætter Colin. Sammen opdager de to børn en fantastisk hemmelig have, et magisk sted, der vil ændre deres liv for evigt.

fredag 9. juli
harriet
9 jul 2021
00:02

Harriet

Film | Drama
Læs omtale

Virkelighedsbaseret drama om den legendariske frihedskæmper Harriet Truman. I 1800 tallets USA flygter hun fra slaveriet hos sine brutale ejere og tager til Philadelphia via “den underjordiske jernbane” – en hemmelig rute af sikre huse og hjælpende hænder. Filmen blev Oscarnomineret for bl.a bedste kvindelige hovedrolle, grundet Cynthia Erivos pragtpræstation.

INTELLIGENCE Season 2 Trailer (2021) David Schwimmer, Comedy Series
INTELLIGENCE Season 2 Trailer (2021) David Schwimmer, Comedy Series
9 jul 2021
00:02

Intelligence – Sæson 2

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Den amerikanske NSA-agent Jerry (David Schwimmer) er tilbage med endnu en sæson af komedieserien Intelligence, om den britiske efterretningsgruppe CySec der bekæmper cyberkriminalitet. Sæsonen har premiere 9. juli på C More Reklame-link

I den nye sæson skal CySec forhindre en global katastrofe, da et amerikansk cybervåben havner i de forkerte hænder. Jerry trækker endnu en gang kollegaen Joseph ind i sine planer for at imponere NSA.

Du kan se sæson af serien lige nu på C More Reklame-link

IT CHAPTER TWO - Final Trailer [HD]
IT CHAPTER TWO - Final Trailer [HD]
9 jul 2021
00:02

It Chapter Two

Film | Gyser
Læs omtale

Der er gået 27 år siden de grufulde hændelser i sommeren 1989 og nu kommer klovnen Pennywise tilbage. De nu voksne medlemmer af Taberklubben holder deres løfte og vender tilbage til byen Derry for at stoppe ondskaben en gang for alle! Men hvad de ikke ved, er at Pennywise er stærkere og mere ondskabsfuld end nogensinde! Med Jessica Chastain (Interstella), James McAvoy (X-Men) og Bill Hader (Trainwreck).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
onsdag 14. juli
C MORE | Nova Vita
C MORE | Nova Vita
14 jul 2021
00:02

Nova Vita

Serie | Krimi | Seriepremiere | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Nova Vita er en helt ny krimi-dramaserie, som får premiere på C More onsdag den 14. juli. Nova Vita består af 10 afsnit – du får to afsnit hver onsdag.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

Nova Vita – det handler den om

Nova Vita er skabt af Bagrat og Vaagn Sargsyan, og handler om to venner og forretningspartnere Mark Davis (Jared Farid Ward, Bosch) og Carter Hayes (Micah Hauptman, Homeland), som er blevet styrtende rige på kryptovaluta. Men et liv i sus og dus står til at blive udskiftet med smalkost og 20 år bag tremmer, da de får myndighederne på nakken for insiderhandel.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Der er tilsyneladende ingen udvej, og Mark Davis’ hustru Jessica (Marci Miller, Horton-sagaen) risikerer også at ryge bag lås og slå. Men tænk, hvis man kunne få en ny chance med et nyt liv, nyt ansigt og en ny identitet i stedet for. Forsvinde og starte forfra.

Det tilbyder Nova Vita, som styres af Simmons (Reed Birney, House of Cards), Dexter (Titus Welliver, Bosch) og Nixon (Michel Gill, House of Cards). En mystisk organisation, som har specialiseret sig i at skabe helt nye liv for milliardærer, som er villige til at betale halvdelen af formuen for en ny chance. Carter skubber på, og Mark går til sidst med til at iscenesætte deres død i en trafikulykke for derved at skåne sin hustru.

Det går dog ikke efter planen. Carter overlever trafikulykken, og Jessica fornemmer straks, der er noget, der slet ikke stemmer. Hun begynder derfor at efterforske de bizarre omstændigheder omkring dødsfaldet.

Det samme gør FBI-agenten West (Jonathan Camp), og senere også Mark, som forundret er vågnet op til et nyt luksuriøst liv i Las Vegas som Dave Harper (Thomas Beaudoin). En IT-rigmand der hverken kan genkende sin nye kone Marina (Jenny Shakeshaft), nye ven Adam (Adam Simon) eller sit eget nye ansigt.

Rollelisten i Nova Vita

Rollelisten i Nova Vita tæller et utal af velkendte ansigter. Foruden de allerede nævnte møder vi også Dean Norris (Breaking Bad) i rollen som Jessicas far, Stephen Baldwin (The Usual Suspects) som agent Smith og Raymond Cruz (Breaking Bad).

Den stilsikre serie er hovedsageligt filmet i Los Angeles, og instrueret af spanske Santiago Salviche, som normalt gør sig mest i musikvideoer, og har arbejdet sammen med kunstnere som Jennifer Lopez, Mariah Carey og Marc Anthony.

Nova Vita er skrevet af Scott Windhauser (Hurricane Heist, Death in Texas, Vengeance) og brødrene Bagrat og Vaagn Sargsyan, mens lyddesignet til serien er lavet af den Emmy-vindende tyske komponist, Frederik Wiedmann (The Dragon Prince).

 

torsdag 15. juli
babyteeth
15 jul 2021
00:02

Babyteeth

Film | Drama
Læs omtale

Anmelderrost drama om den kræftramte 16-årige Milla. En dag på vej hjem fra skole, møder hun den småkriminelle 23-årige Moses og bliver vildt forelsket. Hendes forældre er knapt så glade, men kan på samme tid ikke lukke øjnene for, hvordan hun lever op til kærligheden. Instruktøren Shannon Murphys debut gjorde rent bord ved den australske filmgalla AACTA med 9 priser bl.a. for Bedste film.

Gladiator
15 jul 2021
00:02

Gladiator

Film | Drama
Læs omtale

Episk historisk drama af Ridley Scott som vandt fem oscar bl.a. for Bedste film og Mandlige hovedrolle til Russell Crowe. Den romerske kejser Marcus Aurelius er blevet gammel og hans korrupte søn føler sig udkonkurreret. Den mægtige general Maximus og hans familie dømmes derfor til døden. Det lykkes dog for Maximus at flygte, men han ender som slave i gladiatorarenaen, hvor han sværger hævn.

fredag 23. juli
dont let go
23 jul 2021
00:02

Don’t Let Go

Film | Gyser
Læs omtale

En gyserthriller med et overnaturligt twist fra Blumhouse Productions, der også står bag filmhittet Get Out. Detektiven Jack Radcliff (David Oyelowo) rammes af en frygtelig tragedie, da hans brors familie myrdes. Snart får han et rystende telefonopkald fra sin niece Ashley (Storm Reid)! I et samarbejde tilbage i tiden forsøger de at opklare hendes mord, inden det sker.

Madklubben - Trailer
Madklubben - Trailer
23 jul 2021
00:02

Madklubben

Film | Komedie
Læs omtale

C More har premiere på den danske komedie Madklubben 23. juli.

Madklubben handler om veninderne Marie, Vanja og Berling, der har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Efter en turbulent tid, beslutter de at tage på madkursus i Syditalien.

Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet.

Med: Kirsten Olesen,Stina Ekblad,Kirsten Lehfeldt,Troels Lyby,Rasmus Botoft,Mia Lyhne

Filmen fik 4 stjerner i Jyllandsposten og EKKO.

fredag 30. juli
black christmas
30 jul 2021
00:02
Læs omtale

På Hawthorne College er Riley Stone og hendes Mu Kappa Epsilon-søstre i gang med juleforberedelserne, men pludselige begynder en stalker at dræbe studenterforeningens medlemmer. Efterhånden som antallet af ofre stiger, begynder Mu Kappa Epsilon-søstrene at tvivle på, om de kan stole på mænd. Uanset hvem morderen er, er de unge kvinder ikke indstillet på at blive nogens ofre.


Prøv C More i 14 dage 0 kr.

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button