Streamingnyt

Nyt på Amazon Prime Video i marts 2021

Amazon oplyser nu igen om deres månedspremierer i Danmark, så selvfølgelig får du også fremover en månedsoversigt for nye titler på Amazon Prime Video. Se marts listen herunder

Filtrér oversigten

onsdag 3. marts
Amazon Prime Video
Bohemian Rhapsody
Læs omtale

Bohemian Rhapsody er en hyldest til Queen, musikken og deres unikke forsanger Freddie Mercury, der gjorde op med konventionerne og blev en af de mest elskede entertainere gennem tiden.

fredag 5. marts
Amazon Prime Video
coming 2 america
5 mar 2021
09:00
Læs omtale

Opfølgeren til Eddie Murphy klassikeren Coming to America får premiere på streaming, som konsekvens af Coronaen.

Du kan se med fra i dag den 5. Marts 2021 på Prime Video.

Den nykronede kong Akeem (Eddie Murphy) af Zamunda og hans betroede fortrolige Semmi (Arsenio Hall) tager i filmen på et helt nyt sjovt eventyr, på tværs af kloden fra deres storslåede afrikanske nation til bydelen Queens, New York – hvor det hele begyndte.

De er med i Coming 2 America

  • Akeem (Eddie Murphy)
  • Semmi (Arsenio Hall)
  • King Jaffe Joffer (James Earl Jones)
  • Queen Lisa (Shari Headley)
  • Cleo McDowell (John Amos)
  • Maurice (Louie Anderson)

Du kan også streame Coming to America fra 1988 på Amazon Prime Video

fredag 12. marts
Amazon Prime Video
MakingTheirMark header
Læs omtale

Making Their Mark er en hidtil uset rejse ind i det allerhelligste i Australiens største sport i dets mest udfordrende år. Spillere, trænere og ledere på tværs af seks hold i Australian Football League prøver at manøvrere rundt i et helt usædvanligt år: Et spændende portræt af elitesport.

mandag 22. marts
Amazon Prime Video
image 05bea045
Læs omtale

Den kriminelle Callum Lynch bliver hvervet af det mystiske firma Abstergo Industries. Ved hjælp af en revolutionerende teknologi, der frigiver de genetiske minder gemt i Cal?s dna, sendes han tilbage til 1400-tallets Spanien, hvor han gennemlever sin fjerne slægtning Aguilar de Nerhas oplevelser. Aguilar er medlem af et hemmeligt samfund kendt som The Assassins, der kæmper for at beskytte den frie vilje mod de magtsyge Knights Templar. I takt med at Cal begynder at forstå sin egen fortid, tilegner han sig den viden og de fysiske færdigheder, der er nødvendige, hvis han skal besejre den tyranniske Templar-organisation i nutiden.

fredag 26. marts
Amazon Prime Video
MV5BMzM3Y2Y0YjAtODZhNC00OTY2LTg0MDItN2U1YjFiNTgxY2M5XkEyXkFqcGdeQXVyMTI5MDkwNjk2. V1
Læs omtale

Based on the novel by María Dueñas, a romantic drama set in 1860 against the backdrop of different historic world cities.

Amazon Prime Video
If You Give a Mouse a Cookie
Læs omtale

If You Give A Mouse A Cookie-serien er baseret på de elskede bøger af Laura Numeroff og Felicia Bond. HVIS Mus og Venner tager på et eventyr sammen, SÅ vil de have det sjovt hele tiden! Se med, som den maskerede mus vender tilbage, men denne gang med et vedhæng i form af den kappeklædte Elg. Mus og banden laver et safari, lærer Hund at cykle og tager tilbage i skole for mere HVIS/SÅ sjov!

Amazon Prime Video
unfinished business e1425774268223
Læs omtale

For at hale en aftale hjem, som skal holde hans firma oven vande, rejser en sælger til Tyskland med sine kolleger på en forretningsrejse, som hurtigt går helt skævt.

Amazon Prime Video
Invincible
Seriepremiere
26 mar 2021
00:00
Læs omtale

Animationsserie på 8 episoder baseret på Robert Kirkmans tegneserie

lørdag 27. marts
Amazon Prime Video
AAAABX8yZrHpY5NoQD0ncoFPbfswtdx n WoJN3ikV3erhvsKtFoYpKYxo1AW1IaSycMvHb5W5Z4z0npKNzGNl1FhoszRX9F21lBrxeStF1kCreUO2uNkOs04NpZQ78jw P pA640lYzvg 600x337 1
Læs omtale

Baseret på den sande historie om fire outsidere, der så, hvad de store banker, medierne og regeringen ikke kunne: Den globale økonomis kollaps. En modig investering leder dem in i den mørke underverden i bankverdenen, hvor alt og alle er tvivlsomme.

onsdag 31. marts
Amazon Prime Video
maxresdefault 16
Læs omtale

Far Dusty har fået det til at fungere med sin tidligere rival, stedfar Brad, og begge har nye familier med stedbørn og koner. Men da julen står for døren, er der alligevel noget der mangler. Derfor inviterer makkerparret deres respektive fædre på besøg, for at børnene kan få én stor, samlende højtid med bedstefædrene. Da Dusty og Brads fædre dukker op, står det klart, hvor forskellige de to er, og snart er en rivalisering om børnenes gunst uundgåelig.

Amazon Prime Video
PTR4KA43A5C55G6QSFSQQ77WLU
31 mar 2021
00:00
Læs omtale

Fra den anerkendte instruktør Steve McQueen (12 Years a Slave) og medforfatteren Gillian Flynn (Gone Girl) kommer her en skarp, moderne krimi-thriller med en stærk rollebesætning.

Amazon Prime Video
PP 36242 po reg medium orig
Læs omtale

En gruppe norske videnskabsmænd opdager en metode, der kan formindske en person til 15 cm højde, og der går ikke lang tid, før folk opdager, at penge strækker sig meget længere i en miniatureverden. Med udsigten til et bedre liv, beslutter Paul Safranek og hans kone Audrey sig derfor for at opgive deres stressede liv i Omaha, blive små, og flytte til et nyt samfund i ministørrelse.

I samme kategori

Back to top button