Biografnyt

Nyt i Biografen i september 2022

DIGITALT.TV laver månedsguides til streamingtjenesterne, men nu prøver vi også med et kig på månedens biografpremierer.

I september kan du opleve kendte navne som Julia Roberts og George Clooney sammen på det store lærred. Du kan se Robin Östlund Guldpalmevinderen Triangle of Sadness, der udover Woody Harrelson også blandt andet har Vicky Berlin og Zlatko Buric på rollelisten.

Filtrér oversigten

torsdag 22. september
DON'T WORRY DARLING TRAILER #2
22 sep 2022
20:00

Don’t Worry Darling

Film | Thriller
Læs omtale

Don’t Worry Darling foregår 1950’erne og har Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine, Olivia Wilde og Gemma Chan i hovedrollerne.

Don’t Worry Darling – det handler den om

Alice (Florence Pugh) og Jack (Harry Styles) er heldige at bo i det idealiserede samfund ‘Victory’, en virksomhedsby, der huser de mænd, som arbejder på det tophemmelige ”Victory Project”, og deres familier.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I ‘Victory’ bliver samfundsoptimisme opildnet af den administrerende direktør, Frank (Chris Pine) som er virksomhedens visionær og motiverende livscoach, der også forankrer alle aspekter af dagligdagen i den tætte ørkenutopi. Mens mændene bruger hver dag inde i Victory Projects hovedkvarter, hvor de arbejder på ‘udviklingen af progressive materialer’, kan deres koner, heriblandt Franks elegante partner, Shelley (Gemma Chan), bruge deres tid på at nyde skønheden, luksusen og udskejelsernei deres samfund. Livet er perfekt, og enhver beboers behov bliver opfyldt af virksomheden. Alt, der bliver bedt om til gengæld, er diskretion og ubetinget støtte og engagement til Victory projektet.

Men da der begynder at opstå sprækker i deres idylliske liv, som afslører glimt af noget dystert under den attraktive facade, kan Alice ikke lade være med at stille spørgsmålstegn ved, hvad de helt præcist laver i Victory, og hvorfor. Hvor meget er Alice villig til at tabe for at afsløre, hvad der virkelig foregår i deres paradis?’

HELD OG LYKKE LEO GRANDE trailer - i biografen nu!
22 sep 2022
20:00

Held og Lykke Leo Grande

Film | Komedie
Læs omtale

Nancy Stokes (Emma Thompson) er pensioneret skolelærer og enke. Hun længes efter eventyr, menneskelig kontakt og noget sex. GOD sex! Hendes afdøde mand, Robert, sørgede for et hjem, for familien og for et almindeligt godt liv, men god sex var aldrig på tjeklisten. Men nu hvor han er borte, har Nancy en plan. Hun vil selv opsøge eventyret i form af en sexarbejder ved navn Leo Grande (Daryl McCormack). I et anonymt hotelværelse i forstæderne tager Nancy imod Leo. Han ser lige så godt ud som billedet på hans profil, men Nancy forventede ikke både samleje OG samtale. Med sin nyvundne seksuelle selvsikkerhed, begynder Nancy at slappe af. I løbet af deres tre møder ændres dynamikken mellem dem, og maskerne, som de bærer på, begynder at falde.

Triangle of Sadness - Se den i biografen
22 sep 2022
20:00

Triangle of Sadness

Film | Komedie
Læs omtale

Triangle of Sadness er den nye længe ventede film af Robin Östlund og årets Guldpalmevinder. Filmen har blandt andet danske Vicky Berlin i en af rollerne.

Ruben Östlund kaster med Guldpalmevinderen Triangle of Sadness sit nådesløse satiriske blik på modeverdenen og de super rige, hvor modellerne Carl og Yaya og nogen milliardærer på en luksus-yacht bliver ramt af en storm. Båden synker, og de strander alle på en øde ø. I kampen om overlevelse bliver hierarkiet vendt rundt, og pludselig står alle i en nærmest postapokalyptisk situation, hvor al civilisation er væk.

Medvirkende: Woody Harrelson, Harris Dickinson, Charlbi Dean, Zlatko Buric, Vicki Berlin m.fl.

torsdag 29. september
Hvor Flodkrebsene Synger - Official Trailer 2
29 sep 2022
20:00

Hvor Flodkrebsene Synger

Film | Thriller
Læs omtale

Baseret på bestselleren af samme navn.

“Hvor flodkrebsene synger” fortæller historien om Kya, en forladt pige, som selv har fundet vej til voksenlivet i de farlige marskområder i North Carolina. Gennem mange år har rygterne om ”Marskpigen” hjemsøgt Barkley Cove og isoleret den skarpsindige og stålfaste Kya fra samfundet. Draget af to unge mænd fra byen begynder Kya at åbne sig for den nye og opsigtsvækkende verden. Men da en af mændene bliver fundet død, bliver Kya straks udråbt, af samfundet, som den hovedmistænkte.

Smile - I biografen 29. september (dansk trailer)
29 sep 2022
20:00

Smile

Film | Gyser
Læs omtale

Efter en mærkelig, traumatiserende episode med en patient begynder lægen Rose Cotter (Sosie Bacon, kendt fra tv-serien “Mare of Easttown”) at opleve skræmmende, uforklarlige hændelser.

Men det er kun begyndelsen på det mareridt, som langsomt overtager hendes liv og Rose må konfrontere sin smertefulde fortid for at undslippe de rædsler, der nu forfølger hende.


I samme kategori

Back to top button