TV-Nyt

Nyt grafisk design på DR2

En rovfugl, der får hovedet sat sammen med et jagerflys cockpit. En vandgople, hvis tråde bliver til en rumvandrers ledninger, der forbinder ham til rumkapslen. Eller en skyline, hvis skyskrabere bliver til stablede mønter.

Det er eksempler på det nye DR2-airlook, der rammer sendefladen torsdag.

Arbejdet med det nye design har været i gang over et stykke tid og tog fart, da der var enighed om, at det hidtidige design med de dagsaktuelle sætninger fra dagens debat kunne opfattes elitært og lukket i sit udtryk.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

 

Et særligt benspænd i forhold til den nye grafiske kanaidentitet var, at de billeder, man vælger skal være frit tilgængelige – altså billeder man kan bruge uden beregning og som man relativt enkelt kan opdatere i forhold til dagsaktuelle emner.

På sigt vil det nye design også komme til udtryk i studiedesignet de programmer, der med designernes ord udgør DR2’s DNA, som for eksempel ’Deadline’, men allerede nu vil man udover de såkaldte ’identer’ der visualiserer kanalen også i de grafiske programpræsentationer kunne opleve, at DR2 fortsat er kanalen, der går til kanten og nogle gange lidt over.

Kilde: DR

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button