Streamingnyt

Nye South Park-kanaler GRATIS på PLUTO TV

PLUTO TV-brugere i Danmark, Sverige og Norge kan nu se den Emmy-vindende, animerede TV-serie South Park af Matt Stone og Trey Parker – en af de længstlevende og mest succesrige animations-serier i global TV-historie. Seerne kan ikke blot følge med i samtlige 26 sæsoner, for Pluto TV lancerer nu også fem egne South Park-kanaler.

Serien blev oprindeligt udviklet for et voksent publikum og er kendt for sit direkte sprog, satire og sort humor. Den grundlæggende historie handler om fire drenge – Stan Marsh, Kyle Broflovski, Eric Cartman og Kenny McCormick – og deres vidunderlige liv i og omkring South Park i Colorado, USA. Nyhed fra april er, at Pluto TV lancerer fem eksklusive South Park-kanaler, så seerne nemt kan finde deres favoritter:

South Park: Bedste af Kenny: Kan du ikke få nok af Kennys frækhed? Så er denne kanal lige noget for dig! De bedste episoder med drengen i den orange hættetrøje er tilgængelige her 24/7.

South Park: Bedste af Stan: Er din favoritkarakter den tålmodige og følsomme Stan, som bruger logik og fornuft for at komme ud af de mest absurde situationer? Du finder hans bedste episoder på denne kanal.

South Park: Bedste af Cartman: Er din favorit Eric Cartman? Så kan du opleve mester-manipulatorens små og store spil døgnet rundt på denne kanal.

South Park: Bedste af Butters: Har du brug for nogen, der går lige i hjertet? Her finder du de bedste episoder med den naive og fantasifulde Butters.

South Park: Bedste af Kyle: En kanal kun for Kyle! Oplev eventyrene med den lille rødhårede med den grønne hat og bliv begejstret, når han igen forsvarer sig mod Eric Cartman.

“Vi er stolte af, at alle 26 sæsoner af South Park og fem nye South Park-kanaler kan ses gratis på PLUTO TV. Vi ved, at denne ikoniske animations­serie har mange fans i Norden,” siger Jesper Dahl, General Manager for Pluto TV i Central- og Nordeuropa.

Den første sæson af South Park havde oprindeligt premiere på kanalen Comedy Central i 1997. Indtil nu har serien modtaget 5 Emmy Awards samt en George Foster Peabody Award.

Kilde: Pressemeddelelse

I samme kategori

Back to top button