Lyd produktnyt

Nye Sonos produkter: Move er en batteridreven Sonos-højttaler

I dag introducerede Sonos den kraftfulde højttaler Sonos Move, der markerer lydproducentens første skridt ud af hjemmet. Move er en alsidig smarthøjttaler, der bygger på mange års innovation inden for hjemmelyd og giver mulighed for ?fabelagtig lyd ?både inde, ude og på farten. Den kombinerer det bedste fra Sonos-platformens økosystem af partnere og understøtter bl.a. mere end 100 streamingtjenester, flere stemmeassistenter og AirPlay 2.

Sonos Move er tilgængelig her i september og er et af tre nye produkter fra Sonos. De to andre er Sonos Port og Sonos One SL. Alle tre nyheder bygger videre på Sonos’ smarte lydsystem, der giver brugerne de optimale valgmuligheder.

“Sonos har altid givet lytterne maksimal valgfrihed og sat en standard, som resten af lydindustrien kæmper for at leve op til. Vores platform giver frihed til at spille lige den sang, du vil, på lige den måde, du vil”, siger Patrick Spence, øverste chef hos Sonos. “Move løfter valgfriheden endnu et niveau. For første gang kan du tage Sonos med dig, og Move markerer dermed begyndelsen på en ny æra for Sonos, hvor genial lyd ikke kun fylder dit hjem, men kan være en del af hele din dag.”

Sonos Move

Med sin dybe bas og brede lydbillede sætter Move en høj standard. Det er to smarthøjttalere i én. Højttaleren er med sin trådløse rækkevidde en fuldt integreret del af Sonos-systemet, selv på terrassen og i de fjerneste hjørner af haven. Men Move er også det første Sonos-produkt med Bluetooth-streaming, til når du er væk hjemmets WiFi. Det gør det nemt at afspille fantastisk lyd direkte fra en mobiltelefon eller tablet til højttaleren.

For at sikre optimal lydkvalitet har Sonos videreudviklet Trueplay-teknologien, så højttaleren nu automatisk indstiller sig selv og afbalancerer lyden i forhold til omgivelserne.

Move er oval med et stilrent, skyggesort design i stærk kvalitet. Dens robuste, slidstærke ydre kan modstå fald, buler, regn og fugt, støv og snavs, UV og ekstreme temperaturer, og den har en IP56-rating.

Batteriet giver mulighed for op til ti timers kontinuerlig afspilning på en enkelt opladning. I hjemmet kan du placere Move på den medfølgende strømbase til indendørs brug, så højttaleren altid er klar, når du vil lytte. Dvaletilstanden, som aktiveres automatisk når den ikke er i brug, holder på batteriet i op til fem dage.

Som den første højttaler, der understøtter begge de førende stemmeassistenter, er Google Assistent og Amazon Alexa* indbygget, så du kan afspille musik, tjekke nyheder, få svar på dine spørgsmål og meget mere – uden at røre en finger – når du er på WiFi.

Sonos Move – Pris og tilgængelighed

Sonos Move kan købes på sonos.com og hos forhandlerne fra den 24. september for 2.999 kr.

Sonos One SL

Sonos One SL er endnu et eksempel på Sonos’ fokus på valgfrihed. Denne nye højttaler fylder rummet med den samme rige lyd som Sonos One, men uden indbyggede mikrofoner. One SL er en smarthøjttaler uden indbyggede stemmeassistenter og er et fuldt medlem af Sonos-systemet, hvor du kan lytte til mere end 100 streamingtjenester. Den kan styres med Sonos-appen, Apple AirPlay 2, musiktjenesternes egne apps med mere.

Den kompakte højttaler fås i helt sort eller helt hvid, den passer ind alle vegne og leverer genial lyd i rummet. One SL har to perfekt afstemte klasse-D forstærkere såvel som den originale Trueplay-teknologi, der optimerer lyden til ethvert rum. Par med Sonos One eller en anden One SL i samme rum for at få stereoseparation og mere detaljeret lyd – eller anvend et par som baghøjttalere i en surround-hjemmebiograf med Playbar, Playbase eller Beam.

Sonos One SL erstatter Play:1 og kan købes fra 12. september for 1.499 kr.

Sonos Port

Sonos Port giver Sonos-streaming til stereoanlæg eller receiver – fra kilden til højttalerne. ?P?ort er efterfølgeren til den originale Connect. Den giver en fyldigere lyd og gør det muligt at udvide Sonos-platformen til også at omfatte dit klassiske lyd-setup.

Port er designet med professionelle installatører i tankerne og kommer i et stilrent design med matsort finish, der passer på enhver hylde eller stablet i et AV-rack. Port inkluderer en opdateret digital-analog-converter og en 12V-trigger, som automatisk tænder en forstærker, når det signaleres fra Sonos-appen. Styr nemt indhold ved hjælp af AirPlay 2, stemmestyring med Google Assistent eller Alexa (afhængigt af tilgængelighed), når den er trådløst forbundet med smartenheder, og integrer den i det smarte hjem.

Stream musik, podcasts, lydbøger og internetradio på dit forstærkede lydudstyr. Og med en line-in-mulighed kan du nemt streame vinyl, CD’er og lagrede lydfiler til andre Sonos-højttalere, så du kan lytte til dem i flere rum.

Port er tilgængelig i et begrænset antal fra 12. september og ellers fra januar 2020. Prisen er 3999,- kroner.

Kilde: Sonos presse

I samme kategori

Back to top button