Branche-Nyt

Nye skærme fra TCL på CES 2017

TCL er en af verdens største TV producenter og på CES 2017 afslørede de en række skærme, heriblandt modellerne X2 og C70. Disse nye smarte, tilsluttede enheder markerer starten på en ny æra i kvantepunkt skærmteknologi (Quantum Dot).

TCL X2

TCL X2X2 er den seneste tilføjelse til TCLs ikoniske X-serie. Dette er et ultra-tyndt 7,9 mm TV med slankt, kantløst design, kvantepunkt display-teknologi og det mest avancerede inden for QD teknologi, skriver TCL i deres pressemeddelelse.

X2 bygger videre på tidligere modellers avancerede QD teknologi, inkluderer JBL By Harman højttalersystem. X2 er 60% slankere end sin forgængere, X1, og har en ultra-tynd 5mm ramme, der giver mere skærm på mindre plads, enestående billedkvalitet og en reel storskærms oplevelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

X2 er udstyret med Android TV 6.0.1, der optimerer brugen af TVets smarte funktioner, herunder T-Cast Dual Way, Google Cast, Voice Search og evnen til at vise alt Netflix 4K- og Youtube 4K indhold.

X2 fås i to størrelser: 55 “og 65”, og vil blive lanceret i Europa i tredje kvartal af 2017.

TCL C70

TCLs C70 TV tilbyder en eksklusiv tv-oplevelse med en kombination af 4K HDR og et super-slankt, elegant design. Takket være HDR Dynamic Contrast kan man desuden justere kontrasten for hver HDR-scene, hvilket resulterer i skarpere farver.

Fjernsynet har bred farvepalette (WCG) med avanceret LED-fosfor, der giver mere realistiske farver, klarere lyse områder og øger kontrasten mellem lys og mørke, loves der.

C70 understøtter Android TV OS, Android TV 6.0.1.

TV’et leveres på markedet i Europa i 2. kvartal. i størrelser fra 49 “til 75” for en foreslået salgspris på €799 til €2999.

Kilde: TCL presse

I samme kategori

Back to top button