TV-Nyt

Nye serier til TV 2 Charlie

TV 2 indgået handler med BBC og ITV om serier til TV 2 CHARLIE op til og i forbindelse med den årlige tv-messe i Cannes. Hos BBC drejer det sig bl.a. om fem årgange af serien ’Stella’ – en sjov og hjertevarm serie med den enlige mor Stella, som jonglerer gennem dagligdagen med børn, eksmand og sine excentriske venner i den lille, fiktive by Pontyberry i Wales.

Hos BBC købte TV 2 CHARLIE også programmet ’Young Hyacinth’ – en prequel til ’Fint skal det være’, hvor vi møder den unge Hyacinth og hendes søstre samt deres fordrukne og kvindeglade far – samt ni sæsoner af krimiserien ’Sagen genåbnet’ om en gruppe politifolk, som arbejder med gamle sager og har Trevor Eve i hovedrollen.

Fra ITV har TV 2 købt nye episoder af gode CHARLIE-titler som ’Mord ved havet’ og ’Min familie og andre dyr’ samt serien ’Cold Feet’, der er ny på kanalen. Den humoristiske og varme ’Cold Feet’ handler om en flok venner i 30’erne, deres ægteskaber, venskaber og liv – en serie, der var en stor succes hos ITV i slutningen af 1990’erne og er det nu igen med samme cast bare 13 år ældre.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button