Lyd produktnyt

Nye nye JBL True Wireless høretelefoner: Reflect Flow PRO, Tune 130NC og Tune 230NC

JBL har præsenteret deres nyeste True Wireless høretelefon modeller: Reflect Flow PRO, Tune 130NC og Tune 230NC.

JBL Reflect Flow PRO

JBL Reflect Flow PRO høretelefoner er med JBL’s eget POWERFIN design, der skal give et sikkert og komfortabelt fit i øret.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

JBL lover 30 timers JBL Signature Sound fordelt på op til 10 timer i selve øretelefonerne mens der er 20 timer i ladeetuiet, der i øvrigt understøtter trådløs opladning. Der er også hurtigopladning (10 minutters opladning = 1 times musik).

JBL Reflect Flow PRO giver dig Adaptive Noise Cancelling der fjerner udefrakommende lyd – uanset om du arbejder eller træner. Smart Ambient gør det nemt for dig at høre dine omgivelser på løbeturen, og gør det også nemt for dig at få en snak med en ven, uden at du skal fjerne høretelefonerne.

Hele seks mikrofoner i høretelefonerne skal sikre optimal stemmekvalitet både i møder og opkald selv i blæsevejr.

Der er beskyttelse mod mod sved, regn og støv ( P68) og du kan benytte Google eller Alexa assistent bare ved at sige et enkelt ord.

Pris og tilgængelighed

JBL Reflect Flow PRO er tilgængelig på JBL.com fra september 2021 til DKK 1.299,00 i farverne sort, blå, hvid eller pink. DIGITALT.TV har allerede modtaget et eksemplar, så vi kommer med en test inden længe.

JBL Tune 230NC

JBL Tune 230NC bliver lanceret med spritnye opdateringer, features og JBL’s genkendelige baslyd. Driveren på 5.8mm leverer imponerende, ensartet lyd i en uforstyrret, trådløs oplevelse, som passer perfekt til livet på farten. Med fire mikrofoner leverer høretelefonerne klar lyd under opkald i et stilrent stick design med silikonespidser, der intensiverer bassen og sørger for et sikkert fit. JBL Tune 230NC kan spille i op til 40 timer på en opladning. Med Speed Charge funktionen får du en times spilletid for 10 minutters opladning, så du altid har musikken ved hånden.

Med imponerende JBL-lyd, op til 40 timers batterilevetid og Speed Charge funktionen er JBL Tune 230NC det perfekte valg for dig, der elsker at have musikken med dig overalt.

JBL Tune 230NC kan købes på JBL.com fra oktober 2021 for DKK 799,00 og fås i både sort, hvid, blå og beige.

JBL Tune 130NC

Med enorme 10mm drivere leverer de nye JBL Tune 130NC ren baslyd i mange timer ad gangen. Høretelefonerne er ideelle at bruge på farten med muligheden for Active Noise Cancelling og deres 40 timers spilletid på en opladning. Fire mikrofoner giver dig en krystalklar lyd under møder og telefonopkald. Uanset om du er på farten eller snakker med en ven, passer JBL Tune 130NC perfekt til dig, der elsker stil og substans.

JBL Tune 130NC kan købes på JBL.com fra oktober 2021 fra DKK 799,00 og fås i farverne sort, hvid og blå.

Kilde: JBL presse

I samme kategori

Back to top button