Lyd produktnytUdstyr

Nye JBL produkter præsenteret på CES 2020

JBL præsenterer flere 2020 produktnyheder på CES i Las Vegas. Blandt andet Bar 9.1, der er den første soundbar fra JBL med indbygget Dolby Atmos teknologi.

JBL Bar 9.1

JBL Bar 9.1 har Indbygget Chromecast og Airplay 2 mulighed, der gør det enkelt at streame yndlingssange eller favoritfilm trådløst.  Soundbaren har to transportable og batteridrevne højtalere: Det gør, at du nemt kan placere dem, hvor du har lyst, for at sikre en ekstraordinær lydoplevelse. De flytbare højtalere har en batteritid på 10timer, og det eneste det kræver for at lade dem op er, at du stiller dem tilbage i den indbyggede opladningsstation i soundbaren.

JBL Bar 9.1 kommer med JBL Original Pro Sound og den unikke lydteknologi fra Dolby Atmos. Soundbaren har fire indbyggede Dolby Atmos drivere.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hjemmehøjtaleren gør brug af en forsyning på 820W, hvilket sammen med subwooferen på ikke mindre end 10 tommer.

Der er også trådløs Bluetooth streaming. Man kan således tilslutte flere smart devices til soundbaren og lad tjansen som DJ gå på skift.

”JBL Bar 9.1 True Wireless Surround Sound med Dolby Atmos’ unikke lydteknologi hæver baren for lydoplevelsen for hjemmehøjtalere,” fortæller Dave Rogers, President, Lifestyle Audio Divison, Harman. ”Vi er begejstret over, at vi for første gang kan tilbyde vores kvalitetsbevidste kunder en soundbar med Dolby Atmos. Det vil give dem episk og krystalklar lyd.”

Pris og Tilgængelighed

JBL Bar 9.1 vil være tilgængelig i løbet af foråret til en vejledende pris på 7.499 DKK

 

JBL BOOMBOX 2 e1578321159774Boombox 2

JBL’s nyeste bærbare højtaler hedder Boombox 2. Den tager festen til næste niveau med JBL’s ’Original Pro Sound’, en massiv bas, en batterilevetid på 24 timer og indbygget powerbank.

Med det ikoniske JBL-håndtag og de unikke detaljer på siden, skiller Boombox 2 sig ud. JBL lover 24 timers batterilevetid og indbygget powerbank, Med et holdbart og vandtæt design kan højtaleren klare stort set alle tænkelige omstændigheder.

JBL Boombox 2 funktioner:

  • Lang spilletid: Brug højtaleren hele dagen med et indbygget genopladeligt Li-ion-batteri, der understøtter op til 24 timers spilletid.
  • JBL Original Pro Sound: En garanti for en storslået lyd med uovertruffen bas.
  • Trådløs Bluetooth streaming: Tilslut til enhver smartphone eller tablet via Bluetooth.
  • PartyBoost: Tilslut højtaleren til et ubegrænset antal JBL PartyBoost-kompatible. højtalere for at skabe en endnu bedre og højere lyd.
  • IPX7 vandtæt: Tag bare højtaleren med til stranden eller poolen uden at bekymre dig om fugt, væske eller regn – eller endda om den falder i vandet.
  • Indbygget powerbank: Oplader smartphones og tablets via USB – også selvom musikken pumper derudaf.

JBL har ikke oplyst pris eller tilgængelighed på produktet endnu.

 

 JBL CLub headphones

JBL CLUB – ny kollektion af hovedtelefoner

JBL har lanceret deres første kollektion af hovedtelefoner, der er inspireret af de største musikartister, JBL CLUB. Alle tre hovedtelefoner i kollektionen, CLUB ONE, CLUB 960NC og CLUB700BT er udstyret med avanceret teknologi såsom den legendariske JBL Pro Sound, Personi-Fi™ samt stemmestyring på lokalt sprog, hvilket gør dem til den perfekte makker uanset om du står på musikscenen eller om du pendler til og fra arbejde. Hovedtelefonerne er tilgængelige som over-ear og on-ear modeller.

Kollektionens frontløber er JBL CLUB ONE, der er designet med High Res certificerede drivers samt Adaptiv Noise Cancellation (ANC) + SilentNow™ lyttefunktioner. De anvendte drivers gør brug af letvægtsmaterialer og den nyeste lydteknologi, hvilket sikrer en perfekt pasform og en fantastisk lydoplevelse. Med True Adaptive Noise Cancellation-teknologien bliver omgivelsernes lyd monitoreret 50.000 gange i sekundet, hvilket sikrer den perfekte støjreduktion. Teknologien kompenserer endda også for lydlækager, der er forårsaget af faktorer såsom briller, hår eller hovedbevægelser.

SilentNow-funktionen giver brugeren mulighed for at tænde for True Adaptive-tilstanden, der giver fuldstændig isolering af støj eller udefrakommende musik – helt uden at behøve at aktivere Bluetooth først. Med 50 timers spilletid, udskiftelige ørepuder, en dobbelt aux-lydindgang samt en flyadapter er turen til din næste destination pludselig blevet meget bedre.

Udover den fantastiske lyd, er CLUB-hovedtelefonerne også udstyret med stemmeassistenterne Google Assistant og Amazon Alexa samt HARMAN’s nye Personi-Fi™-teknologi. Alle features kan nemt aktiveres via ‘My JBL Headphones’ appen, hvor musikelskere nemt kan tilpasse deres lyttepræferencer. Præferencerne bliver permanent gemt i hovedtelefonernes indstillinger, da appen automatisk kalibrerer lyden til lytteren.

“JBL CLUB kollektionen er banebrydende. Musikentusiaster vil opleve en lyd, fremført fra materialer af den højeste kvalitet, som er designet og testet af nogle af verdens bedste musikartister,” fortæller Dave Rogers, President i HARMAN’s Lifestyle Audio Division. ”De tre nye hovedtelefoner udnytter de mest innovative teknologier, hvilket sikrer lytteren en helt sublim lytteoplevelse.”

Til alle tre Bluetooth-hovedtelefoner medfølger et 1,2 meter kabel samt en mikrofon udstyret med metalhængsler for øget holdbarhed. JBL CLUB 700BT fås i et lækkert beskyttende etui, mens JBL CLUB 950NC og ONE leveres i et holdbart hard-case etui. JBL CLUB ONE’s hovedbøjle er lavet af læder for at sikre maksimal komfort, så du kan lytte til musik non-stop. Alle tre hovedtelefoner er den perfekte makker på en forretningsrejse eller kortere udflugt.

Pris og Tilgængelighed

JBL CLUB ONE, 700 og 950 vil være tilgængelig til priser på hhv. 2.699 DKK, 1.199 DKK og 1.899 DKK.

JBL CLUB kollektionen vil være tilgængelig i farven sort hos større detailhandlere og på dk.jbl.com fra foråret 2020.

 

Kilde: JBL presse

I samme kategori

Back to top button