Branche-NytLyd produktnytTV produktnyt

Nye 2018 Sony TV og Soundbars

Sony AF8 angle 2Sony bygger videre på innovationerne fra den anmelderroste BRAVIA OLED A1-serie fra sidste år og udvider med avancerede OLED-tv’er i samme høje kvalitet til et bredere publikum. Den nye AF8-serie har arvet 4K HDR-billedprocessoren X1™ Extreme og Acoustic Surface-teknologi fra Sony, der giver uovertruffen billedkvalitet og medrivende lyd. Konkret er der understøttelse af både Dolby Vision (firmware opdatering), HDR10 og Hybrid Log-Gamma.

Sony AF8 topDet nye design med en minimalistisk stander gør AF8 let at placere næsten hvor som helst, skriver Sony i deres pressemeddelelse

Fås i 139 cm (55″), 164 cm (65″).

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Sony LCD Topmodellen hedder XF90 4K

Sony XF90Sony udvider ligeledes deres udvalg af LCD-tv’er for at imødekomme den stigende efterspørgsel på 4K HDR-tv’er i høj kvalitet. Den nye XF90-serie er udstyret med X1 Extreme-processor og X-Motion Clarity™-teknologi, som sikrer jævne og klare action-billeder. Denne model har også Dolby Vision support i kraft af X1 Extreme-processoren. Modellen er med zone inddelt panel, omend der ikke er noget ude omkring antallet af zoner.

Fås i 123 cm (49”), 139 cm (55″), 164 cm (65″), 189 cm (75”)

Fremtidens billedeprocessor

Sony X1 UltimateUdover skærmnyheder, så fremviser Sony på CES 2018 også en ny prototype. Det er en prototype på næste generations billedprocessor – X1 TM Ultimate – der blev fremvist på en 8K-skærm på CES. X1 Ultimate har en dobbelt så kraftfuld processor til billedbehandling i realtid sammenlignet med den nuværende X1 Extreme.  Sammen med Sonys unikke bagbelysningsteknologi demonstrerer 8K-prototypen en billedbehandling af 8K HDR-indhold i realtid med en maksimal lysstyrke på 10.000 nits – det højest mulige i HDR-format, lyder der i pressemeddelelsen.

Nye soundbars

Sony HT ZF9

HT-ZF9 og HT-XF9000 – De to nye slanke soundbars – HT-ZF9 og HT-XF9000 – er begge skabt til at matche dit Sony BRAVIA tv. De understøtter begge de nyeste lydformater, Dolby Atmos® og DTS:X™. Takket være Sonys Vertical Surround-teknologi kan højttalerne producere tredimensionel lyd uden brug af loft- eller gulvhøjttalere. HT-ZF9 er verdens førstesoundbar med 3.1-kanalsystem, som understøtter Dolby Atmos. Sammen med de nye Dolby Vision™-kompatible tv’er i AF8-serien og XF90-serien og med UBP-X700 4K Ultra HD Blu-Ray™-afspilleren får du en virkelig fordybende oplevelse, der kombinerer 4K HDR billedkvalitet med det nyeste lydformat. HT-ZF9 kan udvides med et par SA-Z9R baghøjtalere.

Sony HT SF200
HT-SF200
– Ny kompakt soundbar med 2.1-kanalsystem, HT-SF200, fra Sony giver dig en biograflignende lydoplevelse hjemme i din egen stue uden at gå på kompromis med indretningsstilen. Den er designet til at matche ethvert møbel, den placeres på. Med HT-SF200 kan du høre alle lavfrekvenslyde og stemmer klart i din favoritfilm eller din yndlings-tv-serie – selv uden separat subwoofer.

Kilde: Sony presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button