Branche-Nyt

Nye 2017 Soundbarer fra LG

I takt med at tv-skærme bliver tyndere, reduceres også størrelsen på indbyggede højtalere, og det gør en soundbar til det perfekte supplement, når man ønsker en større lydoplevelse. Som en del af nyhederne i 2017 annoncerer LG en række soundbarer, der har Dolby ATMOS, 4K-lyd og høj fleksibilitet.

LG SoundBar SJ9

LG SJ9 – topmodel

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

LG lover med deres nye 2017 soundbar, SJ9, at give lyden en ekstra dimension ved hjælp af den indbyggede surroundsound-teknologi Dolby ATMOS, der retter lyden i tre forskellige retninger. Udover sidevendte og fremadrettede højtalere har SJ9 også opadrettede højtalere, så du får en multi-dimensional lyd, der også kan opfanges i højden. Med Dolby ATMOS-teknologien behandles lyden i individuelle kanaler og sendes særskilt ud i de forskellige højtalere. Alt dette betyder, at LG SJ9 fungerer som et 5.1.2-system. Modellen har naturligvis 4K-gennemløb, der sørger for at bevare lydkvaliteten under afspilning af 4K-indhold, samt en lydprocessor der kan skalere lyden op.

LG SJ8 er en stilren soundbar, der passer særligt godt til elegante og smalle tv-modeller. Enheden er 38 mm høj og udstyret med et 4.1-system på hele 300 watt samt sidehøjtalere, der giver en dyb og naturlig surround-effekt. SJ8 har desuden 4K-gennemløb.

lg sj7 flexSJ7 Sound Flex kalder LG for en unik løsning, der kan deles i to og anvendes enten som soundbar, front- og baghøjtalere eller som bærbar Bluetooth-højtaler. Når delene er sat sammen til soundbar, får du et 2.1-system på 320 watt. Adskilt udgør delene et surround-system med front- og baghøjtalere på 140 watt hver. Og som bærbar Bluetooth-højtaler har S70 et output på 30 watt og det genopladelige batteri en batteritid på 40 timer.

Derudover kan LG annoncere tre nye produkter i midtersegmentet, herunder SJ4 på 300 watt, SJ5 på 320 watt, SJ5Y på 420 watt med trådløse baghøjtalere samt SJ6 med Google Cast på 320 watt. Alle modellerne har 4K-lyd. I entry-level segmentet findes desuden tre forskellige modeller: SJ1 med Bluetooth, optisk tilslutning og et output på 40 watt; den kompakte SJ2 med trådløs basisenhed, Bluetooth og et output på 160 watt; samt SJ3, der også har Bluetooth og trådløs basisenhed og et output på hele 300 watt.

Adaptive Sound Control giver krystalklar tale

Samtlige modeller, med undtagelse af SJ1, er udstyret med LG’s stemmeforbedringsteknologi ved navn Adaptive Sound Control. Funktionen analyserer tv’ets stemmeniveaue i realtid, hvilket betyder, at når niveauet stiger, sænkes bassen automatisk, så tale kommer til at fremstå krystalklart (f.eks. ved nyhedsoplæsning eller fortællerstemmer).

Pris og tilgængelighed

Mere information om modellernes lancering og pris annonceres tættere på den danske lanceringsdato.

Kilde: LG

I samme kategori

Back to top button