Branche-Nyt

Nye 2014 Panasonic TV kan streame dine tv-kanaler ud på nettet

tv anywhere panasonic 2014

Køber du en af topmodellerne af de nye 2014 fladskærme fra Panasonic, så kan du se dine tv-kanaler over nettet, også når du ikke er derhjemme. Funktionen kalder Panasonic for TV Anywhere og den bliver at finde på de nye 2014 modeller specifikt modelserierne: AS650, AS740, AS750, AS800 og AX800.

TV Anywhere funktionen kan sammenlignes med Slingbox, fordelen ved Panasonics løsning er imidlertid at man ikke behøver nogen ekstra boks eller noget. Eftersom AS740, AS750, AS800 og AX800 har 2 tunere indbygget, så kan en person hjemme i stuen godt se et program, mens der streames noget andet fra tv’et via Internettet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Panasonic har også tidligere tilbudt streaming mulighed både på fladskærme og harddiskoptagere, men indtil nu har det været begrænset til enheder på hjemmenetværket. TV Anywhere gør det altså muligt at se dit tv, også når du ikke er hjemme. Udover live tv, så er det også muligt at se optaget tv, såfremt du har tilsluttet en USB harddisk til fladskærmen. Du kan også sætte ting til at optagelse, selvom du er på farten.

Det er værd at bemærke at der skal være tale om ukodede tv-kanaler for at du kan streame dem. Funktionen vil således ikke virke med f.eks. Boxer TV eller Canal Digital.

Se en video om TV Anywhere herunder

https://youtu.be/MF2V4ZW62Eo

Kilde: recordere.dk / flatpanels.dk

 

I samme kategori

Back to top button