TV-Nyt

Ny vært på TV 2 NEWS

44-årige Johan Engbo, der i dag er udlandschef på DR Nyheder, bliver fra november ny vært på TV 2 NEWS.

Johan Engbo kommer til TV 2 NEWS med en solid journalistisk baggrund. Foruden tre år som chef for DR’s udlandsredaktion med flere end 50 medarbejdere har han været chef på TV AVISEN i årene 2012-2016. Før den tid var Johan Engbo redaktør på TV AVISEN og journalist på ’Horisont’, ’21 Søndag’ og TV AVISEN. Han er uddannet journalist fra Syddansk Universitet.

– Johan Engbo har arbejdet sig op fra runner på sportsredaktionen til chef på TV AVISEN og for DR’s udenrigsdækning. Undervejs har hans to hovedområder i journalistikken været udland og dansk politik – og det er netop to af NEWS’ styrkepositioner. Johan bliver dermed endnu en TV 2 NEWS-vært med et stærkt journalistisk bagkatalog. Hans solide og seriøse profil passer perfekt til os, og vi glæder os meget til at få ham ombord, siger chefredaktør Ulla Pors Nielsen, TV 2 NEWS.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Public service i sin fineste form”
Johan Engbo ser frem til igen at være direkte involveret i den daglige nyhedsdækning, og han er stærkt tiltrukket af at blive en del af holdet på NEWS, som han kalder topprofessionelt.

– TV 2 NEWS er kendetegnet ved hurtig, præcis og troværdig nyhedsformidling i høj kvalitet. I en tid, hvor nyheder i varierende kvalitet hvirvler rundt, er NEWS det tidssvarende og troværdige nyhedsmedie, som du kan læne dig op ad. NEWS er public service i sin fineste form, siger Johan Engbo og fortsætter:

– Det er en stor udfordring og mulighed at være med i forreste linje, når NEWS formidler nyheder. Værtsjobbet er nyt for mig, og jeg går til opgaven med både stor ydmyghed og høje forventninger. Jeg glæder mig helt vildt.

Johan Engbo afløser som NEWS-vært Troels Mylenberg, der fra 1. oktober er udnævnt til politisk redaktør på TV 2.


I samme kategori

Back to top button