TV-Nyt

Ny tv-aftale sikrer endnu mere dansk volleyball på SPORT LIVE

TV-kanalen SPORT LIVE fortsætter med at lave nye aftale om dækning af dansk sport. I den kommende sæson vil kanalen sende direkte fra hovedparten af runderne i Volleyligaen med fokus på både herrer og damer. Kampene spilles mandag aften.

Volleyligaen er den bedste danske volleyballrække og det officielle danmarksmesterskab. I ligaen spilles der et indledende grundspil og herefter et slutspil samt et placeringsspil.

Aftalen med Volleyball Danmark kommer få uger efter, at SPORT LIVE producerede og sendte tre danske landskampe fra European Silver League. Og nu kan seerne altså glæde sig til endnu mere topvolleyball, når den bedste danske række skydes i gang.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Jesper Jørgensen, adm. direktør i Volleyball Danmark, udtaler:

”Vi er utroligt glade for samarbejdet med SPORT LIVE, som etablerer en bredere eksponering af Volleyligaen ud til den almene tv-seer, der ikke nødvendigvis har set volleyball spillet på højt plan før. Med flere øjne på vores sport kan vi også øge kendskabet til volleyball generelt og være med til at skabe interesse for potentielle nye medlemmer i de lokale klubber,” siger Jesper Jørgensen.

Også hos SPORT LIVE er der stor tilfredshed med tv-aftalen.

”Vi havde et rigtig godt samarbejde med Volleyball Danmark omkring landskampene for nylig, og det har været medvirkende årsag til, at vi gerne vil udvide samarbejdet,” siger Flemming Kjellerup, direktør i F3 Media Group, som står bag SPORT LIVE.

Om SPORT LIVE

Sportskanalen SPORT LIVE blev etableret i 2019 og sender fra en lang række danske idrætsbegivenheder, som normalt ikke bliver dækket på tv. Kanalen byder på bl.a. dansk tennis, bordtennis, floorball, kvindefodbold, cykling, futsal, kajakpolo, hestevæddeløb, basketball, volleyball, motorsport og meget andet.

SPORT LIVE er tilgængelig hos YouSee, Allente, Stofa og Waoo. Derudover distribueres kanalen via en række af landets største antenneforeninger og som streamingkanal via YouTv. Kanalen når ud til over 250.000 danske husstande

Kilde: Sport Live presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button