Branche-Nyt

Nye SUHD 2016 fladskærme fra Samsung

samsung KS9500Den nye SUHD-TV-serie fra Samsung tilbyder den mest livagtige billedkvalitet, det mest stilrene design og de smarteste funktioner nogensinde. Quantum-Dot skærmen giver en kraftig lysstyrke, ekstraordinær kontrast og levende farver, som er det bedste, Samsung nogensinde har kunnet tilbyde.

Med det nye 10-bits Quantum-Dot display sætter 2016 SUHD-TV-serien en ny standard for markedet med sine 1.000 nits HDR, som giver en dybere kontrast mellem lyse og mørke billeder og har et farvespektrum på op til 1 milliard detaljerede farver. Ultra Black-teknikken hjælper med at reducere lysrefleksionen på TV-særmene for at forbedre billedkvaliteten med så få refleksioner som muligt.

Samsung 2016 SUHD topmodellen

I serien udgives også KS9500; Samsungs TV i Bazel-less design, med minimal ramme. Men der er endnu ikke yderligere info og specifikationer fra Samsung om de enkelte modeller.


Smart Hub

Smart Hub gør det hurtigere og mere enkelt at finde favoritunderholdningen direkte på TV’et

Den nye brugergrænseflade for Samsung Smart TV, Smart Hub, er udviklet for, at man på en enkel og hurtig måde skal kunne finde al sin favoritunderholdning på ét og samme sted. Med den nye brugergrænseflade kan man skræddersy sin ”hjemmeskærm”, så man har hurtig tilgang til det vigtigste, så snart TV’et tændes. Den tilhørende fjernbetjening, Smart Control Remote, fungerer også direkte sammen med eksterne videokilder, som er koblet til TV’et, såsom Blu-Ray afspillere, hvilket gør det muligt at have blot én fjernbetjening til forskellige formål.

Kilde: Samsung

I samme kategori

Back to top button