Branche-Nyt

Ny sportschef for Viaplay og TV3 Sport

42-årige Benjamin Munk Lund er pr. dags dato udnævnt som ny VP head of sports for TV3 Sport og Viaplay i Danmark. Udnævnelsen følger i kølvandet på en ændring i den overordnede sportsledelse i Nordic Entertainment Group, hvor den nuværende sportschef, Kim Mikkelsen, fremover er SVP Head of Sports med overordnet ansvar for Danmark, Sverige, Norge og Holland.

Benjamin Munk har hidtil været redaktionschef på TV3 Sport, og har været hos Viaplay og TV3 Sport siden september 2016. I sin nye rolle får han det overordnede redaktionelle ansvar for alt sport i Danmark.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

”Jeg glæder mig til opgaven. Vi står over for en lang række spændende udfordringer i årene, der kommer. Med en kæmpe portefølje af fantastiske sportsrettigheder er der masser af muligheder og spændende udfordringer foran os. Jeg glæder mig til sammen med mine mange dygtige kollegaer at sætte yderligere skub på udviklingen af vores fælles arbejdsplads,” siger Benjamin Munk.

Med sig i den redaktionelle ledelse Viaplay og TV3 Sport i Danmark har han Niklas Lind, Emil Johnsen og Michael Jensen, som henholdsvis har hovedansvaret for international fodbold, dansk fodbold og øvrige sportsrettigheder som håndbold, Formel 1, Golf mm.

”I Benjamin Munk får vi ikke bare en stærk og erfaren leder til at stå i spidsen Danmarks stærkeste sportsredaktion. Vi får også en skarp journalistisk profil, som er den helt rigtige til at sætte yderligere turbo på udviklingen af vores mange fantastiske sportsrettigheder i Danmark,” siger Kim Mikkelsen.

Fakta om Benjamin Munk:

42 år

2005 – 2007 Jyllands Posten (reporter)

2007 – 2011 Ritzaus Bureau (souschef og sportsredaktør)

2011 – 2016 Berlingske/B.T. (nyhedschef og sportsredaktør)

2016 – 2021 Viaplay / TV3 Sport (redaktionschef)

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button