Branche-Nyt

Ny spiller i kampen om sportsrettigheder – Har sikret sig La Liga og Serie A i Storbritannien

Eleven Sports Network er dukket op som en ny spiller i kampen om sportsrettigheder i Storbritannien. De har netop sikret sig de britiske rettigheder til den spanske La Liga, den italienske Serie A samt 2018 PGA Golf Championship. Desuden har man sikret sig UFC rettigheder.

Hidtil har BSkyB og BT Sports været de dominerende på det britiske sportsrettighedsmarked, men de får stigende konkurrence fra nye navne, der udover Eleven Sports også omfatter online giganten Amazon.

Eleven Sports ejes af Andrea Radrizzani, der tidligere har været hos sports marketing/rettigheds agenterne MP & Silva, et selskab der tidligere har videresolgt La Liga og Serie A rettigheder. MP & Silva er dog pt. ikke på god fod med blandt andet Serie A, der har anlagt søgsmål om manglende betaling for rettighederne.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det er endnu uklart, hvor bredt Eleven Sports kommer ud på det britiske marked ved lanceringen 9. august i forbindelse med golf major turneringen PGA Championship. Der omtales streamingabonnement, men endnu ikke noget om prisen.

Eleven Sports Network opererer, udover i Storbritannien, i Belgien, Luxembourg, Polen, Portugal, Singapore, Taiwan og USA med et varierende udvalg af rettigheder fra land til land.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button