Lyd produktnyt

Ny soundbar? Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 er på vej i butikkerne

Harman Kardon lancerer nu sit nyeste produkt i den populære Citation-serie – Harman Kardon Citation MultiBeam 1100. Den nye soundbar er udstyret med en kombination af teknologierne Dolby Atmos® og MultiBeamTM, der skulle sørge for, at lydoplevelsen er helt i top.

Soundbaren er bygget med hele 11 drivers, hvor lyden også vinkles opad og skaber det 3D lydbillede, man kender fra Dolby Atmos®. På denne måde kan du få lyden, du kender fra biografen hjem i din egen stue.

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 er et komplet og elegant underholdningssystem til hjemmet, der giver adgang til over 300 online musiktjenester igennem AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Chromecast built-inTM og HDMI eARC forbindelse.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

PureVoiceTM teknologi er indbygget i soundbaren, som sørger for, at lyden af stemmer er krystalklar uanset lydstyrken. Dermed kan du både fordybe dig i afdæmpede dramaer eller eksplosiv action uden at gå på kompromis med lydkvalitet. Den nye soundbar har automatisk rumkalibrering og kan parres med andre højttalere i Citation-serien, såsom Citation Sub eller Sub S, der tilfører et ekstra lag bas til underholdningen.

Soundbaren er vanen tro for Citation serien prydet med i stof fra Kvadrat, som er Europas førende virksomhed indenfor stoffer og tekstiler. Soundbaren fås i de to klassiske farver grå eller sort.

Pris og tilgængelighed

Harman Kardon Citation MultiBeam 1100 bliver tilgængelig i butikkerne og på harmankardon.dk i maj 2022 til 6.995 DKK.

Kilde: Harman Kardon presse

I samme kategori

Back to top button