TV-Nyt

Ny krimi kanal har forbedret seertallene i forhold til 7éren

ID discovery logoDanmarks første rendyrkede krimikanal ’ID – Investigation Discovery’ havde premiere den 1. november, hvor den overtog ungdomskanalen 7’erens kanalplads, og allerede efter de første ni dage har kanalen fået en kommerciel seerandel på 2,0 i målgruppen 15-50. Det er mere end en femdobling i forhold til 7’erens seerandel i 2014.

‘Det er helt vildt at ’ID – Investigation Discovery’ på så kort tid har fået så godt fat i de danske tv-seere. Det viser, at der er et kæmpe potentiale for en rendyrket krimikanal i Danmark. Det var også vores fornemmelse, da vi valgte at skifte 7’eren ud med ’ID – Investigation Discovery’. Alligevel er vi blevet noget overraskede over, hvor glade danskerne er for kanalen, siger Christian Kemp, adm. dir. SBS Disocvery Media.

‘ID – Investigation Discovery’ har de sidste ni dage haft en større seerandel end den samlede seerandel for ‘TV 2 Fri’ og ‘TV 3 Sport 2’, der i samme periode har haft en seerandel på henholdsvis 0,7 og 1,1 i målgruppen 15-50.

Det er ikke kun i Danmark, at tv-seerne fatter stor interesse for krimistof på tv. På verdensplan har ’ID – Investigation Discovery’ været en kæmpe succes og bliver nu distribueret til mere end 100 millioner husstande. ’ID – Investigation Discovery’ bliver i Danmark distribueret hos Yousee, Canal Digital og Stofa.

Kilde: SBS Discovery

I samme kategori

Back to top button