Ny krimi kanal har forbedret seertallene i forhold til 7éren

| mandag 10. nov, 2014 15:28 | 4 Kommentarer

ID discovery logoDanmarks første rendyrkede krimikanal ’ID – Investigation Discovery’ havde premiere den 1. november, hvor den overtog ungdomskanalen 7’erens kanalplads, og allerede efter de første ni dage har kanalen fået en kommerciel seerandel på 2,0 i målgruppen 15-50. Det er mere end en femdobling i forhold til 7’erens seerandel i 2014.

‘Det er helt vildt at ’ID – Investigation Discovery’ på så kort tid har fået så godt fat i de danske tv-seere. Det viser, at der er et kæmpe potentiale for en rendyrket krimikanal i Danmark. Det var også vores fornemmelse, da vi valgte at skifte 7’eren ud med ’ID – Investigation Discovery’. Alligevel er vi blevet noget overraskede over, hvor glade danskerne er for kanalen, siger Christian Kemp, adm. dir. SBS Disocvery Media.

‘ID – Investigation Discovery’ har de sidste ni dage haft en større seerandel end den samlede seerandel for ‘TV 2 Fri’ og ‘TV 3 Sport 2’, der i samme periode har haft en seerandel på henholdsvis 0,7 og 1,1 i målgruppen 15-50.

Det er ikke kun i Danmark, at tv-seerne fatter stor interesse for krimistof på tv. På verdensplan har ’ID – Investigation Discovery’ været en kæmpe succes og bliver nu distribueret til mere end 100 millioner husstande. ’ID – Investigation Discovery’ bliver i Danmark distribueret hos Yousee, Canal Digital og Stofa.

Kilde: SBS Discovery

Del på:

Tags: ,

Gemt under:: TV-Nyt

4
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
2 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Kasper Mohn

Skulle den ikke have været i HD ?

martin

Dengang SBS tog The Voice TV seriøst, havde den kanal en share på mellem 2 og 4. Da SBS så opgav og lancerede 7’eren med massevis af gamle serier, ja, så forsvandt seerne.

… kan kun sige at det ikke undre mig, at ID har fået flere seere. Lige nu er det meste af indholdet nyt. Så spørgsmålet er at SBS kan finde ud af at fornye ID, eller om kanalen bare bliver en platform til genudsendelser af krimiprogrammer.