Streamingnyt

HBO miniserien Olive Kitteridge kan ses fra i dag

Olive Kitteridge hbo miniserie
Frances McDormand og Richard Jenkins har hovedrollerne i den nye HBO miniserie, Olive Kitteridge der kan ses på HBO Nordic og C More

HBO er snart klar med en ny miniserie med titlen Olive Kitteridge, der blandt tæller skuespillernavne som Frances McDormand, Richard Jenkins og Bill Murray. Serien er baseret på Elizabeth Strout’s Pulitzer Prize vindende novelle, og den har fået en del omtale inden premieren. Flere nævner den som noget af det bedste, HBO har at byde på i år.

Maria Månson, Vært på Filmselskabet på DRK giver serien 5 ud af 6 stjerner. Læs hendes vurdering her

Af andre skuespillernavne kan desuden nævnes Jesse Plemons (Breaking Bad), Zoe Kazan (Ruby Sparks), Peter Mullan (Top of The Lake), John Gallagher Jr (The Newsroom) og Bill Murray.

Olive Kitteridge fortæller historien om en tilsyneladende harmonisk og fredelig lille by i New England. Under overfladen er der dog en række tragiske omstændigheder, beskrevet af den strenge, men godhjertet grundskole lærer Olive (Frances McDormand).

Handlingen strækker sig over 25 år. Den centrale karakter er Olive, men vi møder også hendes mand Henry (Jenkins) og deres søn Christopher (Gallagher Jr.).

Se trailer for Olive KitterdigeHBO Miniseries: Olive Kitteridge - Trailer #1 (HBO)
HBO Miniseries: Olive Kitteridge – Trailer #1 (HBO)


Olive Kitterdige er en miniserie på 4 episoder og den har premiere 3 og 4. november på følgende platforme/kanaler:

– HBO Nordic
– C More Play
– C More Series

I samme kategori

Back to top button