Ny Dreambox på Cabsat messe

| fredag 04. feb, 2011 19:07 | opdateret 05. feb, 2011 kl. 19:08 | 0 Kommentarer

Dream Multimedia vil fremvise en protoype af deres nye kommende boks på Cabsat showet i Dubai på tirsdag.
 
Modellen DM7020 HD har et OLED display og har plads til op til 2 plug and play tuner moduler, og leveres som standard med 1 DVB-S2 tuner modul.  Boksen har 2 CI porte af 2 kortlæsere, 1 front og 2 bag monterede USB 2.0 porte, en HDMI udgang, to Scart tilslutninger, en Ethernet port og eSATA for ekstern harddisk. Det er desuden muligt at montere en 3.5" intern harddisk i boksen.
 
DM7020 HD er naturligvis med Enigma2 firmware og forventes at komme på markedet i løbet af foråret. Der er endnu ikke en pris på boksen.
 
Dream talsmand Alpaslan Karasu udtaler i forbindelse med annoceringen af den nye Dreambox: “The DM7020 HD is the ideal addition to our HDTV portfolio. Due to its flexible tuner conception it can be used for any receive path. A second tuner module can be easily put on the free socket. It’ll be automatically installed after booting the Dreambox up.”
 
 
TV Radio Shoppen, der er sponsor her på DIGITALT.TV, er i øvrigt også tilstede på messen, der altså finder sted i Dubai i den kommende uge.
 
Kilde: Wotsat
Del på:

Tags:

Gemt under:: Branche-Nyt